perjantai 31. maaliskuuta 2017

Äärioikeiston kaunis maailmaOlemme nyt Junesin kanssa päivystäneet viisi päivää vaalikopilla Oulun keskustassa, ja sinä aikana monenlaiset ihmiset ovat käyneet antamassa monenlaista palautetta. Ehkäpä ajatuksia herättävin palaute tuli naiselta, joka oli lukenut blogiani, oli monista asioista samaa mieltä mutta katsoi maailmankuvani olevan inhorealistinen. Tähän mielikuvaan tiivistyy yksi oikeiston suurimmista imagollisista ongelmista eli negatiivisuus.

Koska "äärioikeistolainen" joutuu usein kumoamaan vastapuolen valeita ja tuomaan heidän unelmiensa alla piilevän julman todellisuuden esiin, syntyy heistä helposti negatiivinen, tuomiopäivän julistajan kuva. Siinä missä vasemmiston keskustelukulttuuri on yksisarvisia ja sateenkaaria, oikeistolle se on kriisiä ja katastrofia.

Tämä on surullinen vääristymä imagossa, koska oikeistolainen maailma on nimenomaan se kaunis maailma. Otetaanpa esimerkiksi vaikkapa käsitys sukupuolista. Vasemmisto haluaisi häivyttää kaikki sukupuolten ominaispiirteet sekä ihmisten luontaisen kauneuskäsityksen. Jos olet naisellinen nainen, olet heille patriarkaatin aivopesun uhri, ja jos et pidä 150-kiloista, siilitukkaista feministiä kauniina, sinuun on ehdollistettu sosiaalisena konstruktiona epäterve kauneuskäsitys, koska kaikkihan ovat yhtä kauniita ja sukupuolet samanlaisia.

Nyt ajatus on viety jopa niin pitkälle, että sosiaalisen oikeuden soturit, kuten youtuberi Riley Dennis, sanovat sen olevan transfobiaa ja seksismiä, jos koet seksuaalista viehätystä vain toista sukupuolta kohtaan. Eihän sukupuolielinten perusteella nyt saisi syrjiä kumppaninvalinnassa.

Oikeistossa taas luontaiset erot hyväksytään, ja yksi näistä eroista on juuri naisten estetiikka. Naisille on luontaista pyrkiä kaunistautumaan ja luomaan kauneutta ympärilleen esim. askarteluilla, sisustuksella tai puutarhanhoidolla. Oikeisto tarjoaa naisille kauneutta, vasemmisto taas rumuuteen tyytymistä ja jopa sen juhlistamista.

Kansamme miehet ovat vasemmistolle pitkälti juntteja, lääppijöitä, peräkammarin poikia, elämäm koululaisia ja mitä lie inhottavaa ihan vain siksi, että heidän enemmistönsä ei halua tänne haittamaahanmuuttoa. Samalla he haluavat maahan lisää miehiä, jotka eivät koskaan suomalaisen naisen oikeuksista tai hyvinvoinnista piittaisi. Eiväthän he piittaa omien naistensakaan. Irakilaisten enemmistö katsoo, että naisilla ei tulisi olla oikeutta avioeroon ja että naisen on aina toteltava miestään. Nämäkö ovat parempia kuin suomalaiset miehet?

Aika ruma - sanoisinko suorastaan inhorealistinen - käsitys. Oikeiston naisella ei taas ole juuri syytä suomimiehistä pahaa ajatella. Suomalaiset miehet ovat ainoa ryhmä, joka on koskaan suomalaisen naisen puolia pitänyt. Elleivät he Suomen naisille tahtoisi hyvää, tasa-arvoista asemaa, ei meillä sitä olisi. Se elintaso ja infrastruktuuri, josta nautimme nyt, on enimmäkseen suomalaisten miesten meille rakentamaa. Vasemmiston suomalaisiin miehiin kohdistaman inhon ja halveksunnan tilalla oikeistolaisten sydämissä on rakkautta ja kiitolllisuutta.

Toisena esimerkkinä toimii vaikkapa kansallismielisyys. Oikeistolainen osaa nähdä kauneutta omassa kansassaan, maassaan ja kulttuurissaan. Kuten Kalevan vaalipuheessani sanoin, suomalaisuus on monikulttuuria rikkaampaa. Monikulturistien mielissä suomalainen Suomi on köyhä ja kulttuuriton, oikeistolaiselle se on hieno asia: yksi maailman kehittyneimmistä kulttuureista, länsimainen mutta silti myös eksentrinen ja rodullisesti täysin ainutlaatuinen. Mikään kansa ei ole juuri kuin suomalaiset.

