torstai 9. helmikuuta 2017

12-vuotiasta turpaan vasemmiston siunauksella

Pahoinpitelyn uhriksi joutunut Gavin Cortina äitinsä Christinan kanssa.
(Kuva Christina Cortinan Instagramista.) 
Presidentti Donald Trumpin virkaanastujaisten aikaan vasemmisto lanseerasi järkeilyn natsin lyömiselle. Kun kieroutunut antifasisti löi provosoimatta alt right -johtohahmo Richard Spenceriä, alkoi kummallinen keskustelu, jota käytiin valtamedian suurimmissa julkaisuissa asti: saako natsia lyödä eli saatko käyttää fyysistä väkivaltaa sellaista ihmistä kohtaan, joka on kanssasi eri mieltä?

Natsin lyömistä rationalisoitiin Suomessakin. Mm. Rasmus-ryhmään jaettiin ihailevia julkaisuja antifasistien väkivallasta sekä kuvasarja, jossa pyrittiin järkeilemään moraalinen oikeutus natsin lyömiselle. Tietenkään Richard Spencer ei ole mikään kansallissosialisti, mutta se ei olekaan asian pointti. Pointti on se, että mikäli vasemmistolainen päättää sinut natsiksi luokitella, olet ansainnut turpaanvedon ja mielipide-erosi vasemmistolaisen näkemykseen oikeuttaa lyönnin.

Nyt niitetään tämän järkeilyn satoa.12-vuotias Trump-fani Gavin Cortina joutui hyökkäyksen kohteeksi koulubussissa, koska hänellä oli päässään Trump-kampanjan Make America Great Again -lippalakki. Tilanne jäi videolle, jossa kuuluu, miten poikaa käsketään ottamaan lippis pois, ja kovaääninen tyttö rääkyy: "Haluatko rakentaa hiton muurin?" mihin poika vastaa: "Mitä väärää on muurin rakentamisessa laittomien maahanmuuttajien poissa pitämiseksi?"

Lopulta vasemmiston nuoret toivot triggeröityvät niin pahasti, että yksi pojista käy Cortinan kimppuun, painaa hänet seinää vasten ja lyö häntä useita kertoja nyrkillä, mihin uhri reagoi työntämällä hyökkääjän kimpustaan. 

Koulun reaktio tapaukseen oli uskomaton: kahakka "selvitettiin" hutaisten lätkäisemällä kaikille osapuolille väliaikainen erottaminen koulusta - myös uhrille!

Poika siis vain käytti ilmaisun- ja sananvapauttaan, minkä vuoksi hänen kimppuunsa käytiin ja hänetkin erotettiin koulusta. Ja kaikki tämä on tietenkin vasemmiston siunauksella tapahtuvaa, koska sehän heidän taholtaan on jo oikeaksi todettu, että ihmistä saa lyödä hänen mielipiteidensä vuoksi, jos hänet päättää natsiksi luokitella.

Onneksi olkoon vassarit, olette saavuttaneet jälleen uuden pohjan. 12-vuotias sai turpaansa poliittisen mielipiteensä vuoksi, ja teillä ei ole mitään moraalista asemaa sitä tuomita, koska itse rationalisoitte moraalisesti oikeaksi lyödä natsiksi mieltämiään. Slow clap.

Video tapahtuneesta:


5 kommenttia:

 1. En jaksaisi aiheesta mutta
  mietikää ylen uutisia
  SIIS TÄYSIN PUOLUEELISTA MIHIN FOCUS KESKITYY KEITÄ HAASTATELAAN AINOASTAAN VASTUSTAJAN MIELIPITEET NÄYTETÄÄN VIDEO KUVAA JOKA ON HITUSEN KYSEENALAISTA MATEERIAALIA
  KUN AJATELET SITÄ OIKEASTI LAPSIKIN SEN TAJUAA
  Siinä näytetään selkeästi kuinka nämä maahanmuuton puolesta mieltään osoittavat ovat lyöttäytyneet Yhteen islamistien kanssa
  he ilmeisesti kannatavat myös sharian lakia
  koska kylteissä joita he heilutelevat kuvaus naisesta jolla on ammerikan lipun värinen burka
  arvatkaa mitä mieltä rebuplikaanit ovat näistä mielen osoittajista
  he näkevät hieman punaista
  Mitä yle tekee näytää ainoastaan jonkun washingtoinin kuvernoöörin
  demokraattin ylistys vuodatuksen yksipuolisesti näyttämättä sanaakaan sen toisen osapuolen kuvernöörien vitutus puheen vuoroista niitäkin piisaa
  tai kansalaisten jotka ovat maahanmuutto kiellon kannalla
  https://areena.yle.fi/1-3983750?autoplay=true
  Ne ovat myös hisukseen tästä listasta varsinkin IL IS
  Donald Trump twiittasi: Nämä 16 juttua ovat olleet valeuutisia
  https://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/fake%20trump-61278
  Nerokas keino muuten nöyryytää valtamediaa
  Vaan He tekevät
  näitä järjen vastaisia lööppejä
  Trumpin muuri voi häiritä perhosten muuttoa
  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201702102200068408_ul.shtmlpekka.numminen@iltalehti.fi
  Sama IL toimittaja ukko *kai*
  joka etsii SVL kirveitä myös eri myymälä ketjuista syytäen heitä nazeiksi* kunnian loukkaus*
  tai Islamin vihaaja, olen laatinut sinulle neliportaisen toipumisohjelman. Se menee näi
  1. Lue edes yksi kirja, joka käsittelee islamin erilaisia suuntauksia ympäri maailmaa. Esimerkiksi viime vuonna ilmestynyt Aikamme monta islamia on hyvä artikkelikokoelma aiheesta.
  2. Lakkaa kuvittelemasta, että jonkin islam on toista aidompaa. Älä usko, jos joku väittää, että hänen islaminsa on kaikkein aidointa.
  3. Lakkaa vihaamasta islamia ja/tai muslimeja.
  4. Siirry kritisoimaan asioita, jotka ihan **oikeasti ovat ongelmia***: uskonnon varjolla harjoitettu väkivalta ja alistaminen.
  http://blogit.image.fi/…/sina-et-paata-millaista-on-aito…/
  vittu tämä muijja on sekaisin
  Siirry kritisoimaan asioita, jotka ihan **oikeasti ovat ongelmia
  *harjoitettu väkivalta ja alistaminen*.
  WHAT ISLAM ko
  ei täyta kaikkia näitä kriteereitä
  sori en tajua tämän umpi kuplasaan elävän suvakin järjen juoksua

  VastaaPoista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. eikö IL toimitukselle tullut mieleen että ne pehoset voivat kuolla sen takia kun taivalla mexikon rajalla niin paljon trafikkia
  perhoset kuolevat huumesalakuljetajien lentokoneiden kylkiin murskaten
  morfo perhosen takaraivon ja muu ruumis putoaa kokaiini heroiini säkkien päälle
  ylä ilmoissa joka oli ennen perhosten valtakuntaa
  Nykyään väkivaltaisten huume jengien kiitorata kohti Brongsin slummeja

  VastaaPoista
 4. Jokunen vuosi sitten naureskelin vielä vähättelevästi feminismille. Olihan heillä niin epäloogisia ajatusrakenteita ja naurettavia johtopäätöksia sekä tapoja. Esimerkiksi eräässä heidän kokouksessaan ei enää taputettu, ettei kukaan vaan triggeröityisi(loukkaannu). Taputtamisen sijaan käytettiin ainakin silloin vielä jazz- käsiä, joka aiheutti objektiivisessa tarkkailijassa epäuskoa sekä kontrolloimattomia naurunpurskahduksia .. :D

  Sittemmin ei enää naurata kun tajusin, miksi tuo taputtaminen oli kielletty. Taputtaminenhan on kiellettyä myös islamin uskon mukaan. Allahia on kiitettävä sanoin ja teoin. Tämäkin feministien omituisen sekoamisen oire tulee siis islamista. Feminismi näyttää nyt siis sulautuneen yhteen, kahden aikakautemme vaarallisimman poliittis-ideologisen aatteen kanssa; marxistiseen kommunismin sekä islamiin. Feministien roolia Euroopan porttien avaamisessa ja Euroopan vapauksien mahdollisessa tuhoamisessa ei siis tule aliarvioida tai vähätellä. #Neverforget.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli siis feministit eivät taputa ja islamistit eivät taputa joten feministit ovat islamisteja. Olet nyt _ihan_ varma että logiikkasi on aukoton...? :-D

   Poista