sunnuntai 10. joulukuuta 2017

#Alpakkagate ja vihervasemmiston eskaloituva häiriintyneisyysSiinä missä kansallismielisten toimijoiden tekemiset käydään mediassa läpi mitä tiheimmällä kammalla, on vihervasemmisto saanut pitkään toilailla rauhassa kiusallisilta mediakohuilta. Vaikkapa bussivarikon poltto, josta varikolla nukkuneet kuskit tuurilla selvisivät hengissä, jää pieneksi sivuotsikoksi, kun tekijät tulevat vasemmalta.

Lempeään mediakohteluun tottunut vasemmisto on tottunut pääsemään kuin koira veräjästä, ja se alkaa näkyä häiriintyneisyytenä, joka puree liikettä jo omaan nilkkaan.

Napataan esimerkiksi vaikkapa se, miten Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson mafioson ottein yritti painostaa Turku Saatanalle 5 -tapahtuman järjestäjää jättämään erään bändin ulos tapahtumasta, koska yhdellä sen soittajalla on äärioikeistoyhteyksiä. Varisverkoston anarkistiöykkärit olivat valmiina vihakampanjaan järjestäjää vastaan, ja Li vihjaillen lupasi, että vetäisi apinalaumansa pois keikkajärjestäjän kimpusta - tietysti sillä ehdolla, että järjestäjä tekee, kuten Li haluaa.

Valtamediassa tästäkään tapauksesta ei puhuttu, mutta se ei ole nyt olennaista.

 Olennaista on pohtia, kuinka raiteiltaan suistunut ihmisen pitää olla, että hän kokee moisen toiminnan normaaliksi ja oikeutetuksi. Aika syvissä vesissä uidaan, kun uhkaillaan tapahtumajärjestäjiä itselle epämieluisan artistin vuoksi. Lopputulema oli, että järjestäjä ei suostunut vaateisiin. Lin kaverit Varisverkostossa julkaisivat järjestäjästä mustamaalausartikkelin ja kävivät tukkimassa tapahtumapaikkana toimineen ravintolan vessat kitillä. Normaalia?

Vain hiukan myöhemmin päästiin itsenäisyyspäivään, ja johan alkoi tapahtua. 

Kansallismielisten itsenäisyyspäivän jatkopaikkana toimineen ravintolan omistajalta poltettiin kolme autoa, ja tekijäksi ilmoittautuivat anarkistit takku.fi-sivustolla. Poliitikot, jotka kauhistelevat äärioikeiston uhkaa ja kuviteltua turvattomuutta, jonka 612-kulkue heidän mielestään kaduille luo, olivat asiasta täysin hiljaa. Ilmeisesti se ei heidän mielestään ole yhteiskuntarauhaa järkyttävä turvallisuusuhka, että seassamme liikkuu hulluja, jotka polttavat ihmisten autoja, mikäli eivät heidän mielipiteistään tykkää. Toki asia olisi eri, mikäli autonpolttajat olisivat oikeistolaisia.

Ja lippuvarkaat, tietysti. Takkulaiset varastivat muutaman kymmenen Suomen lippua ja polttivat ne videollaan. Vahinkojen suuruus oli noin 1500 euroa. Tokihan vihervasemmisto tuomitsee moisen varkauden ja ilkivallanteon? Ei tietenkään. Whataboutismilla ja keskustelun harhauttamisella ilmaisunvapauteen lippuvarkaatkin saivat synninpäästön aateveljiltään. Alla "koomikko" Iikka Kivi, joka on palttiarallaa yhtä hauska kuin ebola, yrittää rinnastaa netissä paheksuvia viestejä kirjoittavat kansallismieliset islamisteihin, jotka tappavat ihmisiä mielensäpahoitusta koettuaan.


Lopulta päästäänkin toikkaroinneista kohutuimpaan eli alpakkagateen. 

Alpakkatapahtuman järjestäjä Aleksi Pahkala kärysi perin pohjin medialle valehtelusta ja tapahtumansa poliittisten motiivien peittelystä. Toki tapahtumasta vainusi jokainen vähänkään järkeä omaava jo alkumetreillä, että kyseessä oli yritys häiritä 612-kulkueen järjestämistä. Kuitenkin monet toimittajat ja poliitikot syöksyivät pää edellä mukaan alpakkajuoneen. Vaikka en Vihreitä ja Vasemmistoliittoa suuressa älyllisessä arvossa pidä, en suostu uskomaan alpakkatapahtumaa puffanneiden poliitikkojen todella olevan niin naiiveja, etteivätkö he olisi taka-ajatuksia aavistaneet.

Anni Sinnemäki, Ville Niinistö, Emma Kari ja muut ovatkin nyt kiusallisessa paikassa: heidän on valittava, asemoivatko he itsensä hyödyllisiin idiootteihin vai kieroilijoihin. Ensimmäisiä he ovat jos todella eivät taka-ajatuksia arvanneet olevan, jälkimmäisiä taas, mikäli he tiesivät poliittisista motiiveista mutta katsoivat tarkoituksen pyhittävän keinot ja epärehellisyyden olevan oikeutettua, kun natseja vastustetaan.

Poliitikot ja toimittajat peittelevät paraikaa jälkiään alpakkagaten suhteen. Twiittejä poistetaan ja tilejä muutetaan yksityiseksi. Tähän mennessä yhdelläkään korkean profiilin henkilöllä, joka alpakkatapahtumaa mainosti, ei ole ollut selkärankaa tunnustaa joko hyväuskoisuutta tai epärehellisyyttä asian suhteen. Todennäköisesti monet vain vaikenevat ja toivovat asian unohtuvan ilman, että heidän sitä tarvitsee kommentoida.

