sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Ole ylpeästi valkoista roskaväkeä

Hillary Clintonin vaalitappiossa on vertauskuvallisuutta, joka kuvastaa hyvin poliittisen vasemmiston ongelmia näinä päivinä. Takkiin tuli, mutta mikä oli reaktio siihen? Oliko se pohtia, missä oma kampanja meni pieleen?

Ei tietenkään. Reaktio oli syytellä ja herjata muita. Clintonin leirissä syypäitä vaalitappioon olivat kaikki makedonialaisesta valemediasta Venäjän trolleihin, jotka tuhmasti menivät paljastamaan, mitä Hillary oli vaikkapa yritysjohtajille ja pankkiireille suljettujen ovien takana puhunut. Äänestäjät ovat tietenkin tyhmiä, rasistisia, juntteja, seksistisiä ja islamofobisia. Vika on aina muualla, ja muiden haukkumista luullaan tehokkaaksi taktiikaksi.

Herjausta käytettiin jo kampanjoinnin aikana. Trump ja hänen kannattajansa pyrittiin leimaamaan pahoiksi ja tyhmiksi ihmisiksi - säälittävien koriksi. Herjaus ei toiminut. Kansaa ei voi loputtomiin haukkua ja kuvitella, että haukkuminen ja syyllistäminen saisivat heidät äänestämään omien etujensa vastaisesti.

Haukkumisen ja syyttelyn taktiikka ei toiminut presidentinvaaleissa eikä Brexit-äänestyksessä, mutta koska vasemmisto on sokea omille virheilleen ja syyttää epäonnistumisista aina ulkopuolisia tahoja, eivät he tietenkään tätäkään virhettä huomaa vaan jatkavat haukkumista siinä toivossa, että jossain vaiheessa kansa syyllistyisi taipumaan heidän tahtoonsa.

Suomessa kirjailijat ja bloggaajat haukkuvat ulkomaalaislain noudattamista ja kansallemme tuhoisan haittamaahanmuuton lopettamista vaativat valkoiseksi roskaväeksi, rasisteiksi, elämäm koululaisiksi ja ties miksi. Se ei ole täälläkään toiminut - kansa on vain kääntynyt entistä enemmän mielipide-eliittiä vastaan, mutta yritys on kova.

Tervon ja Eskolinin kaltaisten kansan haukkuminen on eräänlaista koulukiusaajan taktiikkaa. He lyttäävät yhden ryhmän ja toivovat, että lyttäämisen kuulevat eivät haluaisi tulla itse haukutuksi samoilla nimillä ja liittyisivät siksi koulukiusaajan leiriin mukaan haukkumaan valkoista roskaväkeä.


Strategian toimimattomuudelle sekä täällä, Yhdysvalloissa että Britanniassa on samat syyt:
Haukkuminen on ala-arvoista henkilöön käymistä, jolla ei ole mitään argumentatiivista arvoa. Nimittelyyn turvautuminen viestii sitä, että haukkujalla ei ole mitään todellista vasta-argumenttia. 
Nimittelyä pidetään huonotapaisena, eivätkä useimmat halua identifioitua nimittelijöiden leiriin. 
Nimittelyn kuulevat kansalaiset kokevat enemmän vertaisuutta haukuttavan valkoisen roskaväen kuin nimittelyä toteuttavien eliitin jäsenten kanssa, joten he eivät liity kiusaajien kuoroon vaan kokevat, että heitä kiusataan. 
Nimittely osoittaa todeksi juuri sen, mitä nimiteltävät sanovat. Eliitti huutelee kuvitellusta moraalisesta tornista ja parjaa tavallista kansaa, koska se ei tottele eliitin vaatimuksia. Se vain vahvistaa populistien argumentin siitä, että mielipide-eliitti on todellisuudesta vieraantunutta ja tavallista kansaa halveksivaa. 
Nimittely on epätoivon ele. Kun todellisuus on omaa ideologiaa vastaan eikä mitään todellista argumenttia oman näkemyksen puolesta ole, yritetään epätoivon vimmalla heitellä nimittelyjä siinä toivossa, että jotain tarttuisi tai ainakin vastapuoli säikähtäisi ja lakkaisi toteamasta ikäviä faktoja. 
Nimittely on elitismin paljastavaa. Nimittelyt elämäm koululaisuudesta, työttömyydestä haukkuminen tai juntiksi sanominen osoittavat, että vasemmisto ei ole köyhien asialla vaan halveksii heitä. Siksi he käyttävät esim. matalaa koulutustasoa tai työttömyyttä haukkumasanoina.
Tämä taktiikka on kääntynyt pahasti itseään vastaan. Siitä on tullut populistien voimavara. Joka kerta, kun monikulturistit ja feministit sortuvat ala-arvoiseen nimittelyyn, populistien leiri vahvistuu. Joten jatkakaa toki, Eskolinit, Timoset ja Tervot. Te olette meille eläviä esimerkkejä monikulturistien elitismistä, vieraantuneisuudesta ja syvästä halveksunnasta tavallista ihmistä kohtaan.

Valkoinen roskaväki on vain haukkumasana valkoisille, jotka toimivat kuin kaikki muut maailman kansat: ajavat omaa etuaan omassa maassaan. Se, mikä mille tahansa muulle kansalle on normaalia, tekee valkoisista tuhmia.  Ota nimittelyt ylpeydellä vastaan, koska ne tarkoittavat, että et ole aisankannattaja vieraalle kansalle ja kulttuurille, joka tahtoo kukistaa omamme ja viedä sen, mitä meidän kansamme on rakentanut. 

7 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Aina puhutaan "valkoisesta" roskaväestä, ei ikinä ruskeasta tai mustasta roskaväestä. Kuitenkin, jos on valkoista se viittaa myös mustan/ruskean roskaväen olemassaoloon.Ellei olisi, riittäisi pelkka "roskaväki". Paitsi jos tarkoitus on on halventaa ja loukata valkoisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tästä syystä olenkin aina ollut sitä mieltä, että "valkoinen roskaväki" on rasistisista termeistä kaikkein rasistisin, ja se on rasistinen nimen omaan muita kuin valkoisia kohtaan.

   Valkoinen roskaväkihän on porukkaa, joka käyttäytyy siten, kuin tummemmat ryhmät rasististen stereotypioiden mukaan käyttäytyvät. Jos kaikkia sellaisia kutsuttaisiin vain roskaväeksi, ongelmaa ei olisi, mutta kun huomio kiinnitetään ihonväriin, annetaan ymmärtää, että valkoisilta moinen käytös on tuomittavampaa kuin muilta ryhmiltä. Valkoisilta pitäisi voida odottaa parempaa.

   Termin "valkoinen roskaväki" käyttäjät siis ovat sitä mieltä, että muunväriset ovat roskaväkeä lähtökohtaisesti.

   Poista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista