keskiviikko 23. elokuuta 2017

8 umpityperää selittelyä terrorismista ja maahanmuutostaOlen surrealistisissa tunnelmissa seurannut valtamedian ja kaiken maailman tutkijoiden asennoitumista Turun terrori-iskuun. Tässä muutamia väitteitä, joihin olen törmännyt sekä niiden herättämiä ajatuksia.

"Turvapaikanhakijat ja maahanmuuttajat auttoivat uhreja ja ajattivat tekijää."

Selvä. Mitä tällä haetaan? Sitäkö, että rajat pitää pitää auki, jotta meillä on turvapaikanhakijoita tappelemassa turvapaikanhakijoita vastaan, kun turvapaikanhakijat sekoavat ja ryhtyvät tappamaan meitä? Tokihan auttajien toimet lieventävät tilannetta, mutta eikö parasta olisi, jos mitään ei olisi päästetty tapahtumaan? Sekin olisi ollut saavutettavissa.

Marokkolaisella ei ole mitään asiaa turvapaikanhakijaksi, ja ongelmia pitäisi osata odottaa, kun kultamunista liki kolmella neljästä on mielenterveysongelmia ja heistä joka kolmas on harkinnut itsemurhaa.

"Ulkomaalaistaustaisiin kohdistuu nyt enemmän rasismia ja vihaa. He joutuvat nyt pelkäämään viharikoksia, koska heidät epäreilusti yhdistetään terrorismiin. Tämä aiheuttaa varsinkin muslimeissa turvattomuuden tunteita." 

No äkkiäkö nuo terrorismin "todelliset uhrit" löytyivät. Entäpä suomalaiset, jotka saavat pelätä puskaraiskauksia, ryöstöjä ja terrori-iskuja? Eivätkö he ole uhreja? Entä suomalaisten turvattomuus järjettömän väkivallan edessä? Tämä kaikki on avoimien rajojen tuottamaa ongelmaa, joka olisi helposti ratkaistavissa rajojen sulkemisella kehitysmaamaahanmuutolta ja tehokkailla palautuksilla. Tänne ei ole mikään pakko tulla viharikoksia pelkäämään.


"Suomessa on aina ollut väkivaltarikoksia. Muistakaa kouluampumiset ja perhesurmat!"

Organisoitu, maailmanlaajuinen väkivallan aalto on täysin eri asia kuin yksittäiset väkivallanteot. Ratkaisevimmat erot ovat toistuvuus ja estettävyys. Meidän keskuudessamme ei ole viiteryhmää, joka uskoisi perhesurmien ideologiaan ja olisi halukas sattumanvaraisia ihmisiä sen nimissä tappamaan. Kenenkään ei niiden vuoksi tarvitse kadulla pelätä. Perhesurma on henkilökohtainen tragedia, jota politiikalla on vaikea estää. Islamistinen terrorismi taas on tiukasti kytköksissä muslimien maahanmuuton määrään ja siten helposti yhteiskuntamme ulkopuolelle eristettävissä.

"Suurin huoli on se, että vihaan reagoidaan vihalla. Poliisin vihapuheyksikkö tutkii kymmentä vihapuherikosta Turun tapahtumiin liittyen."

Ihanko tosi, Juha Sipilä? Joko ollaan siinä pisteessä, että rinnastetaan tuhmanpuhuminen netissä siihen, että ihmiseltä vedetään veitsellä kaulavaltimot auki? Kaikkien vihapuheesta höpisevien olisi syytä hieman miettiä prioriteettejään.

"Euroopassa on aina ollut terrorismia. Nykyaikana on verraten turvallista."

Tottahan toki esim. 1970-1980-luvuilla oli esim. äärivasemmiston terrorismia. On kuitenkin naurettavaa verrata nykytilanneta jo ohi menneeseen, vuosikymmenien takaiseen Euroopan sisäiseen turvallisuusuhkaan. Vertaus tulee tehdä siihen, mikä terrorismin määrä Euroopassa nyt olisi ilman islamisteja. Ennen islamilaisen terrorismin aaltoa terrorismikuolemien määrä oli pitkään hyvin matala, mitä se olisi nytkin ilman muslimien massamaahanmuuton mukanaan tuomia ongelmia.

Poista mielessäsi alla olevasta kuvasta punaiset palkit, niin näet, mitä terrorismin taso nyt olisi ilman islamisteja. Olisiko se 1970-luvun tasoa?


"Onko tuo nyt kumma, että ulkomaalainen saattaa seota, kun Perussuomalaiset ja muut rasistit heitä kiusaavat kaikin tavoin."

Islamilaista terrorismia on eniten siellä, missä on eniten islamisteja. Irakissa, Syyriassa, Nigeriassa, Somaliassa tai Afganistanissa terrorismi on täysin arkipäiväistä. Pelkästään tämän, vielä pitkästi kesken olevan elokuun aikana on tehty ympäri maailmaa reilusti toistasataa terrori-iskua muslimien toimesta.

Kuka siellä Nigeriassa tai Malissa vihapuhuu ja rasisteeraa? Kuka syrjii pommittajia Irakissa? Tällä ongelmalla ei ole mitään tekemistä meidän puheidemme kanssa. Se on islamilaisen maailman ongelma, joka luonnollisesti raahautuu tänne kun päästämme islamilaisen maailman sisään.

"Maahanmuuttovastaisuus ja vastakkainasettelu ovat juuri sitä, mitä terroristit haluavat. Jos tapamme terroristeja, he voittavat."

