maanantai 10. heinäkuuta 2017

Muslimit halusivat sharia-tuomioistuimia - oikeusministeriö torppasi

Muslimien massamaahanmuuton kannattajat väittävät vastoin kaikkea käytännön kokemusta, että ehdoton enemmistö tänne tulevista muslimeista haluaa integroitua ja elää Suomen lain mukaan.

He sivuuttavat täysin sen, että Suomen suurimmassa muslimien Facebook-ryhmässä ylläpito jakelee islamilaisia vaimonhakkausohjeita tai Helsingin muslimit kutsuvat radikaalisaarnaajan illanviettoonsa opettamaan muslimeille, että muslimi voi olla Suomen kaltaisen vääräuskoisten maan kanssa vain aktiivisessa sodassa tai aselevossa - jotenkin moniarvoinen värinä ei tullut mainituksi vaihtoehtona.

Sitten on oikeusministeriön asiakirja, joka osoittaa, että jo vuonna 2010 helsinkiläinen moskeija yritti saada lupaa sharia-tuomioistuimiin.

Muslimikodin Yhdyskunta on Pitäjänmäessä toimiva moskeija, johon viime vuonna kuului 242 jäsentä. Tämä ryhmä olisi halunnut hoitaa avioeroja islamilaisittain, mihin oikeusministeriön tutkija Saara Mustasaari antoi vastaukseksi lyhyen ja kohteliaan mutta napakan ein.


En ole saanut käsiini alkuperäistä Muslimikodin Yhdyskunnan kirjettä, mutta oikeusministeriön vastaus heidän kirjeeseensä kertoo suurin piirtein, mitä muslimit ovat pyytäneet. Sharia-tuomioistuimia on toivonut mm. Helsingin Sanomissa ja Ylellä erittäin positiivista palstatilaa saanut marokkolainen halal-lihakauppias Abdessamad Laouari, joka kantasuomalaisena olisi jo myyntihintojensa vuoksi veroviranomaisten tutkinnassa. Alla hänen LinkedIn-kuvansa.


Avioerojen ja muiden perheasioiden hoito sharia-tuomioistuimissa on aiheuttanut systemaattista naisten oikeuksien loukkaamista, joka Isossa-Britanniassa on johtanut parlamentin tekemään selvitykseen ja eritoten parlamentin ylähuoneeseen kuuluva paronitar Caroline Cox on profiloitunut shariaan pohjautuvien tasa-arvoloukkausten vastustajana.

Dame Louise Caseyn teettämä selvitys integraatioon liittyen arvioi, että sharia-neuvostot tukevat ekstremismiä, hyväksyvät perheväkivallan, sivuuttavat avioliiton sisäisen raiskauksen ja sallivat pakkoavioliitot. Kyseessä siis ei ole harmiton uskovaisten höpötys, joka suomalaisten arvojen viitekehyksessä voisi toimia.

Toki suomalaiset monikulturistit edelleenkin väittävät, että sharia-tuomioistuimia ei Britanniassa ole, vaikka siellä kukaan ei asiaa kiistä. Sharia-tuomioistuimia arvioidaan olevan 30-80, mutta tarkkaa määrää ei voida tietää, koska toiminta tapahtuu muslimien rinnakkaisessa yhteiskunnassa, irrallaan siitä valvonnasta, joka muussa yhteiskunnassa toteutuu.

Tietenkään oikeusministeriön kielto ei mitään sharia-neuvoston perustamista hidasta. Ei moskeijassa kukaan moisesta viranomaisille kantele, ja vaikka joku asiasta valittaisi, he vain väittäisivät tarjoavansa "avioliittoneuvontaa" tai muuta vastaavaa terapointia sharia-päätösten sijaan.

Halal-liha, sukupuolierotellut uimavuorot, hijabin esittäminen naisen voimaantumisena, kunniakulttuuri ja monet muut todella ikävät islamilaiset ilmiöt ovat jo pohjolaankin rantautuneet, mutta se ei tietenkään muslimeille riitä. Vääräuskoisten maan vääräuskoiset lait kun eivät tietenkään kelpaa. Islamisaatiolle ei tule loppua, ellei sellaista määrätietoisesti tehdä.

17 kommenttia:

 1. On tässä taas idiootti ollut kirjoittamassa xD Useat eri uskontokunnat tarjoavat jäsenilleen neuvontaa erilaisissa elämäntilanteissa, esimerkiksi avioerotilanteissa. Muun muassa MAP-kirkko ja luterilainen kirkko. Eivät ne toimi lain ulkopuolella, vaan auttavat avun- neuvontarvitsijaa kohtaamaan oman elämänsä ohaasteita uskon näkökulmasta käsin. ne eivät ylitä Suomen lakia, vaan toimivat lainrajojen sisäpuolella. Näin myös muslimien osalta. Wiik yrittää luoda kuvaa, että jotain laitonta tapahtuisi. NÄin ei ole. Sillä tosin ei ole väliä tälle naikkoselle, kun on vain saatava jotain tosiasioita vääristellä ja esittää totuudenvastaisesti ja värittyneesti. Miksi Wiik ei kirjhoita näistä muista uskontokunnista? Aivokapasiteetti ei taida naisella riittää kuin mustamaalaamiseen ja vainoharhojen sekä valheiden kehittämiseen xD

  VastaaPoista
 2. Islam tarjoaa uskontokuntansa jäsenille islamilaista neuvontaa avioerotilanteissa. Tämä neuvonta poikkeaa uskonnon luonteen mukaan muiden inhimillisempien uskontojen tavasta suhtautua esim. avioeroon. Islam on tutkitusti maailman väkivaltaisin uskonto, ja sen pyhät kirjoitukset tukevat esim. naisen alempaa asemaa miehiin nähden. Suomen lain mukaan naiset ja miehet ovat tasa-arvoisia. Kristinuskon mukaan tasa-arvo on perusasia. Sharia on kammottavinta, mitä ajatella saattaa, miehen ylivalta tulee siinä järkyttävällä tavalla esille, ja tuomiot ovat armottaman väkivaltaisia. On hyvin tärkeää pitää esillä näitä asioita, ettei islamisaatio etene ihmisarvoa alentavine oppeineen.

  VastaaPoista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 11. Afrikasta pukkaa kymmeniä miljoonia "pakolaisia", lähi-idästä samoin.
  Jäämme muutamassa vuosikymmenessä vähemmistöksi ja sharia astuu voimaan. Joko alistumme täydellisesti orjiksi tai meidät eliminoidaan.
  Jokatapauksessa sukupuutto on kohtalomme.

  VastaaPoista
 12. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 13. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 14. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 15. Jos joku on idiootti niin nimimerkki hips huupio. Tuosta ministeriön vastauksesta käy selvästi ilmi, että muslimit (siis ne muslimit, jotka asiaa ajavat) haluavat päättää muslimien avioeroista sharian mukaan. Päättäminen on eri asia kuin neuvominen. Neuvoa saa kysyä vaikkapa Ukko-ylijumalalta, shamaanilta tai imaamilta, mutta avioeroista päättäminen kuulukoon edelleen tuomiistuimille.

  VastaaPoista
 16. Rere. Aivan. Siis ne muslimit, jotka asiaa ajavat. Lienee kuitenkin pieni vähemmistö Suomen muslimeista.

  VastaaPoista