maanantai 7. marraskuuta 2016

Rasisti Koko Hubara perustelee rotuerottelua

Segregaatio ei ole mikään uusi ajatus. Erotteluun palaamisen kannattaminen on juuri niitä syitä, miksi Koko Hubaran kaltaisia kutsutaan regressiiviseksi l. taantumukselliseksi vasemmistoksi.
Helsingissä järjestettävä feministinen tapahtuma herätti mikrokohun keskustelutilaisuudella, jossa osallistujat valikoitiin ihonvärin perusteella. Valkoihoisilla ei tapahtumaan ole asiaa. Menettely on tietysti täysin sananmukaista rasismia: ihonväri on ainoa määräävä tekijä siinä, voiko joku osallistua. Kyseessä on ilmiselvä rotusyrjintä, eikä se, että syrjintä kohdistuu enemmistöön, muuta ihonvärin kyttäämistä miksikään.

Ruskea ja naispuolinen bloggaaja Koko Hubara puolusti tapahtumaa Facebook-päivityksessään mielikuvituksellisin sanankääntein. Ensin Koko ylisti segregaation ihanuutta kertomalla, miten mukavaa oli ollut sukupuolijaotellussa tapahtumassa, johon miehiä ei päästetty. Tiedä häntä, mutta olen aina ollut siinä luulossa, että näiden ihmisten pitäisi olla segregaatiota vastaan eikä ihannoida sitä. 

Seuraavaksi Kokon selitykset saavuttivat suorastaan ihastuttavan harhaisuuden tason:

Olemme sellaisessa pisetessä historiallisessa jatkumossa taistelussa kohti tasa-arvoa, missä naiset siis saavat ottaa tiloja itselleen turvallisuuden nimissä, mutta rodullistetut naiset eivät. Olemme sellaisessa pisteessä, missä Suomessa ei tunnisteta lainkaan sitä, että käytännössä KAIKKI sen julkiset tilat on rakennettu ensisijaisesti valkoisten ehdoilla -  aivan kuten aiemmin historiassa monet julkiset tilat eivät olleet naisia varten.  
Jos rodullistettu henkilö haluaa pärjätä näissä tiloissa, on omasta kokemuksesta vaiettava tai se on mahdutettava muotoon, joka ei aiheuta valkoisuudessa epämukavuuden tunteita. Tällainen toiminta on äärimmäisen uuvuttavaa ja vie energiaa pois muiden asioiden tekemisestä.

Mikäköhän on valkoisten ehdoilla rakennettu tila? Jos menen vaikkapa juna-asemalle tai kunnantalolle, mistä merkeistä näen, minkä rodun ehdoilla se on rakennettu? Miten nämä tilat painostavat rodullistetut henkilöt vaikenemaan kokemuksistaan? Perustuuko Kokon olettamus valkoisten tuntemasta epämukavuudesta mihinkään muuhun kuin hänen omiin epävarmuuksiinsa?

 Koko jatkaa vielä, että vaikka hän on jalomielisesti antanut "valkoisuudelle" luvan lukea kirjoituksiaan, hän ei suostu vastaamaan väitteitään koskeviin kysymyksiin tai vasta-argumentteihin, koska ei ole hänen tehtävänsä valistaa ketään. No ei tietenkään ole, mutta mikäli on agendaa levittämässä ja mielestään maailmaa muuttamassa, se ei onnistu kuorolle saarnaamalla. Täytyy saada uusia ihmisiä puolelleen, ja se tapahtuu vain kantaansa perustelemalla.

Kommentoin Kokon Facebook-postaukseen kysymällä em. kysymykset valkoisten ehdoilla rakennetuista tiloista, segregaation oletetusta ihanuudesta sekä siitä, onko ylipäänsä aivan normaalin ihmisen hommaa tarvita turvallisia tiloja, joissa vuodattaa elämäntuskaansa, kun samalla kuuluu maailman etuoikeutetuimpiin ihmisiin. Pohdin myös, olenko rodullistettu, koska minua usein on luultu mustalaiseksi.

