maanantai 19. maaliskuuta 2018

Valkoisten...eiku siis rasismin vastainen viikko


On taas se aika vuodesta, kun rasismihysterian herättely on kiihkeimmillään, eli rasisminvastainen viikko. Maailma.net kertoi sivuillaan rasisminvastaisesta viikosta, ja artikkelissa oli sen verran tarttumapintaa, että tässä hieman purkua aiheelle.
Ensi viikolla vietetään rasisminvastaista viikkoa. Suomen Punainen Risti (SPR) muistuttaa viikon alla, että vastuu rasistiseen käytökseen puuttumisesta on jokaisella.
Eli muista kokea jonkun verran syyllisyyttä, vaikket mitään väärää olisi tehnyt. Jossain joku rasisteeraa tälläkin hetkellä, ja sinä et tee asialle yhtikäs mitään.
Rasismin vastainen viikko järjestetään vuosittain 21.3. vietettävän YK:n rotusyrjinnän vastaisen päivän yhteydessä. Samana päivänä vuonna 1960 poliisi tappoi 69 rauhanomaista mielenosoittajaa Sharpevillessä Etelä-Afrikassa. Mielenosoittajat olivat protestoineet rotulakeja vastaan.
Aina yhtä ajan hermolla. Muistellaan ihmeessä puolen vuosisadan takaisia tapahtumia samalla, kun SPR ja muut rasisminvastustajat vaikenevat täysin siitä rotuperusteisesta kansanmurhasta, joka Etelä-Afrikassa on tehnyt tuloaan kiihtyvällä tahdilla. Farmarina toimiminen Etelä-Afrikassa on maailman vaarallisimpia ammatteja, ja hyökkäyksiä farmeille tapahtuu päivittäisellä tasolla. Mustien vetämä hallitus ei ole vuosiin julkaissut tilastoja farmihyökkäyksistä, mutta tietoa kerää esim. Afriforum. Kuolonuhreja tulee vuosittain kymmeniä - pääasiallisesti valkoisia.

Parlamentti äänesti juuri laista, jonka voimalla valkoisilta voidaan varastaa heidän luomansa maatilat, ja esityksen teki maan kolmanneksi suurimman puolueen, marxistisen EFF:n Julius Malema, joka on niinkin lempeä valkoisille, että sanoo, ettei hän vaadi valkoisten teurastusta - "ainakaan vielä."

Suomessa jo maahanmuuttokritiikki netissä herättää SPR:ssä syvää kauhua uuninluukkujen kolinasta, mutta kun mustat etelä-afrikkalaiset pauhaavat "tappakaa valkoiset", siitä ei puhtua mitään. Voitaneen sanoa, että alkaa käydä harvinaisen ilmeiseksi, että "rasisminvastustajien" agenda ei ole rasismia vaan valkoisia vastaan.


Artikkelissa jatketaan: 
Tänä vuonna tarkoituksena on myös herättää keskustelua esimerkiksi kaksisuuntaisesta kotoutumisesta.
”Parasta kotoutumista on yhteinen arki, jossa kaikki osapuolet saavat ja oppivat jotain uutta. Kukaan ei pärjää yksin, vaan kaikki tarvitsevat lähelleen ihmisen, joka on läsnä ja tukee arjessa. Jokainen voi olla tällainen tukija.”
Kaksisuuntaista kotoutumista ei ole olemassakaan. Maahanmuuttaja voi pyrkiä kotoutumaan, mutta maan kantaväestö ei. Hehän ovat jo kotonaan ja siten elävät kuin kotonaan. Mikäli he muuttavat tapojaan maahanmuuttajien vuoksi, kyseessä ei ole kotoutuminen vaan vieraan kulttuurin pokkurointi usein omamme kustannuksella.

Kaiken huipuksi SPR potkaisi rasisminvastaisen viikon käyntiin toteamalla kirkkain silmin, että Vastarintaliikkeen tekemä satiiriversio heidän ei rasismille -sivuistaan on jonkinlainen rasisiminvastustajien voitto. Rima menestykselle asetetaan aika matalalle, jos kansallissosialistien aktivoituminen netissä ja heidän tekemänsä hauskan testin leviäminen on rasisminvastustajille onnistuminen.

Vähemmän yllättäen SPR ei kommentoinut Vastarintaliikkeen testin sisältöä lainkaan. Siinä kun ei ollut mitään huomautettavaa. Mutta kun kantaväestöä - ei kun siis rasismia - vastaan taistellaan, vedetään homma ilon kautta ja noloimmistakin jutuista tehdään moraalisia voittoja.

