lauantai 11. helmikuuta 2017

Ainutlaatuinen typeryys on naisten laji

Naisten Marssilla halukkaille tehtiin Yhdysvaltain lipuista hijabeja. Näitä naisia ei kuitenkaan
kukaan pahoinpitele tai tapa, jos he valitsevat olla huivia käyttämättä. Toisin on miljoonilla muilla naisilla.

Naisilla ei ole arvostelukykyä. Tuo väite on toki yleistävä - on myöskin naisia, joilla on arvostelukykyä - mutta yleisiä trendejä katsoen väite on kohtalaisen paikkansapitävä. Typeryyksiä tekevät niin miehet kuin naisetkin, mutta puhuttaessa tajunnanräjäyttävästä, ainutlaatuisesta typeryydestä, ovat alan sankarit lähes poikkeuksetta naisia.

Katsotaanpas vaikka Naisten Marssia, jonka suurin tapahtuma järjestettiin Washington DC:ssä. Länsimaiset naiset kantoivat kylttejä hijabiin pukeutuneesta naisesta ja pukivat rättejä ylleen solidaarisuuden osoituksena -  ja kaikki tämä tapahtui tietysti sharia-lakia kannattavan Linda Sarsourin johdolla. Yhdessä Naisten Marssi -tapahtumassa peräti kuunneltiin tippa linssissä islamilaista rukouskutsua.

Nämä ovat niitä hetkiä, jotka saavat tolkun naiset häpeämään omaa sukupuoltaan. Hijabissa ei ole mitään voimaannuttavaa, se on sorron symboli, johon pukeutuminen ei miljoonille naisille ole valinta vaan hengen ja terveyden säilyttämisen kannalta pakollinen seikka. Islam on maailman suurin naisten sortaja. Minkään muun aatteen alla ei tehdä niin monen naisen elämää kurjaksi tällä hetkellä kuin islamin, ja sharia on naisten oikeuksien kuolemantuomio.

Kuitenkin nämä hyödylliset idiootit toikkaroivat tyynyliinat päässä rukouskutsua kuunnellen ja kuvittelevat sen jotenkin edistävän naisten asiaa, vaikka tosiasiassa heidät on vain ovelasti valjastettu islamin asialle - naisten oikeuksia vastaan.
Shariaa kannattavia twiittejä Naisten Marssin organisoija Linda Sarsourilta.

Ja sitten on islam-käännynnäiset. Jos olet mies ja jokseenkin kusipäinen sellainen, on islamiin kääntyminen tietysti win-win-tilanne. Sinun valtasi vain kasvaa, koska islaminuskon mukaan vaimon on aina toteltava miestään ja naista saa vaikka lyödä, jos hän sanoo vastaan tai kieltäytyy seksistä.

Naiselle islamiin kääntyminen on tietysti tyhmin mahdollinen valinta. Pohjoismainen nainen, joka oikeuksiensa ja vapauksiensa puolesta kuuluu maailman onnekkaimpaan ryhmään, vaihtaa statuksensa huomattavasti heikompaan vapaasta tahdostaan. Hän luopuu itsemääräämisoikeudestaan ja puolittaa oman ihmisarvonsa kirjaimellisesti. Islamilaisen lain mukaan naisen todistajanlausunnon arvo on puolet miehen arvosta ja naisen perintöoikeus puolet miehen osuudesta. Hän luopuu oikeudestaan olla joutumatta perheväkivallan kohteeksi. Tällaisen valinnan edustama uniikki typeryys on naisten laji.

Toki asiassa on huomioitava miesten ja naisten erilaiset suhtautumistavat henkisiin vaurioihin. Henkisesti rikkinäinen mies kääntyy sisäänpäin ja alkaa vaikka juomaan. Naiset ovat miehiä sosiaalisempia, joten henkisesti rikkinäinen, traumatisoitunut tai yksinäinen nainen hakee turvaa yhteisöstä. Tällaiselle naiselle islam voi tuntua emotionaalisesti järkevältä valinnalta. Hän saa yhteisön, johon voi kokea kuuluvansa, ja tyynyliina päässä kulkiessa voi aina tuntea itsensä erityiseksi ja saada ympäristöltä huomiota, jota ei muutoin saisi.

Monet sanovatkin, että naiset tuhoavat yhteiskuntia heikolla arvostelukyvyllään. Väite on osin totta. Henkisesti rikkinäisiä naisia ei koskaan tulisi päästää valta-asemiin, koska heidän motiivinsa ei ole tuottaa menestystä vaan saada hyväksyntää ja huomiota. Tämän vuoksi naisilla on niin merkittävä yliedustus kaikissa hyveliputuksen muodoissa Refugees Welcome -touhusta LGBT-oikeuksien ajamiseen.

Nämä henkilökohtaisen tunteen viemät yksilöt on varsin helppo tunnistaa joukosta: he ovat niitä, joiden periaatteiden toteuttaminen ei poliittisena ratkaisuna tuottaisi suurempaa hyvää Suomen kansalle, mutta saisi itse politiikan vetäjän kokemaan itsensä hyväksi ihmiseksi. Ketään, joka päästää oman tunne-elämänsä yhteisön edun edelle, ei koskaan tulisi päästää sanelemaan mitään yhteisistä asioista päätettäessä.