Koko on etuoikeutettu. Mikäli hänen asemaansa vertaa 90% maapallon väestöstä, hänellä on asiat äärimmäisen hyvin. Kuitenkin hän kokee tarpeelliseksi luoda sortavan mielikuvitusmaailman, jossa hän voi kokea itsensä uhriksi. Uhrilla kun ei ole vastuuta mistään. Kaikki ikävä on valkoisuuden ja patriarkaatin syytä. Koko on valitellut somessa mm. rahavaikeuksiaan ja syyttänyt niistä muita.

Hänen päätöksensä hankkiutua pienituloiseksi yh-bloggaajaksi ei hänen mielestään ole hänen oma päätöksensä. Ja nämä ihmiset leikkivät voimaantunutta. Mitä voimaantunutta on uhriksi heittäytymisessä ja oman vastuun pois heittämisessä? Rotupolitiikkafeministit ovat mielissään vain lastuja patriarkaatin ja valkoisuuden ohjaamilla aalloilla.

En saanut vastausta täysin asiallisiin kysymyksiini. Ruskea tyttö, joka näyttää suurin piirtein yhtä rodulliselta kuin minä kesärusketuksen kanssa, poisti kommenttini ja blokkasi minut sivulta. Feministit ovat niin ennalta-arvattavia.

13 kommenttia:

 1. Tästä oli Uuden Suomen puheenvuoro-blogiin tai johonkin joku nuori nainen myös kirjoittanut. Hänen mielestään valkoista kohtaan ei voi olla rasismia, ainoastaan paskamaista käyttäytymistä? Että kyllä näiden "voimaantuneiden" kanssa tuntee joskus itsensä niin kovin..voimattomaksi.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Perskeles, kommentissa oli kirjoitusvirhe eikä niitä voi muokata jälkikäteen. Yritetäänpä uudelleen:

  Tämä on hyvin tyypillistä ammattiuhriutumista kolmannen aallon feministiltä; mistään ei koskaan oteta vastuuta ja he syyttävät lähes kaikista ongelmista valkoihoista heteromiestä. Samaan aikaan kuitenkin muslimi kitisee muualla että asunnot pitää muuttaa heidän tarpeidensa mukaisiksi: http://www.hs.fi/koti/a1305916957109 Ostakoon hittovie tilanjakajan omilla rahoillaan jos noin paljon ahdistaa.

  Tähän sopiikin nähdäkseni oikein osuvasti laulu feministin ja islamistin välisestä rakkaudesta: https://www.youtube.com/watch?v=ecJUqhm2g08

  VastaaPoista
 4. "missä naiset siis saavat ottaa tiloja itselleen turvallisuuden nimissä, mutta rodullistetut naiset eivät. Olemme sellaisessa pisteessä, missä Suomessa ei tunnisteta lainkaan sitä, että käytännössä KAIKKI sen julkiset tilat on rakennettu ensisijaisesti valkoisten ehdoilla - aivan kuten aiemmin historiassa monet julkiset tilat eivät olleet naisia varten."..

  siis feministi on katkera muille (valkoisille) naisille tilojen haltuuotosta (mitä se lieneekään) ja moittii, että nykyiset julkiset tilat on rakennettu heidän ehdoilla, verraten aiempaan, jolloin ne oli rakennettu (valkoisten)miesten ehdoilla...

  Tämä on siis sitä uutta feminismiä, joten ei ihme etten oikein ole asiaa ymmärtänyt.

  VastaaPoista
 5. "Mitä tulee valkoisesta meneviin lapsiin, on kyse myös itsemääräämisestä, itsemäärittelystä, identiteetin sanoittamisesta, joka koskee ei vain sukupuolesta käytävää keskustelua mutta myös niin sanottua "rotua"."
  kumma kun sitä ei voi sitten identifioida itseään valkoiseksi jos "rodullistetuilla" elämä on noin helvettiä. ongelmat ratkeaisi kertaheitolla.