Suomi on kaunis ja säilyttäminen arvoinen, ja suomalaiset ovat luonnollinen osa maamme monituhatvuotista jatkumoa. Jokainen sukupolvi on tuottanut olemassaolon mahdollisuudet seuraavalle ja kehittänyt maatamme eteenpäin. Tänne viime aikoina saapuneet tulijat ovat täysin sen jatkumon ulkopuolella. Heillä ei ole eikä koskaan tule olemaan sitä historiallista ja kulttuurillista yhteyttä Suomeen, mikä suomalaisilla on. Heille vaikkapa itsenäistymisen tai talvisodan ei ole syytä merkitä yhtään sen enempää kuin Somalian heimosodilla on henkilökohtaista merkitystä sinulle.

Suomi on hieno juuri sellaisena, kuin se on. Se ei tarvitse rikastamista omaamme huomattavasti primitiivisemmiltä kulttuureilta, joista osa ei vielä olisi edes keksinyt pyörää ilman länsimaisten vaikutusta. On kuin eräänlainen mielenhäiriö sivuuttaa suomalaisen kansallisvaltion kauneus ja yrittää vängällä nähdä suurempaa kauneutta jopa todella julmissa, sortavissa ja takapajuisissa kulttuureissa.

Merkittävin syy sille, miksi oikeiston maailma on kauniimpi, on kuitenkin se, että oikeiston näkemä kauneus on todellista. Se perustuu havaintoihin ja fyysiseen todellisuuteen, ei haihatteluun ja utopistisiin kuvitelmiin, kuten vasemmiston mielikuvat. Heille kaunista ovat vain heidän täysin epärealistiset, toteutumiskelvottomat fantasiansa monikulttuurista ja absoluuttisesta tasa-arvosta. Meille kaunista on todellisuus - meidän taistelumme on vain pitää se kauniina.

13 kommenttia:

 1. Jälleen kerran veit jalat suustani :-)

  VastaaPoista
 2. Oli se kaunista katsella videolla kun Oulun rapajuopot ja narkkarit pyörivät teidän ympärillä vaalikopilla. Rumillakin on nyt idoleita.

  VastaaPoista
 3. Pieni tarkennus tekstiin. Riley Dennis, ei sanonutt sen olevan transfobiaa ja seksismiä, jos kokee seksuaalista viehätystä vain toista sukupuolta kohtaan. Hän sanoi sen olevan seksismiä vain siinä tapauksessa, jos miehet eivät tykkää nainista, joilla on penis ja naiset miehistä, joilla on pillu. Siinä ei ollut hänen mielestään mitään ongelmaa, jos tykkää vain toisesta sukupuolesta.

  VastaaPoista
 4. Elintaso ja infrastruktuuri työttömyysturvineen ovat suomalaisten työtätekevien ansiota. Ja mukavaa huomata, että elämäntapatyöttömätkin niitä arvostavat.

  Töiden välttely viimeiseen saakka ja yhteiskunnan rahojen tuhlaus tosin ei minun mielestäni oikein tähän suomalaiseen sisukkuutta arvostavaan kulttuuriin kuulu. Ennemmin se on sitä stereotypiaa äärivassareista mikä minullakin on.

  Äärivasemmisto ja oikeisto ovat mielestäni kuin peilikuvia toisistaan. Ja peilistä näyttää usein löytyvän se pahin vihollinen.

  VastaaPoista
 5. Insuliiniresistenssiset muijat Jenkeissä ja kait täälläkin syyttävät kauneusihanteita ja seksistejä, kun on omat elintavat rempallaan. Kateellisessa Suomessa salskea ja itsestään huolta pitävä mies on osalle naisista leuhka paskiainen ja äijille uhka, joka voi viedä tämän oman naisen. Itsetuntokysymys ja voipi johtaa sitten poliittiseen näkemykseenkin.

  Mitä ajattelin eilen katsoessani tv:tä äärioikeiston nousun päättymisestä, niin valitettavasti mutu-tuntumani pohjalta ihmiset äänestänevät ikään kuin ostaen itselleen turvallista tunnetta ja/tai sijoittumista hyvien puolelle piittaamatta todellisuudesta.

