perjantai 23. joulukuuta 2016

Vasemmiston Berliini-neronleimauksia

Terrori-iskujen jälkimainingit ovat muotoutuneet länsimaisille rutiiniksi. Sympatianosoitusten, unohtamisen ja toistamisen kierteen sivunäytöksenä on haittamaahanmuuttoa kannattavien islam-apologeettojen yritykset selittää kaikki parhain päin ja hämmentää varsinaista keskustelua islamilaisen terrorismin uhasta ja hallitsemattoman maahanmuuton muista haittavaikutuksista.

Seuraavassa kooste muutamista näistä neronleimauksista.

Demarien Jaakonsaari esittää tässä tietynlaisen vasemmistolaisen vitsin. Hän ensimmäisellä lauseella ja hashtageillä antaa ymmärtää, että puhuisi Berliinin iskusta. Sitten tuleekin yllätyskäänne: hähä, vitut minä valkonaamoista - muistakaamme laittomia maahantulijoita, jotka hukkuvat haaveillen eurooppalaisesta elintasosta.

Ai tehdään kaikkemme? Näin sanoo mies, joka on itse tehnyt kaikkensa, jotta tulevaisuuden terroristien maahanpääsy sekä oleskeluluvan ja mukavan elintason saavuttaminen olisi mahdollisimman helppoa. Vihreiden linjaus maahanmuuton ongelmien ratkaisemiseen on yksinkertainen: sano "ihmisoikeudet", laita kädet korville ja kuvittele, että ongelma katoaa.

Tästä Ylen toimittajan twiitistä tuskin tarvitsee sanoa, mikä siinä on vialla.

Somevaarin keittiöfilosofiaa. Juu-u, epäilen vähän, että radikalismi ei tasapainoisia, onnellisia ihmisiä vedä puoleensa, mutta miten se liittyy mihinkään? Piileekö tässä joku vaivihkainen syyllistys, jonka mukaan länsimaisten olisi kuljettava munankuorilla muslimien ympärillä heidän kaikki toiveensa täyttäen, ettei Mehmet vaan koe tyytymättömyyttä saamaansa palveluun ja räjähdä?

Ällistyttävin lausunto tuli kuitenkin Matti Vanhaselta. Mikäli tämä on kaikella vakavuudella annettu lausunto, kannattaa Vanhasen suosiolla kieltäytyä tulevista kommentoinneista, koska selvästi hänen todellisuudentajunsa, kykynsä hahmottaa asioita ja logiikkansa ovat vakavasti hämärtyneet. Jos Matti osaa selittää, mitä hän tällä hakee, voi hän ottaa minuun yhteyttä ja lisään hänen perustelunsa tekstiin.

Toivossa on hyvä elää, ajatteli kai rasmuslainen yrittäessään vakuutella itselleen, että Berliinin terrori-iskun takana saattaa olla natsi. "Rekka oli Puolasta, Puolan hallitus on oikeistolainen...Kunhan sanon."


Ylläoleva tekstinkappale on ote Jori Eskolinin blogipäivityksestä, joka julkaistiin vain tunteja Berliinin iskun jälkeen. Jorilta ei vienyt kauaa määrittää, kuka on tämän tarinan todellinen pahis. Yhdessä vaakakupissa on taparikollinen, joka ajoi rekan väkijoukkoon, toisessa taas meppi, joka sarkastisesti heitti Facebookissa Allahin taas olleen suuri ainakin Ankarassa ja Berliinissä. Valinta oli Jorille takuulla helppo.

Rasmus-ryhmässä kauhisteltiin Halla-ahon sarkasmia täytenä raakalaismaisuutena usean ketjun voimin, mutta jostain syystä samaa reaktiota ei herättänyt erään rasmuslaisen keskustelunaloitus, jossa hän sarkastisesti ihmetteli, miksi maahanmuuttokriittiset eivät kiinnostu Zurichin ammuskelusta. Terrori-iskun politisointi ja sarkastinen kommentointi on sallittua vain vasemmistolle.

