sunnuntai 25. joulukuuta 2016

Sara Salmani vs. naisten oikeudet ja tasa-arvo

Sara Salmani Twitter-profiilikuvassaan.

Mtv3:n lähetyksiinsä toistuvasti valitsema Sara Salmani kirjoittaa islamia uusiksi ja uhriutuu islamin ansaitusti huonosta maineesta. 

"Salmani kumoaa yleisen uskomuksen, jonka mukaan naisen asema islaminuskossa olisi selkeästi miestä huonompi," sanoi Mtv nettijutussaan Salmanin oltua Huomenta Suomen lähetyksessä 5.7.2016. Täytyy olla melkoiset argumentit, että pikaisessa haastattelussa saa kumottua todisteet islamin laajamittaisesta naisten alistamisesta.

Tietenkään mitään todisteita ei tarjottu, vaan Salmani kertoi ikiomasta  koska-minä-sanon-niin-islamistaan. Eli koska Salmani sanoo, että islam ei sorra naisia, pitäisi meidän ennemmin uskoa häntä kuin fyysistä todellisuutta, joka viestii päinvastaista.
"Mielestäni meillä (naisilla) on hyvä asema islamissa, en muuten olisi muslimi. Olen ylpeä nainen. Naisille ja miehille on islamissa tiettyjä ja hieman erilaisia sääntöjä. Mutta naiset ja miehet ovat keskenään tasa-arvoisia, mutta erilaisia," sanoo Salmani.
Hieman erilaisia sääntöjä. Hmm...

Koraanin mukaan:

-Perinnössä miehen osuus on kaksi kertaa naisen osuuden kokoinen.
-Todistajana yhden miehen arvoa vastaa kaksi naista.
-Mies saa ottaa useita vaimoja, nainen ei saa ottaa useita miehiä.
-Mies saa ottaa seksiorjia vaimonsa lisukkeeksi.
-Naisen pukeutuminen on erittäin tarkkaan säädeltyä, ja hunnuista kieltäytyminen johtaa usein väkivaltaan, pidätykseen tai jopa kuolemaan. Miehille vastaavia vaatimuksia ei ole.
-Vaimo on miehen "vlijelysmaata", jota mies saa lähestyä milloin ja miten haluaa.
"Hieman erilaiset säännöt" eli naiset pakotetaan keskiaikaan kun miehet saavat nauttia nykyajasta.

Haditheissa:

-Profeetta Muhammedin mukaan suurin osa helvettiin joutuvista on naisia.
- Naisella on oikeus siihen, että häntä ei lyödä kasvoihin.
-Vaimon on toteltava miestään.
-Muhammedin mukaan miehiltä ei pidä kysellä, miksi he hakkaavat vaimojaan.
-Allah ei hyväksy puberteetin saavuttaneen naisen rukouksia, ellei tällä ole huntua.
-Naiset ovat miehille kuin kotieläimiä.

Näiden päälle voisi toki heittää vielä Zina-lait, joiden nojalla naisia heitetään vankilaan esiaviollisten suhteiden tai raiskatuksi joutumisen vuoksi. Mikäli vaikkapa raskaana oleva naimaton nainen ei pysty toimittamaan riittävästi todistajia sille, että hänet raiskattiin, hänet tuomitaan haureudesta. Islamilaista lakia noudattavissa maissa, kuten Saudi-Arabiassa ja Pakistanissa, tämä on täysin tavallista.

Salmani oli uudelleen Mtv3:n haastattelussa 23.12. Tällöin hän valitti siitä, että joutuu usein perustelemaan uskontoaan ihmisille. Mistäköhän se johtuu? Miksi muilla ei ole tätä ongelmaa? Voisiko olla niin, että islam on niin kammottava järjestelmä, että jokainen tervepäinen hämmentyy siitä, että kukaan voisi sen vapaaehtoisesti omaksua. Yksikään moraalisesti terve ihminen ei voi pitää islamia millään tavoin hyvänä tai eettisenä.

Kun puheenaiheeksi tulee Jenni Haukion huivin käyttö Iranin vierailulla ja Iranin edustajan kättelemättömyys linnan juhlissa, Salmani selittelee asiaa näin: "Iranissahan huivin käyttäminen on laissa pakollista eikä sille voi mitään. Ja islamissa se on jopa epäkunnioittavaa, että joku kättelisi, Salmani selittää"

Mutta Jenni Haukio ei ole muslimi, eikä Suomi ole islamilainen maa. Täällä kätellään. Huivin käytön pakollisuus on lähinnä huvittava tekosyy, koska se on yksi todiste Salmanin aiempia tasa-arvopuheita vastaan. Iranissa moraalipoliisit kyttäävät naisten huivien asentoa, miehille ei sellaista sääntöä ole. Paikalliset aktivistit yrittävät saada huivipakon kumotuksi, mutta se on vaikeaa maassa, jossa on vastassa valtaa pitävä miessukupuoli, jonka edustajat haluavat pitää naiset alistettuina.