Ensimmäinen lausunto on SDP:ltä, jälkimmäinen Justin Trudeaulta islamilaiseen terrorismiin liittyen, mutta saman tason retoriikkaa kuullaan täälläkin. Onpa erinomaista, että Antti Rinne tietää terroristeja itseään paremmin, mitä terroristit haluavat. Höpsöt kuvittelevat palvelevansa Allahia, tappavansa vääräuskoisia ja rakentavansa kalifaattia, mutta oikeasti he tietenkin tavoittelevat vain sitä, että Jussi Halla-aho tuhmanpuhuu netissä.

Kiitos SDP tästä tiedosta. Trudeaun kommentti taas on jo huumaavaa tappiomielialaa. Siis se voittaa, joka tapetaan? Mukava tietää, että kun kurkku on auki, oletkin yllättäen voittaja ja tappajasi jostain syystä häviää.

"Terroristit eivät voi olla oikeita muslimeja, koska islam kieltää viattomien tappamisen."

Itse asiassa Koraanissa on toistasataa jaetta, jotka kannustavat sotaan vääräuskoisia vastaan. Ja riippumatta Koraanista väite on tyypillinen No True Scotsman -argumentaatiovirhe. Tätäkin mantraa toistavat sanovat kuitenkin, ettei ole yhtä oikeaa islamia, vaan muslimi voi olla monella tapaa. No miten ISIS-muslimina oleminen ei sitten ole mahdollista? Entäpä jos ryhtyisimme hautaamaan kuolleet terroristit siansontaan ja rankaisisimme vangittuja pekonidieetillä? Eikö kukaan oikeasti sanoisi moista muslimeja loukkaavaksi? Jos terroristit eivät kerran muslimeja ole, väliäkö sillä?

20 kommenttia:

 1. Täyttää asiaa taas kerran, tietenkin. Tiinan ainoa "vika" on se, että hän saa valtamedian ja valtaapitävät vaikuttamaan niin ääliöiltä, että hävettää elää tällaisessa järjestelmässä.

  VastaaPoista
 2. Valitettavasti nämä umpityperät selittelyt pyörivät taukoamatta valtamediassa, mistä ne aivopesun tavoin tunkeutuvat suuren ajatteluun pysähtymättömän yleisön mieleen. Eivät tavalliset kansalaiset tiedä, että vääräuskoiset eivät islamin mukaan ole viattomia. Meille uhrit olivat viattomia. Valtamedia ja poliitikot pyörittelevät tunneskaalaa koko ajan laajemmalle koskemaan terroristin viiteryhmää ja sen syyttömyyttä puhdistaen samalla itse tekoakin epäsuorasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinusta on Tiina näköjään saanut aivopestyä uskonveljen. Oletko samaa mieltä Wiikin kanssa, että jokainen maailman 1,5 miljardista muslimista on jihadisti / islamisti. Mulla tulee aina suru puseroon, kun kohtaan noin harhaisia ihmisiä.

   Poista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. "Mitä tällä haetaan?" -sitä, että tätä maata ravisteleva muukalaisvihamielisyys ja möly on muuttanut järkevien tasapainoistenkin ihmisten ajattelutapaa. On tervehdyttävää koko kansalle, että "hirveät muslimit" osaavat myös puolustaa kantiksia omanvärisiä vastaan ja kantiksien puolesta. Toinen esimerkki: kajahtanut nationalisti ajoi Lontoon suurmoskeijan ovella 11 muslimin yli. Mitä tekee imaami? Sankariteon, eli estää yksin kymmenien muslimien yrityksen repiä hullu kappaleiksi.

  Nämä esimerkit saavat Wiikin suunniltaan raivosta. Hän haluaa viimeiseen veripisaraan, että KAIKKI muslimit ovat pahoja. Sitten kun käymtoisin, hän yrittää saivarrella asian itselleen sopivaksi. Suurin muslimitihentymä on Indonesian alueella. Kyllä: siellä on muslimilebottomuuksia. Uhrit lasketaan sadoissa, mutta ymmärtäkää nyt: muslimeja on siellä satoja miljoonia. "Mitä enemmän muslimeja, sen enemmän terroria" Euroopan muslimivoittoisin maa on Albania. 70% muslimeja. Se on n. 100 kertaa enemmän, kuin Suomessa. Wiik: koska on Albaniassa rajua terroria viimeksi esiintynyt? Siellähän melkein kaikki ovat muslimeja. Huono esitys. Samaa vanhaa paskaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://cepa.org/index/?id=daa172021eb0b28d756615925486f129

   https://www.trackingterrorism.org/group/albanian-mafia-am

   Poista
  2. Taitaa ne albaanit rosvoilla ulkomailla...

   http://www.breitbart.com/london/2017/08/31/albanian-gangs-sneakingbritain-ferries-spain/

   Poista
 7. Petri Viitala, yritätkö väittää että islam arvostaa demokratiaa, ihmisoikeuksia, tasa-arvoa ja sivistystä?
  Suomessa ei ole muukalais- tai ulkomaalaisvastaisia ihmisiä juuri nimeksikään.
  Ihmiset eivät suvaitse primitiivisiä, vastenmielisiä, laittomia ja sairaita kultteja, olivat ne sitten uskonnollisen, poliittisen tai minkä tahansa ryhmän harrastamua riippumatta siitä mikä on ihonväri ja kansallisuus.

  VastaaPoista
 8. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 11. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 12. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 13. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 14. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 15. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 16. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 17. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista