perjantai 20. lokakuuta 2017

Miksi en todellakaan ala irtisanoutumaan natseista

Antifasistit suunnittelevat avoimesti lainvastaista, kumouksellista toimintaa. Liberaalitkin saavat
luonnollisesti osansa heidän kiukuttelustaan. Linkki antifanttien hauskaan tapahtumakutsuun tekstissä.

Kommentoin Facebookissa Suomen Vastarintaliikkeen mielenilmausta Tampereella, mikä kirvoitti muissa näkemyksiä niin puolesta kuin vastaan. 

Muutaman henkilön tulkinta oli, että jo irtisanoutumatta jättäminen SVL:stä ja sen toiminnasta olisi jonkinlainen tuen osoitus järjestön aatemaailmalle kokonaisuudessaan. Samoin sen ilmeisen asian toteamisen, että poliisihallitus on aivan väärällä asialla järjestöä lakkauttaessaan, katsovat nämä ihmiset vihoviimeiseksi natsiuden julistukseksi.

Selitänpä tässä, miksi en ryhdy SVL:stä irtisanoutumaan, vaikka olen samankaltaista asiaa selittänyt jo blogipäivityksessäni, jossa kerroin, miksi en allekirjoittaisi rasisminvastaista julistusta. 

Irtisanoutumiset ja tuomitsemiset olisivat yksinkertaisesti noloa moraalisäteilyä, jolla yritetään kiillottaa omaa imagoa jonkun toisen kustannuksella. Toisekseen ne ovat vasemmiston luomaan keskustelukehykseen alistumista; omaa keskustelua ohjaa heidän aatemaailmansa ja siihen reagointi, jolloin omat kannanotot lähtevät puolustuskannalta. 

Irtisanoutumiset ovat lisäksi hölmöjä ja tehottomia: ainoat, jotka uskovat niitä, ovat ne, jotka jo valmiiksi ovat puolellasi ja seuraavat kannanottojasi. Vihervasemmistolle kaikki kansallismieliset järjestöt, poliitikot ja aktivistit ovat natseja, ja heille irtisanoutumiset ovat vain eräänlainen anteeksipyytelyn yritys, jonka he hyödyntävät armotta pilkkaamiseen ja nolaamiseen. 

Tämän voi todeta vaikkapa lukemalla antirasistien keskusteluja näistä irtisanoutumisista: irtisanoutuja ei todellakaan saa sympatiaa, ainoastaan pilkkaa ja halveksuntaa. Kansallismielisiä somekanavia seuraavat lähes yksinomaan kansallismieliset ja vihervasemmiston aktiivit, joten normoja ei irtisanoutumisilla tavoiteta.

Miksi siis nolata itsensä heittäytymällä polvilleen vihervasemmiston eteen anelemaan hyvepisteitä, joita ei koskaan tule herumaan? Parempi hoitaa asiansa pää pystyssä ja anteeksi pyytelemättä. Meillä ei ole velvollisuutta selitellä mitään kenellekään.

Seinälläni alkoi välittömästi jankkaaminen siitä, miksi ei-kansallissosialistisena etnonationalistina tukisin SVL:n mielenilmausta, kun eihän SVL ole edes kansallismielinen, koska se uskoo pohjoismaiseen yhteisvaltioon. No tietenkin uskoo - hehän ovat täysin avoimia aatemaailmastaan. Mutta me kun emme ole siinä pisteessä, että neuvottelisimme siitä, millainen kantasuomalaisten valtio tässä perustettaisiin. Olemme kaukana siitä. 

Ensimmäinen asia on turvata kantasuomalaisten asema ja tulevaisuus omassa maassaan, sen jälkeen voidaan katsoa, millaisen valtion se kansa pidemmän päälle haluaa. Tämän vuoksi mikä tahansa ryhmä, joka haluaa estää suomalaisten tulemisen jyrätyksi, kuten monissa Euroopan kaupungeissa niiden eurooppalainen alkuperäisväestö on tullut, ja joka haluaa tukea muita eurooppalaisia kansoja samassa asiassa, on ensisijaisimman ongelmamme suhteen liittolainen. Selvitellään vaikkapa se kansallisvaltion vs. pan-pohjoismaisen valtion kysymys, kunhan siihen pisteeseen ensin onnistumme pääsemään.

Mietimme mieheni kanssa, jaksammeko Oulusta lähteä vielä Tampereelle mielenosoitusta seuraamaan, kun olemme vasta Alankomaiden-matkalta palanneet. Tarvittava lopullinen kimmoke lähtöön oli antifasistien hupaisa sodanjulistus fasisteja ja natseja vastaan. Onneksi olkoon, Tampereen antifantit. Teidänkin ansiostanne Tampere saa nyt viikonlopuksi pari fasistia lisää.

