lauantai 1. huhtikuuta 2017

Suldaanilla on taas rankkaa

Vasemmistoliiton kuntavaaliehdokas Suldaan Said Ahmedin vetämän Itis-vastamielenosoituksen käytöstä. Suldaan itse heilutteli keskisormea muiden mukana ja piiloutui kameramiehen taakse tajutessaan, että voi jäädä nauhalle.

Suldaan Said-Ahmedilla on taas rankkaa. Aina tuntuu olevan. Viimeisin rankkuus ovat netissä tulleet vihaviestit, joista Suldaan on kertonut Iltalehteä myöten. Tietenkään Suldaan ei itsekään ota uhkailuja millään tavoin vakavasti vaan käyttää niitä ainoastaan julkisuuden saamiseen kuntavaalikampanjalleen. Ja mistäkö tämän tietää? No juuri siitä, että hän asiasta lehdessä kertoo.

Kun henkilö saa vakavasti otettavaksi kokemansa uhkauksen ja ilmoittaa siitä poliisille, yleinen ohjeistus poliisilta on, ettei uhkailua tulisi noteerata julkisesti. Toki tämän useimmille maalaisjärkikin jo sanoo. Mikäli uhkailuun ei reagoi, viestittely voi jatkua ja todisteiden kerääminen on helpompaa. Mikäli taas menee lehtiin kertomaan tehneensä rikosilmoituksen, tietää uhkailija siivota laitteiltaan mahdolliset häneen viittaavat todisteet. Kukaan, joka kokee saamansa uhkaukset vakaviksi ja haluaa tekijän kiinni, ei siis uhriudu uhkauksista Facebookissa ja iltapäivälehdissä, koska se on erinomainen keino sabotoida tekijän kiinnisaanti.

Toki mieleen voisi myös juolahtaa, ovatko uhkailut edes todellisia. Suldaanilla on aiemmin ollut taipumusta keksiä valeita julkisuustempauksiaan varten, joten uhkaukset voivat varsin hyvin olla osa vain Suldaanin epätervettä julkisuushakuisuutta. Kun Trump otti käyttöön maahantulokiellon tiettyjen muslimienemmistöisten maiden kansalaisille, Suldaan väitti julkisuudessa, että ei voi matkustaa Yhdysvaltoihin.

Suldaan on vain ja ainoastaan Suomen kansalainen, eikä syntymämaalla ole maahantulokiellon kannalta mitään merkitystä, joten asiassa ei ollut lainkaan epäselvyyttä: kyllä Suldaan olisi voinut sinne matkustaa. Erikoinen sattuma tietenkin oli myös se, että Suldaanille oli Ameriikan-reissu suunniteltuna juuri sille ajalle, kun maahantulokielto oli juuri tullut voimaan.

Suldaan peräti väitti soittaneensa Finnairin infonumeroon ja kysyneensä, voiko hän matkustaa Yhdysvaltoihin. Hän väitti Finnairin virkailijan sanoneen hänelle, että tilanne on sen suhteen epäselvä.

Kaverini Paavo Tajukangas testasi Suldaanin väitteen soittamalla itse Finnairin infoon ja kertomalla samanlaisen tarinan: että hän olisi Somaliassa syntynyt yksinomaan Suomen kansalainen, joka haluaa matkustaa Yhdysvaltoihin. Hänelle sanottiin: ei huolta. Yhdysvaltoihin voi kyllä matkustaa, kun on Suomen kansalainen. On epätodennäköistä, että infosta olisi Suldaanille kerrottu aivan muuta. Todennäköisempää on, että Suldaanin puhelu Finnairille ja koko sopivasti ajoitettu Yhdysvaltain-reissu olivat olemassa ainoastaan Suldaanin korvien välissä.

Suldaan puolusti valetarinaansa somessa niin raivokkaasti, että blokkasi minut hänen seinälleen kirjoittamastani täysin ystävällisestä kommentista, jossa totesin hänelle, että ei hänen tarvitse Yhdysvaltoihin pääsystä murehtia. Hän kun ei murehtinut Yhdysvaltoihin vaan iltapäivälehtiin pääsystä, jolle tarinan valheellisuuden korjaaminen olisi voinut olla ikävä hidaste.


Elikkäs olemme taas suldaaniuden syvimmän olemuksen äärellä. Huomiota hinnalla millä hyvänsä. Vaikka tarvisi keksiä asioita, vaikka tarvisi vääristellä. No, omanlainen tapansa kuntavaalikampanjan vetämiseen sekin on. 

7 kommenttia:

 1. Onhan kaikille realisteille täysin selvä asia että tuo suldan-nekru hakee vain ja ainoastaan tuollaisella umpipaskan jauhamisella sitä rasistisuuden uhrin leimaa, ei mitään muuta!
  Vituttaa tuollaiset loiset jotka esittää uhria vaikka ovat nimenomaan ITSE pahimpia rasisteja! HYI SAATANA MIKÄ PASKALÄJÄ KOKO LOINEN!!!!

  VastaaPoista
 2. Ymmärrän, miksi jaksat ajojahtipäissäsi veivata noita vanhoja juttuja. Vaalit lähestyy ja sullahan on rahapula aina. Koska olet viimeksi matkustanut jenkkeihin? Tai Paavo? Voin kertoa, että ette pääse sinne, koska teillä on rikosrekisteri. Noin muutenkin holecheckit, ristikuulustelut, kenkien ja hammastahnojen tarkistelut...ei, se ei ole helppoa kenellekään, mutta tiina jaksaa vatkata viime syksyn juttuja. Aina välillä herää kysymys: oletko sairas, kun käyttäydyt noin? Ei oletvain julkisuudenkipeä narsisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pillipiiparille asiasta tekee epätoden ja täysin huomionarvottoman se että siitä on niin hervottoman kauan 😂 susta tulee youtubesta tuttu sinätuubapaska mieleen 😂

   Poista
 3. Tiina oletko kateellinen Suldaanin koulutuksesta? Tiinahan on saanut puristettua vain peruskoulun ja Suldaanilla on parikin ammattia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joittenkin täytyy elättää itsensä, toisille kaikki tarjotaan valmiina. Mikähän tässäkin on koko totuus?

   Poista
 4. Heh hyvä muistutus tämäkin minkälaisia turhakkeita sitä on taas vassareiden listoilta pyrkimässä :D

  VastaaPoista
 5. Suldaani antaa oikein hyvän kuvan koko vasemmistopaskasta.
  Keskaria elättäjilleen vaan.

  VastaaPoista