Kunniamaininta annettakoon myös Kansan Uutisille, joka Berliiniä käsittelevässä artikkelissaan siirsi enemmän tai vähemmän hienovaraisesti puheenaiheen itselleen miellyttävämpään suuntaan. Tässä KU:n artikkelin väliotsikot järjestyksessä:

Väärä mies pidätetty?
Kuorma-auto Puolasta
Suosittu joulutori
Turvatoimet eivät silmiinpistäviä
Trump lietsoo vihaa

22 kommenttia:

 1. Näiltä vasemmistolaiseen tyyliin Berliinin iskua kommentoivilta pitäisi vakavasti kysyä, keiden puolella he ovat. He järjesäytyvät henkisesti vastustamaan kaikkia yrityksiä vähentää länsimaalaisiin kohdistuvaa jihadistista väkivaltaa. He liittyvät länsimaista sivistystä halveksiviin mielenosoituksiin, missä unelmoidaan todellisuuspakoisista monikulttuurisista (lue: islamilaisista) maailmoista. Tärkeiden poliittisten vaikuttajien naiivius jaksaa yhä uudelleen hämmästyttää.

  VastaaPoista
 2. Vanhanen tarkoittaa tuolla lausunnollaan sitä, että vaikka turvapaikanhakijoilta suljettaisiin rajat, niin jihadistit pääsee tänne edelleen turistiviisumillakin. Vai aiotaanko estää matkustus kaikilta muslimeilta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaakko, mistä ajattelet, että turistiviisumi annettaisiin tuosta vaan kaikille jihadisteille? Kysyn sinulta, koska tunnut ajattelevam Vanhasen tavoin. Harvemmin jihadistit ovat olleet esim. naisia tai 50-vuotiaita perheellisiä miehiä. Joten ei tarvitsisi kieltää matkustusta kaikilta muslimeilta. Mutta 20-30-vuotiaat perheettömät muslimimiehet voisi jättää Euroopan ulkopuolelle.

   Poista
  2. En ajattele Vanhasen tavoin. Selvensin vain hänen ajatteluaan Tiinalle.

   Se, että alettaisiin kieltää matkustamista joiltakin muslimeilta, ei ole realistinen poliittinen tavoite. Sellaiselle ei löydy koskaan kannatusta muualta kuin korkeintaan Vastarintaliikkeestä. Lisäksi olisi käytännössä hyvin vaikeaa selvittää, ketkä ovat perheettömiä.

   En usko, että terrori-iskuja tapahtuisi kovinkaan paljon, jos muslimeita ei päästettäisi loisimaan tänne. Kyllähän he ovat saaneet jo kymmenien vuosien ajan tulla Eurooppaan, mutta terro-iskuja on ollut lähinnä 2000-luvulla

   Poista
  3. Voi olla niinkin, mutta Vanhanen sivuuttaa ongelman täysin. Ei ongelmamme ole se, että jihadisteilla voisi olla muitakin keinoja päästä Eurooppaan vaan se, että olemme tehneet maahantulon äärimmäisen helpoksi heille. Miksi niistä kukaan tänne lentäisi passin kanssa, kun turviksena voi vain kävellä paperittomana rajojen yli. Pariisin terroristit olivat Syyriassa koulutuksessa ja aseita hakemassa. He tulivat takaisin turvisten lomassa ja saivat aseet ja räjähteetkin rajojen yli. Jos he olisivat passin kanssa lentäneet, heidät olisi heti huomattu terroristilistalla oleviksi eikä aseita koskaan olisi saatu Ranskaan.

   Poista
  4. On hyvä huomata sellainenkin asia, ettei tänne välttämättä tule muslimit ensisijaisesti tekemään terrori-iskuja, vaan etsimään aidosti parempaa elämää. Ongelmana vain on se, että heidän on vaikea työllistyä tai integroitua yhteiskuntaan. Siinä sitten helposti saattaa turhautua ja alkaa toteuttamaan jihadismia. Kynnys on heidän kohdallaan matala, koska he tulevat barbaarisista kulttuureista.