Alla samaa aihepiiriä käsittelevä videoni, jossa puhun siitä, miksi omaa ei-rasistisuutta ei koskaan pidä ryhtyä vakuuttelemaan.


9 kommenttia:

 1. Hyvin sanottu. Ei todellakaan kannata astua suvaitsevaisten jalkaväkimiinaan.

  VastaaPoista
 2. About samaa mieltä. PVL:n tavoitteissa on paljon hyvää ja pitää muistaa että että tavoitteissa on mietitty asia niin pitkälle että äkkiseltään tavoitteet voivat kuulostaa kaukaisilta asioilta. Hämmästyttää miksi kansallismielisiä ja modernia kansallissosialismia puolustavat henkilöt leimataan natseiksi. Natseja oli ne -40 luvulla eläneet sakut. Tämän päivän kansallissosialismi lienee hieman erilaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko ihan varma, etteivät uusnatsit ole myös murhaajia? Mikäli eivät ole, niin miksi he tekvät haittaa tavoitteilleen assosioimalla itsensä Hitleriin natsitervehdyksillä? Kyseinen tapa ei varsinaoisesti liity mitenkään kansallissosialismiin sinänsä, vaan nimen omaan Hitleriin

   Poista
  2. Tulee vähän myöhässä, mutta se tervehdys liittyy paljon muuhunkin kuin vain Hitleriin. Se liittyy oleellisesti Rooman Imperiumiin ja Lännen kulttuuriseen perinteeseen. Lisäksi sillä pystytään hyvin lisäämään yhteishenkeä ja eleen tabuluonne vain vahvistaa sen tehoa. Jos henkilö ei uskalla tervehtiä tai luulee, että meidän pitää olla poliittisesti korrekteja ja pyrkiä haalimaan riveihimme keskiverto suomalaisia jollain Kokoomus-tyylisellä propagandalla, niin tämä henkilö on aivan väärässä porukassa eikä jo lähtökohtaisesti tule kestämään sitä taistelua mikä meillä on edessä.

   Poista
 3. Pan-pohjoismaisen valtion kysymys tulee silloin, kun lehmät lentävät.

  VastaaPoista
 4. Kerrataan taas mistä noissa irtisanoutumisjutuissa on kyse. Niillä testataan, hyväksytkö sinä noiden vaatijoiden tekemät määrittelyt erilaisten asioiden tai ryhmien luonteesta ja alistutko sinä heidän tahtoonsa. Niillä suoritetaan rajanvetoa alamaisten ja vihollisten välillä. Käytäntö on ominainen totalitaarisille yhteisöille, niin Kimien Pohjois-Korealle, Maon Kiinalle, Stalinin Venäjälle kuin aikoinaan jo Jakobiinien Ranskalle, josta nuo laitavasemmiston toimintamallit alun perin periytyvät.

  VastaaPoista
 5. Miksi minä sanoutuisin irti kansallissosialismista/fasismista? Jos on olemassa aate ja sitä kannattava ryhmä, jonka tarkoitus on puolustaa ja palauttaa tämä maa sellaiseksi kuin se oli, niin minä en näe mitään pahaa vaan päinvastoin hyvää ko. aatteessa. Tällä kyberhyberhaisthuilu hölmöilyllä joka vallitsee valtaapitävien ja byrokraattien buduaareissa on merkillinen taipumus julistaa omat idioottimaiset ajatuksensa yleispäteväksi totuudeksi, mutta minun simmut ovat auki ja niihin ei p..kaa heitetä

  VastaaPoista
 6. Vaikka Vastarintaliikkeestä ei irtisanoutuisi, niin enpä tiedä onko ihan järkevää osallistua heidän mielenosoitukseen, jossa tehdään natsitervehdyksiä. Se ei kyllä mitenkään edistä haittamaahanmuuton pysäyttämistä. Kannattaisi mieluummin tehdä viereen oma sananvapausmielenosoitus.

  VastaaPoista
 7. Arschalle
  Ja Suomesta tulee taas itsenäinen kun matut lentävät muuttolintujen tavoin takaisin etelään, mutta se vaatisi EU:lta lentolupakirjan, joten unohdetaan.

  Tiinalle
  Katsoin Tie Tampereelle striimit, hyvää kamaa. Mutta mutta, voisitko opettaa Junekselle muutaman uuden kirosanan, Vittu! alkaa jo väljähtyä eikä haise enää oikein hyvälle.
  Hyvää jatkoa taistelussasi. Blogeja toiv. useammin, kirjoitat oikein ravakasti.

  VastaaPoista