maanantai 6. maaliskuuta 2017

Miksi en allekirjoittaisi rasismin vastaista sitoumusta - eikä muidenkaan pitäisi


Kuntavaalien alla tietty kansalaisjärjestöjen siipi on aloittanut tutun ulinan rasismin vastustukseen sitoutumisesta, jota kaikilta kuntavaaliehdokkailta odotetaan. Yleensä rasismin vastaisella sitoumuksella tarkoitetaan Euroopan poliittisten puolueiden peruskirjaa rasismista vapaan yhteiskunnan puolesta. Ehdokkaiden moraalinen hyveellisyys yritetään sitoa siihen, sitoutuvatko he peruskirjaan vai eivät.

Tässä syyni sille, miksi en nyt tai koskaan peruskirjan sisältöön sitoutuisi:

1. Peruskirja vaatii ikävistä totuuksista vaikenemista. Tarkoittamani kohta menee näin:

Kieltäydyn näyttämästä, julkaisemasta tai levittämästä näkemyksiä, jotka herättävät tai lietsovat tai joiden voi perustellusti odottaa herättävän tai lietsovan ennakkoluuloja, vihamielisyyttä tai kahtiajakoa eri etnisten tai kansallisten tai uskonnollisten ryhmien kesken sekä puutun kaikenlaiseen rasistiseen käyttäytymiseen ja rasistisiin mielipiteisiin.
Eli totuudenmukaista tietoa tai näkemystäkään ei saisi levittää, mikäli se voi asettaa tietyn ryhmän huonoon valoon. En koskaan sitoutuisi minkäänlaiseen totuudenmukaisuutta rajoittavaan asiakirjaan - en tähänkään.

2. En halua tukea rasismihypetystä ja sen varjolla tehtävää vastakkainasettelua

Rasismi ei minkään mittapuun mukaan ole kärkikastissa, kun puhutaan Suomen ja suomalaisten vakavimmista ongelmista. Moinen käsitys perustuu yksinomaan mediarummutukseen, jossa rasismista on valittu lemmikkiaihe. Aivan yhtä hyvin puolueet voisivat sitoutua ikäsyrjinnän vastustukseen, roskaamisen vastustukseen tai naapurien kyräilyn vastustukseen. Rasismi on jo valmiiksi paisuteltu ongelmana täysin ulos mittasuhteistaan, ja sen nostaminen muiden marginaaliongelmien joukosta peruskirjan aiheeksi on saman suhteettomuuden ruokkimista.

Rasismihypetyksen myötä myös rotujen vastakkainasettelu on noussut uuteen huippuunsa. Varsinkin Yhdysvalloissa - koko trendin lähtömaassa, ovat rotujen väliset jännitteet suuremmat kuin kymmeniin vuosiin. Suvaitsevaiston rotupakkomielle tuottaa rasistisemman, kahtiajakautuneemman yhteiskunnan.

3.  En halua osallistua rasismihypetyksellä tapahtuvaan moraalisäteilyyn

Kuka oikeasti tykkää rasismista? Epäilisin, että on äärimmäisen harvinaista pitää rotukollektivismia järkevänä ajatuksena. Rasismista irtisanoutumisessa ei siis ole mitään moraalisäteilyn sijaa, koska kaikki muut ovat jo valmiiksi samaa mieltä. Silti hypetystä käytetään oman hyveellisyyden esittelyyn. Jos se, että et ole rotukollektivisti, on mielestäsi moraalisäteilyn väärti hyve, sinulla on päässä vikaa.

4. En ole kiinnostunut tukemaan vasemmiston luomaa keskustelun viitekehystä

Koko rasismikeskustelu on luotu harhautukseksi vasemmistolle ikävämpien puheenaiheiden välttelyyn. Kun joku ottaa esille monikulttuurifantasian epäonnistumiseen viittaavia seikkoja, rasismikortti lentää. Rasismin vastaisuuteen sitoutuminen on kävelemistä suoraan tähän ansaan ja sen tekemällä annat poliittisten vastustajiesi päättää, mistä sinä puhut ja mitä sinä teet.