Odotan huvituksella ja mielenkiinnolla, mitä kaikkea ihmeellistä tämä rasisminvastainen viikko tuottaa. Nyt on kuitenkin vasta maanantai! 

5 kommenttia:

 1. Eteläafrikassa voi puhjeta verinen sisällissota jos tuo pakkolunastuslaki toteutetaan, valkoiset ovat siellä hampaisiin asti asestaituneita ja sanovat etteivät lähde pois kuin ruumiina, näin Peter Fryckman kertoi haastattelussa ..

  VastaaPoista
 2. Paras tähänasti näkemäni dokkari Etelä-Afrikasta. 1h 26 min joka on jo leimattu ruotsalaisten äärioikeistolaisten tekemäksi. Ruotsin demareiden haastattelut on loppupään herkkua. Karman laki ? https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=VEDU0xIILKA

  VastaaPoista
 3. Jos Suomi maanantai-aamuna ottaisi vastaan kaikki Etelä-Afrikan brittiperäiset ja buurikansalaiset myöntäen heille turvapaikan, he varsin suurella todennäköisyydellä olisivat vuoden kuluttua integroituneet suomalaiseen yhteiskuntaan ellei nyt täydellisesti, niin kiitettävän hyvin.

  Afrojen käsiin jäänyt Etelä-Afrikka, josta intialaisperäinen väestö olisi vuoden mittaan mitä todennäköisimmin muuttanut jonnekin muualle, olisi samassa ajassa luhistunut matemaattisella varmuudella Zimbabweakin huonommin toimivaksi Paskastaniksi.

  Molemmat asiantilat raivostuttaisivat hirvittävästi maamme Hyviä Ihmisiä™ jo siksikin, ettei heillä olisi minkäänlaisia perusteluja raivolleen. Se pitäisi vain hyväksyä, koska heistä nyt vaan tuntuu siltä.

  Ja niitä hyväksyjiä saattaisi olla tuossa tilanteessa aina vaan harvemmassa.

  VastaaPoista
 4. Rasismista kun puhutaan niin oletteko koskaan videoissanne käsitelleet seuraavaa ilmiötä: valitsen vain valkoista, osittain tiedottomasti mutta pääasiassa tietoisesti. Siis asuinalue, tuttavapiiri ja naiset, joita olen deittaillut. Ja minut leimataan rasistiksi. Leimaaja valitsee vain valkoista. Siis asuinalue, tuttavapiiri ja seurustelukumppanit. Ja tämä henkilö on antirasisti. Että mitä helvettiä?

  VastaaPoista
 5. Itse olen entinen "vihervassari". Maahanmuuttoon olen aiemmin suhtautunut asenteella: "Maassa maan tavalla". Itse olen asunut Suomen lisäksi kolmessa maassa, aina kunnioittanut ja noudattanut paikallisia lakeja, sääntöjä ja tapoja ja ongelmia ei ole ollut.

  Yhtäkkiä naamalle onkin ryöpsähtänyt tämä "Suomalaisten on sopeuduttava maahanmuuttajien kulttuuriin"-asenne, lisäksi esim. Fem-R:n todella rasistiset kommentit "valkoisista etuoikeutetuista heteroista", jotka eivät mitään tiedä ja ymmärrä, ja siis koko tämä identiteettipolitiikka uhreista ja sortajista, johon sitten "kantasuomalainen" vihervasemmistokin on osin hurahtanut. Olen siis ollut ymmälläni, että millaista porukkaa olen oikein äänestänyt ja mitä täällä oikein tapahtuu.

  Huvittavinta kaikessa on se, että en ollut ollenkaan tietoinen keitä ovat Tiina Wiik ja Junes Lokka. Jossain oli annettu sellainen kuva, että "jotain hörhöjä Pohjoisesta". En sen kummemmin asiaa ajatellut, kunnes törmäsin johonkin Youtube videoonne ja totesin, että ihan asioistahan te puhuitte, ei mitään "hörhöilyä". Olen siis todella hämmentynyt politiikan kentästä, sallitusta puheesta ja sananvapauden rajoituksista. Kantasuomalaisista saa sanoa ja väittää ihan mitä vaan sontaa - perustelematta, mutta "valkoinen hetero" vaietkoon yhteiskunnassa.

  VastaaPoista