Joten naisväki: miten olisi, jos paikkaisitte tästedes traumojanne ja huomionkaipuutanne aivan yksityisesti vetämättä meitä muita mukaan tunne-elämänne sotkuihin. Ottakaa turvapaikanhakijoita omaan kotiinne omalla kustannuksellanne. Kääntykää islamiin. Ottakaa mieheltä turpaan, jos se niin houkuttelevalta tuntuu. Tehkää mitä lystäätte, mutta älkää tunkeko näkemyksiänne valtakunnanpolitiikkaan tai odottako, että me ryhtyisimme touhuihinne mukaan tai edes niitä kannustamaan.

7 kommenttia:

 1. Katso Yle Areenassa:

  http://areena.yle.fi/1-3869235

  VastaaPoista
 2. Olisi kiinnostavaa – ja ehkä pelottavaakin – saada tietää, mitä noiden naisten korvien välissä liikkuu. Ovatko he kenties niitä Herttasarjojen (tai minkä nimisiä nuo lukemistot nykyisin ovatkaan) ahmijoita, jotka kaihoisana odottavat, että miks’ ei saavu noutamaan / tuo sheikki uljas sadun ihmemaan, ja haaveilevat siitä uljaasta ja hiukan (mutta ei liian) väkivaltaisesta alfauroksesta. Kun tänä tasa-arvon aikana sellaisia machoilijoita ei hirveästi parveile, ei ainakaan siinä eksoottisessa olomuodossa, he sitten räksytämällä ja räyhäämällä yrittävät ajaa esiin sitä leijonan luontoa niistä Johneista ja Billeistä (meillä tietysti Mateista ja Jusseista).

  Ja melkein yhtä suuri mysteeri minulle on, mistä nuo naiset niihin uutisiin ilmestyvät, kun jokseenkin kaikki tuntemani naisihmiset ovat hyvin täysjärkisiä ja jalat maassa kulkevia ihmisiä.

  Hyvä Joutsen, jos pystyisi hiukan valaisemaan tätä mysteeriä, tekisit suuren palveluksen, vaikka tieto ehkä saattaisi tuskaa lisätä.

  VastaaPoista
 3. Eipä voi kauhalla vaatia kun on lusikalla annettu...
  Naiset ovat muuten miehiä useammin alttiimpia haitallisille huuhaa-ideologeille, jo alkaen horoskoopeista.

  VastaaPoista
 4. Noilla on oikein kunnolla pölyä ullakolla 😂

  VastaaPoista
 5. Mitä tulee tuohon korottomaan lainaan, niin suosittelen googlaamaan "Islamic finance" tai "..... banking" hakusanoilla, niin selviää tuokin kusetus. Jos palkkiota ei kutsuta koroksi vaan voitoksi (profit), niin ei se tee siitä ilmaista lounasta....

  VastaaPoista
 6. Sauli Niinistö -Juha Sipilä Samanlaisia avauksia peliin
  No tuskin näiden hyväveli valtamedia pyrkyreiden taholta
  Yleä Iltapäivä roska lööppi journalismiatoimittajia
  Mari Pudasta johanna Vehkoja
  IL-IS HS -Kotkavirrat Jari Aleniukset Atte Jäskeläiset Petri, Hakala IL päätoimittaja
  Maikkarin ja Ilta-Sanomien päätoimittajat Merja Ylä-Anttila Ulla Appelsin. pitävät palkkakärkeä Alma Media Suomi Oy tä Sanoma konsernia Kohtaan *ikinä luvassa*
  - https://www.sanoma.com/fi
  http://www.marmai.fi/…/maikkarin-ja-ilta-sanomien…
  He ovat riipuvaisi niistä toimittajista että suosio pysyy vakana vaikka valhein
  Vai mitä Atte Jäsekeläinen ja kaikki suomen valtamedia julkaisujen media pamput
  Toimittajat päätoimittajat
  Merja yli-Anttila Mtv 3-komentaa Erkki Liikasen kanssa muita *rehelisempiä* toimittajia
  Hei te häiritsette minun Ja Erkin Suhmurointia hyväveli palaveria *liiketoimintaa*
  eli Päätoimitajat tämä on totuus oikeasti mitä ihmiset ajattelevat valtamediasta
  se on suomalaisten enemmistön mielestä epäluotetava
  poliitisesti vasemmalle väritynytta vahvasti olevaa puoleelista kuraa
  Trump hyökkäsi rajusti mediaa vastaan:
  ”Se ei ole minun viholliseni, se on amerikkalaisten vihollinen”
  Herranjumala voiko nerokaamin asiaa esitää
  koska tuo on totuus Esimerkinnä suomen kansalaisten epäluottamukseen Yleisradion riipumatomuteen on enemistön 53 prosenttia ihmisistä
  Tutkimuksessa minkä Yle itselensä tilasi
  ja kaiken kukkuraksi he Yle salaa sen raportin oleenaisia mielipide mittauksia
  Ihmetystä herätää täysin toistensa kanssa vihamielisten ideologiat miten he sitä ihmisille tyrkyttävät uutisita ajankohtais ohjelmiin kuva kerrontaa väheksymättä
  aina mamut väkisin tungetaan kuviin haastateluihin Ylen Uuutisten video klipeissä
  Ylen tyrkytys uutisointi - ihanointi punavihreiltä Vasuri poliitisesti aktiivi toimittajilta
  yritys vaikutaa asioihin henkilökohtaisesti
  käyttämällasananvapautaan journalisti ammattiaan väärin tyrkytämälä poliitista ideologiaansa täysin puoleelisesti ja eristämällä eri mieliset totaalisesti
  keskusteluista uutis jutuista pois
  Siis mitä yle* tyrkytää* selvenykseksi
  maahanmuutajat islam muslimit
  ja toinen homo seksuaalisuus kaikkine pervoiluineen päivineen pride kulkueineen ymm
  kristityinen pappeineen jotka pylistelevät mekaan päin ja se on kivaa
  Ja kolmantena tämä täydelinen vasemmisto väkivallan pimimätäminen puheenaiheena
  Tai heidän tekemiset ilkivalta väkivalta No Comment
  Atte Jääsekeläisen määräys ohjeistus luulisin ja myös
  Ylen vasemmisto siiven tomittajien hyväksymä ideologia toiminta malli
  Vasemmiston sitä parempaa oikeutetumpaa väkivaltaa jopa fasismia pahimilaan eri mieltä Olevia kohtaan täydelinen sensuuri tai uutiseen yhteydessä
  tapahtuva tiedon pimitäminen + Maahanmuutajien rikoksista tekijän tuntomerkkien salailu jopa erittäin vakavissa törkeissä rikoksissa
  Murha pedofilia raiskaukset
  Tai naisten marssin feministi jotka kannatavat sharian-lakia
  Voiko enää kipeämpää mielenvikaisempaa ristiriitaisempaa
  asiaa keskenään toitotaa yhtä aikaa
  Feminismi -Sharian laki islamin muslimi uskonto
  Ei voi Mutta YLE voi