  VastaaPoista
 6. Tuommoisten kokojen ongelma lienee alemmuudentunne ja siihen löytyny "syyllinen", valkoihoinen ihminen, useimmiten mies. Jo pelkkä valkoiten olemassaolo loukkaa kokoja. Silti kokojen pitäisi olla onnellisia ja kiitollisia valkoisten olemassaolosta: valkoisten suunnitellessa ja rakentaessa täällä päin julkiset rakennukset kokot pääsevät niistä nauttimaan siinä missä kaikki muutkin. Kokoille tulisi valkoista rakennustapaa pian ikävä, jos hän joutuisi mustien rakennuskulttuurin armoille. Tai ehkäpä hänen mielestään kamelin ulosteesta ja mudasta kasatut rakennelmat oisivatkin hänelle paremmin sopivia.

  VastaaPoista
 7. Näinkö tässä sitten tulee käymään, että maa, missä rasismia on löytynyt pääasiassa vain antirasistien puheissa ja rasismitutkijoiden raporteissa, saa aitoa rasismia suunnasta, mistä virallinen totuus tulee vaikenemaan. Suomalaisten syyllisyyttä yritetään ylläpitää silloinkin kun voidaan kiistatta osoittaa rodullistetut syyllisiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin. Ja minusta tekee rasistin se että tunnen uupuvani ja energiaani menee sen sietämiseen että tiedän maksavani ja joutuvani sietämään kulttuureja ja uskontoja/jotka ovat lähes kaikkea sitä vastaan mitä minulle on Suomalaisena ihmisenä opetettu oikeasta ja väärästä. Me olemme heille vääräuskoisia, pedofiilit(lapsimorsiamet)ovat aina olleet minulle suurin kauhistus, he eivät kunnioita edes oman uskonsa toisia tulkintoja ja veri lentää, väkivallan kynnys todella matalalla, naiset ovat sorrettuja ulkonäköä myöten, muulla lailla uskovat pitää alistaa heidän uskolleen, viattomat lapset silvotaan lähes karmeimmalla tavalla, täydellinen kiitollisuuden puute ja ylimielisyys heitä kohtaan kenen rahoilla he elävät(mielenosoitukset ja rikokset). Ja sitten tällaiset mielenterveysongelmista hyvin todennäköisesti kärsivät kokot selvittävät millainen sika minä olen. Jos en sitä ole ennen ollut niin kohta olen, se on varma. Ja hei! Minun kimppuuni valkoisena heteromiehenä on näinä aikoina kiihtyvällä tahdilla käyty, vaikka en ole muuta toivonut kuin rauhallista elämää. Tämä ei pääty hyvin.

   Poista
 8. Ruskettunut ja rodullistunut aidentiti:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Rachel_Dolezal

  Turvallisuuskammiota tarvitsevat myös muut identiteetit. Esim. noista voit valita:
  https://www.youtube.com/watch?v=4UY2g47dvaU

  VastaaPoista
 9. Koko Hubaraa ja hänen horinoitaan ei suvaittaisi tai kuunneltaisi missään muualla kuin Pohjoismaissa. Kokon koko ongelma on se, että hän epätoivon vimmalla haluaa syyttää muita ongelmistaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä piirre ei oikeastaan ole ongelma, vaan se liittyy tiettyihin patologisiin persoonallisuustyyppeihin, kuten narsismi ja sosiopatia. Se tosin on ongelma muille ihmisille.

   Hänenkaltaisiaan löytyy kaikista muistakin ryhmistä.

   Poista
 10. Meillä on olemassa erittäin kertova, yhteinen nimittäjä kaikille näöille islamin edistäjille somessa. Se nimittäjä on se, että heidän kirjoituksiaan ei voi kommentoida tai jos jollain on kommentointimahdollisuus, se on tiukkaan sensuroitu tyliin "tämä on minun blogini ja täällä määrään minä mitä täällä kirjoittetaan". Samaan he väittävät olevansa mm. sanan- ja mielipiteenvapauden kannattajia. Ja varmaan ovatkin, oman sanansa- ja mielipiteensä vapauden kannattajia.

  VastaaPoista
 11. Mitä hemmettiä edes tarkoittaa, että joku tila on rakennettu tietynrotuisten ehdoilla?

  Koko lause on täyttä stiiknafuuliaa.

  VastaaPoista