   En usko, että kovinkaan moni tulee tänne lähtökohtaisesti mielessään tehdä terrori-iskuja. Mikäli näin olisi, niin miksi terrori-iskuja ei ole ennen 2000-lukua tehty turistiviisumilla?

   Poista
  5. Lisäksi sellainen turistiviisumi ja lentolippu on kyllä paljon halvempi, turvallisempi ja nopeampi keino tulla Eurooppaan tekemään terrori-iskuja kuin tulla Välimeren yli heppoisella veneellä ja maksaa salakuljettajille suuret rahat.

   Todellisuudessa turvapaikanhakijat eivät tule tänne lähtökohtaisesti terrorisoimaan. He radikalisoituvat vasta täällä ja liittyvät ISIS-järjestöön tai toteuttavat terroriaan itsenäisesti.

   Poista
  6. Aseita on tietysti lähes mahdoton lentokoneella tuoda, mutta kuinka moni muslimi on tuonut aseita Eurooppaan ilman, että olisivat jo aiemmin tulleet tänne ja radikalisoituneet? Pointtini on siis se, että ei muslimit tänne sillä ajatuksella alunperin tule, että toteuttaisivat terrori-iskuja. Mikäli näin olisi, niin niitä terrori-iskuja olisi tehty jo useiden vuosikymmenien ajan turistiviisumin turvin rekkoja kaappaamalla, autopommeilla, painekattilapommeilla yms.

   Poista
  7. "He radikalisoituvat vasta täällä ja liittyvät ISIS-järjestöön tai toteuttavat terroriaan itsenäisesti."

   Tätä epäilinkin; meidän vikamme.

   Poista
  8. Olenko väittänyt, että se olisi meidän vika, että muslimit radikalisoituvat täällä?!! En todellakaan ole edes vihjannut siihen suuntaan. Monen muun kulttuurin edustajat integroituvat oikein hyvin, mutta muslimit ei. Vika on muslimeissa.

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Olisiko mahdollista että radikalisoitumisen siemen olisi kylvetty jo koraanikoulussa?
  Ai niin, sellaisen ajatteluhan olisi kiihottamista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Osuit kymppiin! Tänne tullee myös paljon sellasta sakkia, joka on kuin kaasuuntunut bensakanisteri (islam-bensa), ei tarvihe paljon lähellä tulitikkuja raapija.... Syitähän aina leimahtamiseen löytyy. Ruokakin on sellasta paskaa..., tosipakolainen ei urputtaisi kaiken aikaa.

   Poista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Putin ja Trump haluavat lisää ydinaseita
  Nämä kommunismia ihailevat valtamedian toimittajat jättävät kertomatta kuka tämän ydinasekeskustelun kilpavarustelun on aloitannut *kiinalaiset*
  kommunistien diktatuuri valtio jota nämä toimittajat eivät mainitse sanalakaan näissä Thruph propakanda mustamaalaus uutisaan täällä ja ulkomaan toimituksissa
  eli lehdistön edustajat ovat ääri vasemmistolaisia kommareita näköjään
  tarja halosen ulostulo kuulostaa joltain mielenvikaisen vesipään mietteiltä
  varsinkin puhutaessa demokratian kunnioituksesta ja ihmisoikeuksista
  niin kenelle
  tarjan logiikalla näille sairaille islamisti isis murhaajille ilmeisesti
  joidenka teoista hän kantaväestöä syylistää *hullu noita* tarja haloneen
  nämä islamisti terroristithan itse kunnioitavat todella paljon ihmisoikeuksia niinkö Tarja
  ja tarvitsevat lisää sympatiaa heidän uhreiltaan viatomilta kantaväestön ihmisiltä mitä nämä islamisti matut ovat edistäneet *Demokratiaa *ihmisoikeuksia* euroopassa
  Tarja Halonen
  muuten kuin että koko eurooppa elää näiden muslimi matujen takia pelosta
  ja se johtuu heidän ihmisoikeutta edistävistä sairaista murha terrorismi aallosta teoista
  Tarja halonen on Angele merkelin kanssa tämän planetan hulluimmat naiset poliitikassa näköjään
  ja suojelevat näiden islamisti terroristi maahantunkeutujien pelon aiheutajien ihmisoikeuksia
  Eivät heidän terrorismin uhrien pelkäävien ihmisoikeuksia Näköjään
  älkää antako pelolle tilaa vaan hysätkää terroristeja jotka pelotavat ja tappavat sururtta
  teitä kääntäkää poskenne teidän murhajille 9 sännen kerran ja antakaa heille kaikki anteeksi ja vielä vähän enemmän sympatiaa kyllä se ihmisoikeuksia kunnioitava islamisti terrorismi sitten lopuu hyvillä *ihmisoikeutta kunnioitavilla ajatuksilla* tulkaa tyköni
  Vara jumala tarja halonen kristititty joka suojelee pahinta viholistaan islamisteja
  Niin kauniisti tuo saksan muslmi ääri islamistinen isis terroristi puhui kristityistä miten se nyt meni
  Tappakaa kaikki vääräuskoiset koirat ja yhtykää taisteluun heitä vastaan muslimi toverit Allah on suurin
  Halonen varoittaa: Terrorismin pelko voi johtaa ihmisoikeuksien polkemiseen
  https://demokraatti.fi/kompromissin-teko-ei-ole-heikkoutta-tarja-halonen-vuosi-vaihtuu-toivo-rauhasta-tuntuu-tavallistakin-aiheellisemmalta/
  tämä SDP on hieno puolue jo kun mietii mitä porukaa matuista heidän ehdokainaan ollut ja mitä he ovat tehneet

