sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Yhdistyneet Vajakit ry


Yllä eri väestöryhmien työllisyyslukuja vuodelta 2009. (Tilastokeskus)

Husu Husseinin blogi on kyllä paatoksen ja säälinkerjäyksen kultakaivos. Milloin Husu itkee, että maamme ei ole "hänen Suomensa", milloin valittaa ikävistä tilastoista. Nyt hän on jälkimmäisen parissa ja kritisoi kansanedustaja Juho Eerolaa maahanmuuttajien kurjien työllisyystilastojen esilleottamisesta. Husu väittää, että Eerola toistelee valetta, kunnes siitä tulee totta. Paitsi, että Husu ei osoita mitään Eerolan väitettä valeeksi. Husu ei kerro yhtään numeroa vaikkapa oman kansansa eli somalien työllisyydestä. Husu vain heittelee yleisluontoisia latteuksia siitä, miten ilman maahanmuuttajia roskikset eivät tyhjenisi eikä olisi bussikuskeja jättämässä Valtteria pysäkille.

No minäpä hoidan sen, minkä Husu epähuomiossa unohti, vaikka olen lukuja aiemminkin käsitellyt. Katsotaanpas suurimpien tulija-kehitysmaiden lukuja, koska niistä Eerolakin maahanmuuttoasiassa puhui. Irakilaisten ja somalien työllistyminen on heikointa, eikä niitä ole saatu nousemaan 20% tuntumaa korkeammalle kertaakaan edes jo 1990-luvulla tulleiden tulijoiden suhteen.
 Vielä paljastavampi on huoltosuhde, koska se antaa hyvän kokonaiskuvan väestöryhmän tuottavuudesta: irakilaisten väestöllinen huoltosuhde on 9,3, somalien 9,7*. Jokaisen työssäkäyvän irakilaisen tai somalin pitäisi siis tuottaa samalla ansioillaan ja luomallaan verotuotolla liki kymmenen maanmiehensä elanto, jotta koko ryhmä päätyisi edes nollille yhteiskunnan resurssien suhteen. 
Ymmärrettävää, että Husu ei mennyt yksityiskohtiin. Tilastojen sijaan hän tarjoilikin vain henkilöön käyvän hyökkäyksen Juho Eerolan musiikkivideota vastaan. Eerolan hahmo oli videossa käyttävinään kokaiinia ja ottamassa seksilelusta takalistoon, ja se on Husun mielestä hyvä syy miettiä, pitäisikö tällaisen miehen päättää meidän asioistamme.

 No jos Husu nyt tälle linjalle haluaa lähteä, odotan, että hän ensi tekstissään arvioi vaikkapa Jani Toivolan soveltuvuutta samoin kriteerein. Toivola ei esittänyt hahmoa videolla vaan kertoi aivan avoimesti siitä, miten hän etsii puistoista tuntematonta seuraa suojaamattomaan anaaliseksiin. Minähän en mikään kristilliskonservatiivi ole, joten minua ei kiinnosta, kuka tunkee mitä ja minne, mutta Husu ilmeisesti moralistiksi haluaa ryhtyä, joten arvioikoon kaikkia sitten samoin standardein. 

Eikö viikonlopun anti hölmöilyssä tietenkään siihen jää, koska Helsingin Sanomat pukkasi taas säännölliseksi muodostunutta feministituotantoaan julkaisuun. Alan epäillä lehdellä olevan naisasiakiintiö, koska viikkoakaan ei mene Hesarissa ilman feministien manguntaa.

Toimittaja Jenni Virtanen kertoi kolumnissaan "Naiseus ei ole koskaan neutraalia", missä miesfeminismin ydin piilee: säälissä. Virtanen kertoo ruotsalaisesta #TackaNej-kampanjasta, jossa miespuoliset seminaaripuhujat ylpeydellä kieltäytyvät heille tarjotuista puhujantöistä, jotta joku nainen otettaisiin heidän tilalleen! Naisten voimaantumista siis edistetään aivan avoimesti miesten säälillä ja erityispalveluksilla.
Virtanen tekee selväksi, ettei hän usko miesten ja naisten olevan tasa-arvoisia, koska hän ei halua miesten kohtelevan naisia tasa-arvoisesti. Kieltäytyminen puhujan pestistä naisen hyväksi, vaikkei sitä miehen hyväksi tekisi, on epätasa-arvoista kohtelua. Mies ei suhtaudu naispuoliseen kollegaan tasaveroisena kilpakumppanina vaan reppanana, jota pitää avittaa tilanteissa, joissa miespuolinen kilpailija kampitettaisiin armotta. 
Juuri tällaiset säälinkerjäykset saavat osaavat, omillaan pärjäävät naiset kiristelemään hampaitaan. He eivät tarvitse mitään erityiskohtelua tai palveluksia menestyäkseen, ja sitten tulevat feministit säälipisteineen sabotoimaan kaikkien naisten onnistumista. Ne ovat myös nämä säälipistejärjestelmät, kuten sukupuolikiintiöt, jotka langettavat epäilyksen varjon kaikkien naisten osaamisen ylle. Niin pitkään, kun kiintiöitä ja naisten suosimista on, tullaan jokaista menestyvää naista katsomaan sillä silmällä, saiko hän paikkansa varmasti osaamisellaan vai jalkovälillään, ja se ei ole patriarkaatin vaan naiskiintiöiden olemassaolon vika.