  (kaamiosta mieleeni) Nuiva skenekin ("äärioikeisto" :) ) vaikuttaa osin todellisuuspakoiselta. Siellä täällä paasataan suoraselkäisestä töissä käynnistä ja ahkeruudesta. Todellisuus on kuitenkin, että joka jätkä työskentelee heikoilla jäillä, koska työ vähenee kaiken aikaa, vaikka tuottavuus nousee. Laman aikana jokaisen duunipaikka on alle 5 cm:n jään päällä.

  Osalla skenessä on yksinkertaistettu näkemys, että liian hyvä työttömyysturva laiskistaa ja Kelan asumistuet vääristävät vieläpä vuokramarkkinoita, mistä vaahdottiin mm. Homma-forumilla joku vuosi sitten. Mä annan esimerkin. Tienasin taannoin välillä saaden vain 1100 euroa käteen. Ansiosidonnaisella n. 900. Vuokra oli n. 550, mutten ollut edes oikeutettu asumistukeen. AS:lla olisin ehkä saanut viis kymppiä a-tukea, jos niin pientä maksavat (en edes tarkistanut). Esim. meidän talossa ehkä neljännes asukkaista on oikeutettu asumistukeen (perusrahaa saavat ja perheet ja ehkä osa eläkeläisistä). Tämä marginaaliporukka sitten muka määräävää pk-seudunkin vuokratason kieroutuneeksi Kelan takia.

  Osa nuivista sankareista pistää nähdäkseni jengin kerjuulle ja asumaan majaan metsään, kun firmassa tulee YT:t. Kait nuivat älyköt saatuaan duunista kenkää alkavat sitten elää koroilla, kun ovat saaneet kaiken "markkinaehtoiseksi". Kauneus on katoavaista heilläkin, sitten, sori.

  Tämä demarikommarilta tänään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tanskassa on työntekijöistä pulaa. Ihmisillä on aidosti mahdollisuus valita työpaikka. On sielläkin tosin työttömiä, koska paljon muslimeita (varsinkaan musliminaiset ei halua töihin) ja todella korkea sosaaliturva (60-80 prosenttia palkasta).

   Tanskan hyvä työllisyys johtuu yleissitovien työehtosopimusten ja irtisanomissuojan puutteesta (vakituisetkin voidaan irtisanoa käden käänteessä). Vaikka Tanskassa ihmisten on pakko tietyn mittaisen lorvimisajan jälkeen ottaa vastaan töitä oman alan ulkopuoleltakin, niin käytännössä lorvimista voi jatkaa, kun sössii työhaastattelun tarkoituksella.

   Tanskassa työttömyysaste on noin 6 prosenttia. Sitä ei voi kuitenkaan täysin verrata Suomeen, koska Suomessa moni jatkaa opiskeluja, kun ei saa työtä. Lisäksi Suomessa on paljon vastentahtoisesti osa-aikatyötä tekeviä. Työllisyysastettakaan ei voi täysin vertailla maiden välillä, koska Tanskassa kotiäitiys on suositumpaa.

   Poista
 6. Ei varsinaisesti liity blogitekstin aiheeseen, mutta katsokaa nyt tätä. Joku Suomessa susteleva musliminainen haukkuu Ruotsin SDP:tä, joka erotti muslimin, joka järjesti naisia ja homoja halventavia tilaisuuksia. Tämä musliminainen on kirjoittanut videon kuvaukseen, että puolue on rasistinen. Ilmeisesti musliminaisetkin kannattavat omaa sortoaan.

  https://youtu.be/kweFgS_zK8g

  VastaaPoista
 7. Sairasta sekoilua. Huomaatko Tiina, mikä on tyylisi nuoleskella kantiksia: kalevalat sotkeutuvat puhdasrotuiseen urheaan älykkörotuun, ja muut on ihan,kakkapyllyjä. Luot stereotypioita, ja murskaat kaikki vähänkin rennommin tai vaputuneemmin ajattelevat ihmiset äärioikeistolaisten punaniskojen sylkykupeiksi. Ihan turha on sinun vieraanvaraisuustakin tehdä synti. Ja jo toista kertaa väännät keksintöjä länsimaiden piikkiin, niinkuin pyörä tässä. Pyörä on sumerilainen keksintö. Kaikkein tärkein on tulen käyttö, joka afrikkalainen, samoin kuin paperi. Kirjasimet ja aritmetiikka Arabiasta, ruuti ja rokote Kiinasnasta, keitetty ja paistettu ruoka ja teatteri Kiinasta. Paristo Mesopotamiasta, josta myös pumppu. Yritä keskittyä ensi kerralla vähän paremmin.