  VastaaPoista
 8. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Siis Vielä miten nämä islamisti matut ovat edistäneet *Demokratiaa *ihmisoikeuksia* euroopassa
  Tarja Halonen anna meille yksikin esimerkki siitä*Demokratian *ihmisoikeuksia edistämisestä Naiset kaapuineen joihin saksalaisten naistekin pitäisi puketua *mainos*
  ja tämä Germany's Future Is Burka Clad Wome
  n https://www.youtube.com/watch?v=4P4xJRZKdFM

  Oikeasti nämä matut ajavat vain omia oikeuksiaan alistamalla kantaväestön heidän uskontonsa kultuurinsa orjiksi
  tarja halonen feministi edistää esimerkiksi tätä naisten uskonon syboolia
  islamistista naisten alistamis kultuuria näköjään
  jolla Tarjan feminismin ja suvaitsevaitsevaisuuden kanssa mitään tekemistä jos puhutaan ihmisoikeuksista
  En voi ymmärtää että miten helvetissä näiden EX suvakki presidentien ajatusmailmaa voi olla näin suppea
  Ja ne ei mieti sekuntiakaan mitä tällä oikeasti ihmisoikeuksille on tapahtunut tämän mamu invaasion takia varsinkin
  kantaväestön naisten asemalle aidolle pelolle syystäkin
  kun ne näitä typerä lausuntojaan antavat
  ilmeisesti he ovat tyhmiä kuin strutsit

  VastaaPoista
 11. Watch German Party Leader Destroy Illegal Migrant Argument
  tarjan pitäisi katsoa tämä enen kuin se päästetään sanomaan mediassa sanaakaan ihmisoikeuksista
  https://www.youtube.com/watch?v=Tdq-KqTHWeA

  VastaaPoista
 12. Puola, rekka, Halla-aho, Välimeri. Huutelijat ja silmän sulkijat, Jaakonsaari, Niinistö, Vanhanen, Oinonen, Eskolin, Eronen... turhakkeiden ja asioiden vääristelijöiden ynnä totuudesta piittaamattomien rytmiryhmää... VMP Kuvottavaa sakkia.. idiotismismi pitäisi saattaa lain alaiseksi ja siitä pitäisi rangaista. Varsinkin näiltä äänestetyiltä tyypeiltä. Tosin näiden äänestäjätkin kyllä on vähänkuin tehneet valtiorikoksen.. hmmm

  Joulun takia jätän avautumisen tähän.. joulun jatkoja ja uutta vuotta

  VastaaPoista