lauantai 21. tammikuuta 2017

Idiootit reagoivat presidentti Trumpiin


Lehtikuvaaja joutui turvautumaan kypärän käyttöön rauhallisen vasemmiston mielenosoituksessa
Trumpin virkaanastujaisten päivänä.

Donald J. Trump on nyt virallisesti Yhdysvaltain 45. presidentti, mutta kaikki eivät demokraattisen prosessin tuloksia sulata. Toki tämä ei tule kellekään tilannetta seuraavalle yllätyksenä. Kahtiajakoa ja vihamielisyyttä ennen vaaleja hurskastelevasti kauhistellut vasemmisto käänsi kelkkansa hävittyään vaalit ja ryhtyi ajamaan kauhistelemiaan asioita fanaatikon vimmalla.

Tämä tiivistyy hyvin kahteen tviittiin varsin tyypilliseltä Hillary Clintonin kannattajalta, feministi Laci Greeniltä. Ensimmäinen tviiteistä on kirjoitettu, kun Green vielä oli varma, että Hillary voittaa.
"Tuloksesta riippumatta, olemme selvästi *syvästi* jakautunut ja rikkinäinen maa. Joten meillä on paljon työtä edessämme korjautuaksemme, parantuaksemme ja palauttaaksemme U:n [yhdistyneet] USAan."

Seuraava tviitti on samalta naiselta vaalituloksen selvittyä.

"Olemme nyt täyden republikaanivallan alla. Oppikirjafasismia. Haistakaa vittu, valkoinen Amerikka. Haistakaa vittu, senkin rasistiset, misogyyniset paskat. Hyvää yötä." 

Johan muuttui ääni kellossa. Trumpilta myös kyseltiin ennen vaaleja, onko hän valmis hyväksymään vaalien tuloksen, vaikkei voittaisikaan. Trump sanoi kyllä. Kävi ilmi, että kysymys olisi selvästi tullut suunnata Hillaryn leiriin, koska heidän maailmassaan demokratia on hieno asia vain, kun he voittavat. Kun vastapuoli voittaa, demokratia on rikki tai ainakin kriisissä.

Virkaanastujaisiltana kiukuttelu jatkui. Trumpin vastustajat hajottivat julkista ja yksityistä omaisuutta, sytyttivät jopa tulipaloja ja kautta linjan munasivat itsensä. Perjaintai-illan aikana yli 200 ihmistä pidätettiin, ja Washington DC:n poliisin mukaan sorkkaraudoin ja vasaroin varustautunut 400-500 hengen väkijoukko oli hajottanut mm. rasistisia autoja, misogyynisiä roska-astioita sekä fasistisia näyteikkunoita.

Rauhanomaisimmasta päästä itkupotkuraivaria oli Trumpin kannattajien Deploraball-voitonjuhlan trollaus heijastamalla juhlapaikan ulkoseinään lauseita, joissa vaadittiin seksuaalirikollis-presidenttiä tuomiolle.

Ketään ei kiinnosta. Ei kiinnostanut ennen vaaleja, ei kiinnosta nyt. Jankkaus Trumpin kourimispuheista ei vedonnut äänestäjiin. Vahvasti vasemmistolaisen The Young Turks -kanavan "ankkuri" Ana Kasparian sanoi: "Minulla ei voisi olla vähempää kunnioitusta heille [Trumpia äänestäville naisille]. En sano, että olet yhden asian äänestäjä, sanon, että olet vitun tyhmä." Toki progressiivisten mentaliteetilla kourimispuheet tulisi sijoittaa prioriteettien kärkeen, mutta kaikki eivät ajattele niin.

Onneksi Yhdysvalloissa on varsin paljon naisia, joista vaikkapa ehdokkaan kannanotot talouteen, ulkopolitiikkaan, turvallisuuspolitiikkaan tai maahanmuuttoon ovat kourimista merkittävämpiä tekijöitä ehdokkaan valinnassa, mikä tietysti olisi se rationaalisen ihmisen valinta.

Naisäänestäjien ei tarvitse mennä presidentin kourittavaksi, mutta riippumatta vaalien voittajasta, heidän on elettävä tämän poliittisten linjausten ja niiden seurausten kanssa.

Virkaanastujaisten aikana Trumpin vastustajat vaativat Trumpin pysäyttämistä. Mitenköhän se käytännössä pitäisi tehdä? Sivuuttamalla jo vahvistettu demokraattisten vaalien tulos ihan vain siksi, että kaikki eivät tuloksesta pitäneet? Ikävä kyllä argumenttien ja käytännön perustelujen sijaan mielenosoittajilta saatiin sattumanvaraista huutelua ja anarkiaa.