5. Rasismin vastainen peruskirja tukee valkoista syyllisyyttä

Valkoiset länsimaiset ovat rasismi-termin lanseeranneet ja ovat käytännössä maailman ainoa kansa, joka moisesta on edes kiinnostunut. Silti heihin lähtökohtaisesti suhtaudutaan pahoina rasisteina, joiden on jatkuvasti anteeksipyydeltävä olemassaoloaan, historiaansa ja kulttuuriaan sekä vakuuteltava vapauttaan rasismin paheesta. Kun suostut mukaan vakuutteluun, tunnustat samalla sen premissin oikeaksi, että jokaisen valkoisen velvollisuus on rasismivapauttaan todistella. Mikään muu kansa ei suhtaudu moisella itseinholla ja syyllisyydellä omaan olemassaoloonsa, eikä meidänkään tulisi.

9 kommenttia:

 1. Edellä esitetyt EU:n peruskirjan vaatimukset ja vaaditut sitoumuksethan ovat suorastaa Suomen perustuslain vastaisia kuten mm: sananvapauslain 12§. Tiina huomaat aina terävä-älyisesti sen mikä näissä suurissa kusetuksissa on oleellista kuten tässäkin taas kerran, siis yrityksessä: "sitomalla kuohia" kaikki suomalaiset vaaliehdokkaat EU-vallan alle -> kritiikittöminä mykkinä aaseina järjettömin sitoumuksin kuohittuna.

  VastaaPoista
 2. Minä taas en allekirjoittaisi sitä pelkästään sen takia, että rasismin määritteen mukaan olen rasisti. Allekirjoittaminen olisi siis yhtä fiksua kuin allekirjoittaisi manifestin, jonka mukaan en ole suomalainen tai lihaa syövä valkoinen heteromies. :-)

  VastaaPoista
 3. Minä olen Ps ehdokas Hesassa. Ja en varmaan allekirjoita tuollaista "kommunistista manifestia". Näin on näreet-

  VastaaPoista
 4. Vakuuttavia pointteja, olen samaa mieltä. :)

  VastaaPoista
 5. Jälleen tärkeä kirjoitus blogistilta. Noilla tekopyhillä julistuksilla todellakin kahlitaan poliittinen oppositio sitoumuksiin, joiden tarkkaa sisältöä säädellään jostain ulkoa päin. Koko rasismihössötys on selkeän tarkoitushakuista. Silkka syrjintä ja vaino ovat asia erikseen ja ne ovat hoidettavissa olemassa olevan rikoslain kautta.

  Kirjoituksen viides kohta on erityisen olennainen: jako "meihin ja heihin" toimii myös toisin päin eli liikkuessaan valkoisena ja kristittynä toisuskoisten ja -väristen keskuudessa se on väistämättä aistittavissa. Onko se rasismia? Valkoisten tapauksessa höyrypäät julistavat epäröimättä tuota julkeata r-sanaa, joka kaikkinensa on kokenut totaalisen inflaation.

  Rasisminvastaiset julistukset ovat tarkoitushakuista itsensä korottamista. Tuolla ylempänä näkyykin kommentti, jossa todetaan näiden sitoumusten osuus kansojen ohjastamisessa Euvostoliiton henkiseen ja taloudelliseen ikeeseen.

  VastaaPoista
 6. Hyvät perustelut allekirjoittamatta jättämiselle. Taistelu rasismia vastaan on taas alkanut, kun vaalit lähestyvät. Rasisminvastainen rintama tiivistyy tyhjän ympärille kun muutakaan annettavaa ei ole kuin ideologinen antirasismi, mikä on ajat sitten muuntunut vastakohdakseen. Jakolinjoja kutenkin etsitään, ja suvaitsemattomuutta harjoitetaan suvaitsevaisuuden nimissä. Rasisteja jahdatessa aika kuluu rattoisasti omaa hyvyyttä ihastellessa, eikä todellisista ongelmista tarvitse huolta kantaa.