  VastaaPoista
 7. Voisiko Tiina puhua fasebook sensuroinista jota tapahtuu ihan joka asian tiimoilta
  Jos se ei sovi valtamedian ideologiaan
  Trumph on hyvä esimerkki iltasanomien ja iltalehden modifaatorit julkaisevat ainoastaan jopa täysin järjetömät herjaus viestit hänestä ja sensuroivat häneen positiivisesti olevat viestit eli kyse on täydelisestä todella sananvapautta rikkovasta laittomasta toiminta mallista mädätyksestä valtamedian toimijoilla eristä muiden mieli piteet keskustelusta
  T-Joseph Goebbels
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Joseph_Goebbels#NSDAP:n_valtakunnanpropagandajohtaja
  Esimerkki
  Trump tviittasi, poisti tviitin ja tviittasi uudelleen: "Valeuutismediat ovat amerikkalaisten vihollisi Kommentit
  Erkki Lindberg
  Onkohan henkilöllä kaikki matot suorassa? Kohtahan tää on kuin suoraan jostain teinimaailmasta revästyjä ulostuloja. Ei varsinaisesti vaikuta aikuisen tavalta toimia ottaen huomioon että on suurvallan presidentti. Ei nää ulostulot enään voi mennä alkukankeuden piikkiin vaan ne ovat valittu tapa toimia. Perin erikoista.
  Tom Örn ·Dikkaa Hilarystä tämä ukko on minusta jonkun iltalehden luoma feikki profilli tamä on aina näillä nasevilla huippu suosituilla komenteilla tuolla aukomassa päätään kun puhtaan Trumphin herjaamisesta negatiivisesta uutisoinista
  https://www.facebook.com/tom.orn.5
  Yhdysvallan demokratia edellyttää vapaata mediaa. Vapaa media ei uhkaa koskaan kansaa mutta on selkeä vihollinen Trumpin kaltaiselle, epärehelliselle politiikolle. Autoritaarisen hallinnon suurimmat viholliset ovat vapaa lehdistö ja riippumatonta oikeuslaitos. Nämä ovat olleet niin Trumpin kuin esim. Venäjän, Turkin, Unkarin ja Puolan johtajien ensimmäiset hyökkäysten kohteet. Samat kohteet ovat myös Suomen äärioikeistolla. Onneksi, niin Yhdysvalloissa kuin Suomessakin, on demokratia niin vahva ettei tällaiset Trumpit ja Halla-Ahot voi sitä maasta hävittää. Uhata ja hyökätä niitä vastaan kyllä voi. Voittaa ei voi koskaan

  Twitter sensurointi vain negatiiviset viestit thrumphista julkaistaan
  broadcast news analyst Ashley Beckford (@ACTUALLY1ASHLEY) exposes Twitter's censorship
  of President Donald Trump's tweets. Paul Joseph Watson's article asserts that Twitter could be censoring positive replies to Trump’s tweets, leaving only negative responses to be prominently featured
  https://www.youtube.com/watch?v=Ia4xhYJxGIM

  VastaaPoista