  VastaaPoista
 8. "...kaikki vähänkin rennommin tai vaputuneemmin ajattelevat ihmiset..." = Ideologian sokaisemat ja ruusunpunaisten lasien läpi maailmaa katsovat?

  VastaaPoista
 9. Hyväksymmekö me kansallismieliset tämän äärioikeistoksi nimittelyn? Valtaeliitin propagandakoneisto jauhaa 24/7 nimitellen meitä myös rasisteiksi, natseiksi, ulkomaalaisvastaisiksi ja milloin miksikin.

  VastaaPoista
 10. Sinulla on asiatekstejä, mitä olen välillä lukenut blogiasia tylsinä päivinä. Ensimmäistä kertaa törmäsin nimeesi Youtubessa katsoessani videon "Jos suomalaiset käyttäytyisivät kuin muslimit". Tämä sai minut kiinnostumaan enemmän vlogeistasi ja blogikirjoituksistasi, vaikka olemme naisina eri maailmaa.

  Toivottavasti naisena saan vastustaa feminismiä ja vasemmistoa, vaikka olenkin 180 cm amatsoninainen, joka on hyvä kuntonyrkkeilyssä, fyysisissä taistlulajeissa ja koripallossa ja on ammatiltaan vartija, ehkäpä tuleva palomies, jos hyvä tuuri käy pääsykokeissa.

  Olen ikävä kyllä saanut kokea äärioikeiston ja -konservatiivien osalta paheksuntaa, on luultu feministiksi ja jopa ns. kolmannen sukupuolen edustajaksi, vaikka olen sitä mieltä, että ihminen syntyy joko mieheksi tai naiseksi, intersukupuolisuus on sukupuolinen kehityshäiriö kuten dysfasiakin on kielellinen kehityshäiriö. Vai pitikö täyttää 100 % naisellisuus vastustaakseen feminismiä ja vasemmistoa?

  En tosin luokittele itseäni oikeistolaiseksikaan, vaan olen jotenkin sitoutumaton. Niin vaikeaa luokitella itseään, kun ei tiedä kenen puolella, kun feministitkin vihaa mua sanoessani, että sukupuolia on vain kaksi.

  Elän kuitenkin todellisisessa maailmassa, miehet ja naiset ovat erilaisia siitä huolimatta, vaikka olenkin ollut keskivertotyttöä voimakkaampi ja joillakin pojilla oli minua heikommat jalkavoimat. En kuitenkaan silti ole samanlainen miespuolisten pelaajien kanssa mitä tulee esim. jalkapalloa pelattaessa. Ihan silloin suoraan sanoen pelkäsin toruvani itseni niin pahasti, että se miespelaaja tuntee loppuelämän syyllisyyttä eikä uskalla vahingon takia enää pelata. Vaikka kyseessä olisikin raju tyttöpelaaja, niin silti se tulee olemaan erilainen!

  Minulle on pienestä pitäen tehty selväksi, että olen nainen, vaikka unelma-ammatit olivat tyyliin poliisi ja palomies ollessani pieni tyttöä ja ihailin Lara Croftin ja Xenan kaltaisia naisia, mikä sai minut luomaan identiteettini.

  En ole tasa-arvon takia työssäni, vaan persoonani loi minut alalle. Mielestäni se ei ole sukupuolikysymys, vaan persoonakysymys. Koska olen urheilullinen, niin totta kai silloin halusin ammatin, jossa voin hyödyntää fyysistä kuntoani. Isäni kautta tutustuin penkkipunnerrukseen, ampumarataan ja itsepuolustukseen ollessani nuorempi, joten tiesin todellakin mikä oli edessä ja nytkin, jos meinaan hakea palomieskoulutukseen. Oli iso työ naisena päästä moiseen kuntoon, mutta minä vain ahkerana siihen pystyin.

  En vihaa teitä naisellisia naisia ja niitä on myös kaveripiireissänikin, eikä ole mulle ainakaan mahdotonta olla hempeilyn keskellä ja olla kuin naisvaltaisella alalla oleva työporukka, vaikken ikinä osaisi kuvitella itseäni hoitoalalle tai vastaavalle, kun mielikuvani on juoruilut ja kanamaiset valitukset. En edes itsekään ole ulkonäöltäni feministi eli 150-kiloinen, siilitukkainen ja sukupuoleton. Kaikki feministit, jotka olen nähnyt, eivät todellakaan ole treenattuja ja fyysisesti vahvoja, fyysisesti surkimuksia sanon minä.

  VastaaPoista