Siinäpä vasemmistoideologiaa sunnuntaille. Meidän halutaan uskovan, että maahanmuuttajat ovat vajakkeja, joiden puuhasteluille pitää vain lempeästi ja hyväksyen nyökytellä karuja tilastoja katsomatta, koska kauniit lauseet. Meidän pitäisi ajatella, että he eivät pysty parempaan, joten tokkopa noita tilastoja kannattaa katsoa, vaikka kotimaisten kohdalla kyllä arvioidaan tilannetta ihan raaoilla luvuilla. Kulkeehan ne bussit kuitenkin.

Eerolan moraalia saa arvioida videoesiintymisen pohjalta, mutta kahteen vajakkikohtelua saavaan luokkaan kuuluvan Toivolan ei.  Naiset heitetään samaan vajakkien kastiin muistuttamalla kansaa siitä, että miesten on aika ajoin suotava naisille säälipisteitä, joita he mieskollegalle eivät koskaan soisi, että naisetkin pääsevät joskus puhumaan.

Näin tuotetaan vasemmiston suojellut luokat: yhdistyneet vajakit, joilla ei ole vastuuta mihinkään. Se on sitä tasa-arvoa.


*Lähde: Väestörakenteen muutos ja maahanmuutto (Taloudellinen tiedotustoimisto)

Tekstin voit jakaa somesensuurin iskiessä liittämällä tämän linkin julkaisuusi: https://goo.gl/ygvJOK

8 kommenttia:

 1. Hei, mistä noi työllisyystilastot on otettu. Oisko lähdettä heittää?

  VastaaPoista
 2. En löytänyt tota tilastoa mistään, mutta löysin sen, että kyse saattaa somalialaisten kohdalla olla kulttuurillisesta ongelmasta ja asenteesta yleensä työtä kohtaan, sillä työllisyys on kaikissa Pohjoismaissa ja Euroopasssa samalla tasolla kuin Suomessa.

  http://www.kvartti.fi/fi/artikkelit/somalialaisten-maahanmuuttajien-tyollistymisessa-ja-yrittajyysaktiivisuudessa-maiden

  Ehkä ne kodista opitut mallit ei sittenkään ole niin hyviä kuin jotkut hehkuttavat ja ehkä Euroopassa on jotain tehty oikein kuitenkin, vaikka Yrjänä muuta väittääkin. :)

  Yrjänän kannattaisi teleportata itsensä nykyaikaan ja kelata, että mitä tuotteita hän nykyään Persiasta ostaa. Öljynkin varmaan ottaa Teboililta, joka on Lukoilin omistuksessa. ;)

  Mulla on joku 10 tunnaria bannattu Naisasialiitto Unionin facesta, mutta yks ihmeellinen asia esim. siinä pörssijohtajahärdellissä, jonka ne aina välillä jaksaa nostaa esiin on se, että kukaan nainen, ei koskaan tietääkseni ole yhtään yhtiötä pörssiin vienyt, mutta on silti niitä päässyt johtamaan. Olisikohan tässä ehkä peiliinkatsomisen paikka?

  VastaaPoista
 3. Eikös Marimekko liene hameväen pörssittämä? Se olkoon ruikuttaville uranaisille ja miehillekin mallina: jos muut vähättelevät ja kampittavat, täytyy perustaa oma yhtiö. Vähemmän puhetta ja ruikutusta, enemmän tekoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, Armi vei sen pörssiin -74. Yksi löytynyt 40 vuoden takaa. :)

   Poista
 4. Saammehan me miehet säälipillua palkinnoksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kieltäytynyt tästä leikistä jo. En anna säälikyrpää enää kenellekään.

   Poista
 5. Jani Toivolan suklaapuuhia käsittelevän artikkelin kommenteista:

  "Jani voisi pitää naimisensa omana tietonaan ja keskittyä  kansanedustajan työhön ja kertoa mitä saanut sillä saralla aikaiseksi!"

  No niinpä! Kiviäkin kiinnostaa Janin persepanot. Juuri tämä on sateenkaariporukassa yleisesti ottaen pielessä. Heteroille on ihan selvää, että omista seikkailuista puhutaan korkeintaan parhaille kavereille jossakin yksityisessä tilassa, mutta kaikkien muiden on ihan pakko kajauttaa tarinat yleiseen tietoon ja perään kertoa, miten vapauttavaa oli.

  VastaaPoista