Syvissä vesissä mennään nytkin. Lapset ja alpakat toimivat vain näppäränä keppihevosena kiusantekoon kansallismielisille, ja kun juonittelu paljastuu, leikitään, että mitään ei ole tapahtunut. Tämäkin on niin kaukana normaalin, tasapainoisen ihmisen käytöksestä, että sitä on hämmentävää edes ajatella. 

Katsoisin, että jos mielestäsi hyvä tapa viettää Suomi100-juhlaa on yrittää häiritä muiden tapahtumia pehmopörröalpakoiden varjolla, jos uhkailu tai autonpoltto ovat mielestäsi hyviä tapoja saada tahtosi läpi tai jos päädyt ideologisen sokeutesi vuoksi puolustamaan jopa mittavan taloudellisen vahingon aiheuttaneita varkaita, on aika syvälliselle itsetutkiskelulle. Varmaan terapialle myös.

Olen usein sanonut, että en usko vihervasemmistolaisten olevan pahoja ihmisiä vaan hyväsydämisiä, hetkellisten empatianpurkausten ja poliittisen aivopesun ohjaamia yksilöitä. Viimeaikaiset tapahtumat tosin pistävät uskoni koetukselle asian suhteen. 

On kuitenkin ollut myös järjen ja moraalin valon pilkahduksia kaiken juonimisen ja propagandan keskellä. Täytyy nostaa hattua tuottaja-DJ Heikki Eskolalle, joka julkaisi alpakkatapahtuman motiivit lopullisesti paljastaneen kuvankaappauksen, vaikka hän takuulla oli tietoinen tekonsa sosiaalisista seurauksista vasemmistopiireissä. Olen myös lukenut lukuisia vasemmistolaisten kirjoituksia, joissa alpakkatapahtumaan liittyvä valehtelu tuomitaan. Toivotaan, että useampi uskaltautuisi valitsemaan totuuden ja suoraselkäisyyden laumalojaliteetin sijaan.

18 kommenttia:

 1. Asiaahan te aina puhutte, Tiina ja Junes.
  Se kolmen tonnin "vahinko" lippujen hinnoissa lienee puhdas materiaalinen,toisarvoinen asia.
  Minulle Suomen lippu on pyhä asia, ja jos näen tai tiedän yhdenkin tekijän, vien poliisille vaikka väkisin ja otan vastuun vapaudenriistosta. Muuten vihaan väkivaltaa sydämeni pohjasta, mutta lammas en ole!

  VastaaPoista
 2. Minullekin Suomenlippu on pyhä, ja tekee pahaa tuollainen touhu, mutta Tiinallepa ei. Hän natsina unelmoi pohjoismaisesta kansallisvaltiosta, jonka lippu ei ole ainakaan Suomenlippu.

  On Tiina suloista seurata, kun otat ensi askeleitasi uhriutumisen alttarilla. Aika näyttää, saatko lisää faneja tätä kautta, vai pitääkö palata takaisin vihaan ja megailkeyteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Petri Viitala. Omilla sivuillasi kerroit olevasi valmis tappamaan.

   Oletko?

   Poista
  2. Kyllä olen, ja jokainen ihminen tällä pallolla. Myös sinä, ja tiina. Tämä ei ole minun päähänpinttymäni, vaan professori Hannu Lauerman kirjasta. Hän työskentelee tappajien kanssa päivittäin. Ihmiset kauhistelevat netin juorupalstoilla, että miksei Terhi Tervashongalta oteta lasta pois? Siksi, että hän ei tee lapselle pahaa, mutta nuo kauhistelijat ovat pahoja sydämestään. Loppu ei ollut Lauermalta, mutta kannattaa lukea hänen kirjansa pahan olemuksesta.

   Poista
  3. Nyt olemme samalla aaltopituudella. Haluamme tappaa ihmisiä. Motiivi ja kohde ovat sitten hakusessa.

   Kertoisitko Petri, miksi Tiinan pitäisi olla seuraava uhri?

   Poista
  4. En ole missään sanonut, että tiinan tulisi olla seuraava uhri. Mutta olen pasifisti ja käyn rauhanmarssilla. Olen siis sitoutunut olemaan tappamatta ketään. Silti tunnustan, että pystyn tappamaan. Tiina taas vihaa islaminuskoisia niin rajusti, että ihan oikeasti haluaisi tappaa heitä. Jotenmarvatenkin,hän kuuluu näihin kaksinaamaisiin tekosiveisiin kauhistelijoihin, jotka pistävät oman verenhimonsa muiden viaksi.

   Poista
 3. Tänä vuonna yritettiin rakentaa lapsista barrikadi kulkueen eteen. Ensi vuonna varmaan lapsia käytetään ihmiskilpinä, joiden suojista heitetään paukkupommeja, kiviä jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta vastarinnan lelukeräys oli surullisen hupaisa. Leluja ei tullut, mutta ei ollut vanhempiakaan, jotka olisivat päästäneet natseja lastensa lähelle. Toivottavasti vihapariskunnalle ei putkahda sekarotuista. Se olisi pikkuisena jo niin vesikauhuinen, että söisi vanhempansa. Mutta joo, kyllähän lelukeräys lähentää natseja ja normaaleja ihmisiä. Varsinkin viisaita ja järkeviä normaaleja ihmisiä, jotka eivät millään huomaa vedätystä.

   Poista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 11. Good post you have published and this title and article both are awesome . Clipping Path | Remove White Background | Product Photo Editing

  VastaaPoista