  VastaaPoista
 7. Täyttä asiaa. Tällaisiin roskaposteihin lupauksen vaatiminen, muka kieltäytymällä rasistisiin toimiin, on aloitteen aloittajan sairasta miellyttämisen halua. Muistahan se, että PATA KATTILAA SOIMAA, MUSTA KYLKI KUMMALLAKIN. MITÄ TOISISTA SANOT, SITÄ ITSE OLET! Lopeta jo tuo yksisilmäinen jankutus rasismista. Me, kantasuomalaiset emme saa puhua Suomessa, omassa koti-ja synnyinmaassamme, mitään puolustukseksemme niitä ilkeyksiä ne sinun paapomasi ihmiset ovat katsoneet oikeudekseen täällä tehdä ja puhua pilkaten.

  VastaaPoista
 8. Rasismi-sanan korostamisella on varsin pimeät eliittiglobalistien tarkoitusperät, jos sen tutkimuksessa menee pitkälle...
  Tilanne on pitkälle orwellilainen.
  Eihän suomessa mitään rasismiongelmaa ole ainakaan kantaväestöllä. Vaikka haluaisivat kieltää kaiken islamilaisista muuton Suomeen, kuten EU-valtioiden kansalaisten enemmistö haluaa. Siis kaiken muuton kaikista syistä.
  Rasismi olisi ongelma, jos jotkut oikeasti haluaisivat Kolmannen valtakunnan rasistista politiikkaa. Mutta kun en ole edes Suomen uusnatseilta löytänyt sellaiselle kannatusta.

  Rasismi-sanan ympärille voidaan ehkä kätevästi koota nykytilanteen kuvaus kansallismielisten ja globalistien (etenkin suuryritysten yms. vallan kasvattajien tietoisten ja piilevien kannattajien) välillä.

  Selvityksiä onkin tehty paljon.
  Tulee mieleen, että vaihtoehtotahot pystyvät tekemään joistain asioista uskottavia tilanneselvityksiä, kuten tämä Tiinan tärkeä bloggaus - entä muuta?

  Suomi on syvästi NWO-eliittiglobalistien hallinnassa, mikä näkyy mm. Jorma Jaakkolan, Kimmo Leinon, Jukka Konttisen, Jukka Davidssonin, Jukka Hankamäen ja Mikko Niskasaaren kirjoista ja bloggauksista. Juridiikan puolella pysyvästi Suomen kansan enemmistön hyvinvoinnille oleellisia helmiä löytyy harvoista kohdista mutta suuria mm. Erkki Aurejärveltä ja Jyrki Virolaiselta.

  Politiikassa tilanne on karmea kun IPU torpattiin eduskuntaan pääsystä kokonaan (https://www.facebook.com/notes/seppo-raittila/vaalivilppi-2015-eduskuntavaaleissa/899160933478136). Ja eduskuntapuolueista kaikki paitsi perussuomalaiset edellyttävät kuntavaaleissakin edustajiltaan "rasismin vastaista sitoumusta". (http://kuntalehti.fi/kuntauutiset/sivistys/yksi-puolue-edellyta-rasismin-vastaisuutta-kuntavaaliehdokkailtaan/) Perussuomalaiset taas osoittautuivat viimeistään Soinin aikana valeoppositioksi isoissa asioissa, olkoonkin, että saivat joitain kymmeniä pieniä kiristyksiä mamu-politiikkaan.

  Mielenosoituspuolella kansallismielisillä on yksi 24/7-miekkari mutta se on pieni.

  Osa kansallismielisistä hukkaa voimavaroja keskinäisiin kinoihin pikkuasioista.

  Suosittelen kokoamaan voimavaroja.
  ME KANSA -kansanliike voisi olla eräs kokoamispaikka - suosittelen edes tutustumaan, harkitsemaan sen vakavasti ottamista, vaikka oma pääasiallinen vaikutusväylä olisi jokin muu.

  VastaaPoista