Lopulta Salmanin selityksistä tulee jo lähes parodiaa: Vihapuheesta tulee sallittua. Eikö olla opittu antisemitismistä mitään? Missäs ne nykyajan antisemiitit piilevät? ADL:n Global 100 -tutkimuksen mukaan 74% Lähi-Idän muslimeista on äärimmäisen juutalaisvastaisia, ja Koraani yllyttää tappamaan juutalaisia missä suinkin mahdollista.

Muslimit muodostavat valtaenemmistön maailman antisemiiteistä. Ranskassa ja Britanniassa antisemitistiset viharikokset ovat hurjassa nousussa, ja noususta ovat vastuussa synagogia turmelevat, rabbeja puukottavat ja kosher-kaupoissa ammuskelevat muslimit.

Salmani päättää puheensa sanomalla että hän viettää joulua ja siten yrittäen vaikuttaa sympaattiselta. Hänen mukaansa meidän pitäisi keskittyä siihen, mitä meillä on yhteistä. Meillä ei ole mitään yhteistä. Minusta naisten sorto muslimimaissa on massiivinen ongelma, Sarasta ei. Minusta päänleikkaaja-pedofiili-massamurhaaja on aika heikko ehdokas täydelliseksi Jumalan sanansaattajaksi, Sarasta ei. 

Iranin naiset kertovat, miltä tuntuu pitää huivia:


11 kommenttia:

 1. Miksi kaikenlaiset harhaiset aivopestyt tyhjämyssyt pääsevät julkisesti esittämään väitteitä jotka ovat täyttä tuubaa? Tämänkin lyylin uskottavuus tasan nolla.

  VastaaPoista
 2. Tuollaisia fataaleja vuodatuksia on ahdistavaa lukea, kuska kirjoittaja ei kylmältä vihaltaan pysty osoittamaan edes kärsiville empatiaa. Järkevä kirjoittaja puntaroi, keksii ratkaisumalleja, ja osoittaa tervettä myötätuntoa. Tuossa ei ole, kuin vihaa ja valheellista päänaukomista. Tämä on tulos, kun ihminen päästetään tarjoilemaan kiihotuspropagandaa suosion ja rahan eteen. Ikävää, kum ihminen hylkää faktat ja moraalin rippeetkin.

  VastaaPoista
 3. Sanoo Petri Viitala joka on tunnettu muslimien kätyri.

  VastaaPoista
 4. Tottakai jos nainen ottaa MIEHEN joka tulkitsee islamia väärin tai kulttuurillisen taustansa puitteissa.Se on ihmeellistä miten TE tulkitsette islamia jotka ette ole muslimeja edes olleetkaan ja tietämyksenne islamista jää lehti ja nettiotsikoiden varaan.Hadithit ovat islamin vapaaehtoinen osio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ts. myös kaiken muun maailmassa esiintyvän vihapuheen, uhkailun ja vihaa lietsovan kirjoittelun saa mitätöityä kun se nyt vaan on väärin tulkittu....

   Poista
 5. Ette tajua. En minä sano etteikö naista alistettaisi, mutta Wiikille on yks hailee, kuinka paljon naiset kärsivät, se on hänelle vain kylmä keino päästä islamin kimppuun, ja kun sorretut naiset ovat auttaneet hänet vihanlietsontaan, hän saa enemmän faneja ja enemmän rahaa. Eli hän huoraa hunnutetuilla naisilla. Jos Wiik haluaisi oikeasti tehdä jotain, hän menisi Monikakotiin jeesaamaan.

  VastaaPoista
 6. Wiik tekee oikein juuri kirjoittamalla näitä näkemyksiään jotka ovat pitkälle pohdittuja ja perusteltuja. Se että sanoma ei ole mieluinen kertoo siitä että kannattaisi miettiä niitä omia perustelujaan. Hauskaa muuten että kilarit saa mies :).
  Ainoa millä oikeasti voidaan edes pieneltä osin auttaa islamilaisia naisia tasa-arvoon on tuoda esille juuri näitä uskonnon määrämiä naisia alistavia säädöksiä ja niiden järjettömyyttä.
  Itse olen vakaa huivikiellon kannattaja. Se on orjan merkki eikä siinä ole mitään arvostettavaa. Se ei ole missään nimessä kansalaisoikeus vaan toimii niitä vastaan. Maahanmuuttajiksi valikoisin ainoastaan naisia ja lapsia koska sieltä lähtisi myös muutos nousta alistavaa uskontoa vastaan. Tällaiset keinotekoiset tyttöjen huoneet ja naisten kodit vain pönkittävät väärisynyttä uskontoon pohjaavaa kulttuuria.

  VastaaPoista
 7. Islamin käsitystä miehen ja naisen suhteesta kuvastaa seuraava lainaus:

  …Maulana Sayyid Muhammad Rizvi sanoo, ”Neuvoisin vahvasti anaali yhdyntää vastaan” ja lainaa Imam Ja’far as-Sadiqin ja Imam Ali ar-Rezan (a.s.) sanontoja anaaliyhdynnästä:

  ”Nainen on tyydytyskeinonne, siksi älkää vahingoittako häntä.”

  (ISLAMILAINEN AVIOLIITTO-KÄSIKIRJA NUORILLE MUSLIMEILLE: 08. SEKSITEKNIIKAT: D. Anaali yhdyntä )

  VastaaPoista