Ja kaiken tämän jälkeenkin vasemmisto esiintyy järkkymättömällä itseluottamuksella moraalin ja järjen merkkipaaluna, ja ne ovat tietenkin ne toiset - pahat Trump-kannattajat ja muut natsit - jotka ovat järjenvastaisia, tyhmiä ja väkivaltaisia. Ollaanko ihan rehellisiä ja todetaan, että tämä ei ole poliittista toimintaa vaan mielenhäiriö?

Alla SJWcentral-kanavan tekemä kooste Trump-vastustajien tempauksista.

13 kommenttia:

 1. Tuhkalle tulee mieleen eräs ajatus parin vuoden takaa. Eräs taitelija ja ajattelija sanoi että ihmisillä kahdet mielipiteet.
  Ne mitä sanotaan julkisesti yleisesti ja sitten yksityiset jotka tulee esiin kun jokin asia osuu vähän turhan lähelle.

  Ideologioilla on parasta ennen ja viimeinen käyttöpäivä, sääli "vasemmisto" oli yhteen aikaan ihan asiapohjalla ja puuttui oikeisiin asioihin välillä. Nyt on kuljettu täysi ympyrä, nyt se alkaa edustaa jotain muuta.

  VastaaPoista
 2. Arvottomuutensa tuo joukko on osoittanut käytöksellään, josta täysin puuttuu arvokkuus. Tuollainen roskajoukkoko olisi ansainnut voiton? Oman järjettömyytensä julistavat kerta toisensa jälkeen kykenemättä menemään itseensä ja kysymään todellisia syitä tappioonsa.

  Tuosta jengistä ei voisi nousta todellisia valtiomiehiä, jotka keräisivät kunnioitusta yli aaterajojen. Heiltä itseltään näyttävät puuttuvan tyystin ne arvot, joita vastustajiltaan vaativat.

  VastaaPoista
 3. Anarkomarkot Amerikassa ovat kuin anarkomarkot Suomessa. Riehuvat ja tuhoavat paikkoja. Tässä vielä Lauren Southernin videota Starbucksin ikkunoiden hajottamisesta. https://www.youtube.com/watch?v=dO2H_yT9A0U&sns=tw

  VastaaPoista
 4. On tosiaan käsittämätöntä miten vaikea pala demokratia on poliittiselle vasemmistolle maasta riippumatta. Jonkun pitäisi kertoa heille Johannes Virolaisen klassisesta kannantotosta hävittyjen vaalien jälkeen: kansa on puhunut, pulinat pois.

  VastaaPoista
 5. Erikoista tuo anarkistien weaselmäisyys (näätämäisyys). Hyökätään yleensä takaapäin kimppuun ja välittömästi luikitaan karkuun kun uhri kääntyy alkaen tehdä vastarintaa. Jos ihan reilusti tappelisivat, mies miestä vastaan ja ilman kasvot peittäviä huiveja, voisi toimintaa jopa aavistuksen ymmärtääkin. Mutta tällaiselle läpeensä raukkamaiselle toimintatavalle ei löydy mitään ymmärrystä. Tulee ihan yläasteajat mieleen tuollaista katsoessa.

  VastaaPoista
 6. Taas totaalista ymmärtämättömyyttä. Demokraatit eivät ole lähelläkään vasemmistopuoluetta, kun asiaa katsotaan globaalisti. Verrattaessa eurooppalaiseen vasemmistoon, niin ero on selkeä. Tosin tätä blogia seuranneena huomaan, että asioiden syvällinen tuntemus paistaa läsnäolollaan. Kirjoittelu on sekavaa ja huomionhakuista. Halutaan kuin olla kaiken asiantuntijoita ilman ymmärrystä yhtään mistään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Demokraateista löytyy kyllä monelnlaista mielipidettä. Osa on yhtä vasemmistolaisia kuin Suomessa vasemmistoliittolaiset, osa taas on talouspolitiikaltaan kokoomuslaisia. Arvoiltaan he eivät kuitenkaan ole niin konservatiivisia kuin kokoomuslaiset. Ero vasemmiston ja oikeiston välillä on oikeastaan siinä, miten suhtautuvat kulttuurimarxismin ihanteisiin.

   Poista
 7. Minulla ei ole perusteltua mielipidettä, minkälainen presidentti olisi USA:ssa paras valinta. Miksi olisi, kun en asu siellä, enkä ole siellä äänioikeutettu? Minun elämääni ei liikuta yhtään, minkälainen apina johtaa USA:ta. Sen sijaan tunnen suurta myötähäpeää suomalaisen median raivokkaasta otteesta USA:n sisäisiin asioihin. Median vääristely, disinformaatio, puolueellisuus ja valheellisuus saa minut hyvin huolestuneeksi suomalaisesta tiedonvälityksestä. Kun jokainen vähänkään asioita seuraava kansalainen näkee vallitsevan agendan, niin pitää olla huolissaan!

  Trumpilla on se etu, että hän saa vaihdettua koko hallinnon ja virkamiehet. Sillä VOI olla tervehdyttävä vaikutus. Suomessa tuollaisella operaatiolla voisi olla kovasti tilausta myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sillä USA:n presidentillä on paljonkin vaikutusta sinunkin elämään ja yleensä maailman tilanteeseen. Venäjän vastaiset pakotteet todennäköisesti poistuvat. Sekin vaikuttaa Suomen taloustilanteeseen. Trumpilla on varmasti vaikutusta myös siihen, paljonko Eurooppaan pyrkii turvapaikanhakijoita. Kannattaisi siis kehittää itsellesi perusteltu mielipide.

   Lisäksi Trumpilla on välillisesti hyvinkin paljon vaikutusta siihen, minälaista talouspolitiikkaa Euroopassakin jatkossa tullaan tekemään. Kun USA:n talous lähtee huimaan kasvuun veronalennusten yms. myötä, niin kyllä täälläkin aletaan vaatimaan vastaavanlaisia toimenpiteitä

   Poista
  2. Tita, kysymyksesi on hyvä ja oikeutettu. Yritän vastata siihen, miksi olisi, tai ainakin pitäisi olla (ainakin jonkinlaista kiinnostusta asiaa kohtaan). Lisään Jaakon listaan vielä pari sellaista millä voi olla ainakin välillistä vaikutusta:

   - Suhtautuminen islamismiin ja poliittiseen jihadiin. Soittaako vuosien 2011-2012 "The Great Purge" mitään kelloja? Mutta eihän sellaista voi sattua, koivun ja tähden alla? Niinkö? Vai eikö tällä mielestäsi ole merkitystä? [1,2,3]

   - Hieman edelliseen, ja oikeastaan vähän kaikkeen liittyen, poliittisen korrektinatsiuden nousu - ja toivottavasti tuho.

   - Koulutuspolitiikka - mitä "Common Core" tai paljon varhempi "Goals 2000" [4] kertoo sinulle? Ai niin, nämähän olivat USAn sisäisiä asioita, mitään tällaista USAssa jalostettua preussilaishenkistä viritystä ei tietenkään ole koskaan valunut takaisin Eurooppaan päin, esimerkiksi UNESCOn ajaman "standardoinnin" kautta? Tai sen kautta, että paikallinen koulutuspoliittinen virkamies- ja muu eliitti on tykännyt käydä USAssa "kouluttautumassa"?

   - Yleinen geopoliittinen tulenarkuus, pahimmillaan ydinaseellisen konfliktin riskin merkittävän kasvamisen muodossa. No, tätä on joko seurannut tai sitten ei. G. Sorosin, D. Sidiousin ja muiden iloisten veijarien järjestämien "naisten marssien" (joissa useat ihan kirjaimellisesti vetivät v**un päähänsä) kunniaksi linkkaan pari molahdysta herra Molyneuxilta, jotka on rakkaudella omistettu erityisesti USAn naisäänestäjille [5,6].

   Viitteet:
   [1] Katharine Gorka: The Flawed Science Behind America's Counter-Terrorism Strategy.
   http://councilonglobalsecurity.org/wp-content/uploads/2014/10/Flawed-Science-Behind-US-CT-Strategy.pdf
   Jos tätä ei jaksa lukea kokonaan (mitä kyllä suosittelen), niin sivut 5-10 antavat jonkinlaisen kuvan mistä on kysymys.
   [2] Mitä edellisestä sitten seurasi, ts. The Great Purge? Ks.
   https://www.c-span.org/video/?411887-1/hearing-examines-use-term-radical-islam-terrorism-fight
   , erityisesti kannattaa katsoa herrojen Chris Gaubatz (00:55:10) ja Philip Haney (00:42:53) lausunnot ja ainakin Haneyn kommentit.
   [3] Alan Salehzadeh: Uskokaa pois: Islamistit soluttautuneet Suomeenkin
   http://blogit.iltalehti.fi/alan-salehzadeh/2016/10/16/uskokaa-pois-islamistit-soluttautuneet-suomeenkin/
   [4] Ks. esim. http://eagleforum.org/psr/1997/apr97/psrapr97.html
   Asiat joista tuossa puhutaan ovat siis 20 vuoden takaisia - itse asiassa vielä paljon tuostakin vanhempia, mutta Clintoni[e]n päävaikutus ulottuu tuolle ajalle.
   [5] https://youtu.be/751e6GHk3Us?t=2419
   [6] https://youtu.be/VwHXixxdZB8

   Poista
 8. Jotkut tampiot Suomessakin marssivat Trumpia vastaan.
  Niinkuin siinä olisi mitään järkeä.
  Demokraattisesti valittu pressa rapakon takana.
  Maailmassa olisi lukuisia oikeita ongelmia joita vastaan protestoida, mikä ihmisiä vaivaa?
  Missä ovat marssit SOTIA VASTAAN?
  Entäpä globaalia pankkimafiaa joka aiheuttaa lamaa ja köyhyyttä?
  Tai eliittiä joka rikastuu rikastumistaan tavallisen kansan kustannuksella?
  Trumppihan nimenomaan haluaa olla Usa:n kansan puolella, miksi osa kansasta on sitä vastaan?

  VastaaPoista
 9. Vasemmiston reaktio Trumpin voittoon on kyllä ollut yllättävän hurja siihen nähden, että Trump on nyt vasta valittu neljäksi vuodeksi. Toisaalta monet vasemmistolaiset taitaa jollain tasolle tiedostaa sen, että tämä oli kuolinisku kulttuurimarxismille. Kyllähän se vituttaa, kun on monta vuotta kuvitellut, että maailma on kehittymässä tiettyyn suuntaan, ja sitten huomaakin olevansa väärässä. Kupla on puhjennut

  VastaaPoista
 10. Näin presidentti Reagan oikeasti kirjoitti Bushille – IS oikaisee virheen
  Toimitus pahoittelee, että valekirje päätyi virhearvion vuoksi alkuperäiseen juttuun. Virhe on oikaistu myös alkuperäisessä jutussa.
  totuus kun akenda ja aihe on mieluinen toimitajalle he käyttävät tarkistamatta jutun lähdettä mistään vaikka vale uutisia CNN WASHINGTON POST Jotka ovat nykyään pelkkiä poliitisia vasemmiston propaganda vale uutis medioita
  MARKUS TIITTULAA
  WASHINGTON Ei paljon Thruphin kannatajien tai fox news sin mielipiteet tästä touhusta kiinosta uutisointi on täysin yksipuolista thrumphin musta maalausta
  IL paikalla: Marssi tukki Washingtonin kadut, Trump-huoli painaa - "Kenties syttyy kolmas maailmansota"Niinko voi olla että nämä Demokratti Globalistit ovat oikeasti siihen syylisiä jos toi idiotismi ilman relistisia syitä lopu
  Tätä mieltä ovat Truphin kannatajat valta median uutisista jenkeissa he pitävät heitä hulluina psykopaateina
  Madonna Threatens to Bomb the White House - During Women's March Speech in D.C
  https://www.youtube.com/watch?v=jhVgCfYmEm4
  MSNBC: Trump Inaguration Speech "Sounded Like Hitler"
  https://www.youtube.com/watch?v=q_XvZL69uB8 453 656 näyttökertaa
  ja suomen valtamedia käytää näitä lähde tietonaan ei jumalauta

  Suositelisin kaikille ihmiselle jotka vertaavat Thrumpin hallintoa hitlerin nazisaksaan kysymään itseltänsä peilin edessä että ihanko tosisaan nämäkö on ne tavoiteet meno ja poliitikka ja katsomaan vaikka sen jälkeen tämän elokuvan Schindler’s List
  omasta mielestäni suomen suvaitsevaiset näitä orja työ leireijä näille maahan muutajille suunitelevat
  Schindler’s List (5/9) Movie CLIP – A Small Pile of Hinges (1993) HD
  katso mene peilin eteen lue rebublikanien vaali ohjelma katso thrumphin virkaan astujais puhe ja häpeä vertauksiasi Hitleriin
  häpeän tunne tulee sitä jos olet aidosti rehelinen itselesi ja mitä teet vertaamalla THRUMPHIA FASISTI NAZISKSI ihanko tosisaan toiminta on pyrkimyksiltään samaa ja vaikka olisi kuinka ääri oikeisto puolue kysessä samanlaista tapahtuma ketjua ei enään tällä planeetalla tulla näkemään sen torpaa jo nykyinen poliitinen maailman järjestys se on mahdoton ajatus
  Bosnian sota kai lähimpänä tätä hitlerin nazisaksaa jos puhutaan lähi historiasta

  VastaaPoista