lauantai 8. lokakuuta 2016

Pilaavatko pimpsapuheet Trumpin kampanjan?


Olen oppinut suhtautumaan varauksella siihen, kun valtamedia povaa Trumpin kampanjan tuhoa hänen viimeisimmän tempaustensa takia. 

Nyt mm. Iltalehti ja Helsingin Sanomat povaavat Trumpille vaikeuksia vuonna 2005 nauhoitettujen törkypuheiden vuoksi. Nauhoite oli tehty bussissa matkalla saippuasarjan kuvauksiin, ja nauhalla Trump kertoo mm. varatun naisen piirittämisestä ja sanoo, että naiset antavat hänen vaikka kouria heitä sukuelimistä, koska hän on tähti. Arvioin tämän illan Patriarkaatti-podcastissa, ettei moinen mitenkään riitä Trumpin kampanjaa romuttamaan, ja nauhan nyt kuunnelleena olen asiasta entistä varmempi.

Nauha ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi paha aiheuttamaan pysyvää vauriota Trumpille. Koko Trump-ilmiö on rakennettu suorapuheisuuden ja poliittisen epäkorrektiuden varaan, joten ihmiset tietävät Trumpilta suorapuheisuutta odottaa. Toisekseen Trump-kohuja tulee niin tiuhaan, etteivät ne jaksa ketään enää erityisesti kauhistuttaa.

Kolmannekseen Trumpia suojaa hurskastelun puute: tyypillinen republikaani on kristilliskonservatiivi ja olisi jo tekopyhyyden vuoksi pahassa paikassa. Lisäksi sellaiselta persoonalta lievempiäkin puheita pidettäisiin täysin epäsopivina. Trump ei koskaan ole teeskennellyt olevansa puhdas pulmunen. Hän on useaan otteeseen eronnut ja jopa pehmopornoleffassa esiintynyt mies, jolla on tunnetusti heikkous kauniisiin naisiin, joten kukaan ei ylläty Trumpin puheista.

Kun Trumpin tuhoa ties kuinka monetta kertaa povataan, on syytä pitää mielessä myös, mistä kaikesta Trump on aiemmin selvinnyt:
 • Hän loukkasi Irakin sodassa kaatuneen sotilaan perhettä vihjaamalla, että muslimisotilaan äiti on alistettu hiljaiseksi.
 • Hän esitti spastista matkiessaan vammaista toimittajaa.
 • Hän vihjasi, että aseenkantovapauden kannattajat voisivat ehkä ampua Hillary Clintonin.
 • Häntä vastaan on esitetty raiskaussyytöksiä.
 • Hänen kiinteistöfirmansa on maksanut korvauksia mustien syrjimisestä asuntojen myöntämisessä.
 • Hän on käyttänyt paperitonta työvoimaa, tuonut työvoimaa Meksikosta ja häntä on syytetty Kuuban kauppasaarron rikkomisesta bisneksissään.
 • Hän on jättänyt palkkoja maksamatta työntekijöille ja ollut mukana tuhansissa oikeusjutuissa.
 • Trump University -kursseja vastaan on useita syytteitä petoksellisesta toiminnasta.
 • Hän väitetysti kutsui latinotaustaista missiä Miss Piggyksi ja Miss kodinhoidoksi sekä naispuolista toimittajaa nimellä cunt (vittu, narttu).
Mikään em. ei ollut tarpeeksi tuhoamaan Trumpin kampanjaa. Asia voi hyvinkin olla juuri niin, miten Trump sen itse sanoi: että hänen kestäisi vaikka ampua ihminen kadulle menettämättä äänestäjiä. Mutta mistä tämä sitten johtuu? Pitkälti siitä, miten media on Trumpia kohdellut. He ovat nostaneet hänen jokaisen möläytyksensä otsikoihin ja siten saaneet ne kärsimään täyden inflaation. Samalla kansa on tullut turrutetuksi Trumpin tempauksille. Paheksunta vain lisää Trumpin kannatusta, koska se saa hänet entistä voimakkaammin näyttämään kapinalliselta, joka ei pc-kulttuurista ja muusta nykyajan humpuukista piittaa.

Tätä Trump-kohua takuulla pyöritetään jonkin aikaa jo Wikileaksin vuotamien Hillaryn sähköpostien pitämiseksi poissa uutisista.

Sähköposteissa varmentuivat entisestään Hillaryn syleilevän lämpimät välit Wall Streetin maailmaan, vaikka äänestäjille Clinton leikkii, että hänestä tulee presidentti, joka laittaa pörssi- ja pankkimaailman paksut katit kuriin. Hillary oli myös fantasioinut pankkiireille pitämässään puheessa koko pohjoisen pallonpuoliskon kattavasta, valtiorajattomasta kauppa-alueesta, mikä on globalisteille tietysti aivan peruskauraa.

Trump-kohut tarjoavat kuitenkin medialle hyvän harhautuksen ikäviä Hillary-uutisia vastaan. Näimmehän me jo edellisten Wikileaks-paljastusten aikaan, miten suomalainen media puhui vain Trumpin edesottamuksista samalla kun Hillary tekopyhästi vakuutteli, että on autettava Syyrian pakolaisia, ja kävi sähköposteissa keskusteluja siitä, miten Syyriaa on epävakautettava lisää Iranin geopoliittisen aseman heikentämiseksi. Taktiikka on kääntynyt itseään vastaan: se on ollut kuin rokote Trumpiin suunnattua tuohtumusta vastaan. Kansa on turtunut ja parhaimmillaankin huvittunut Trumpin edesottamuksista.

Can't stump the Trump. Oranssi on uusi musta.

4 kommenttia:

 1. CNN tykitti bussikaustia ja toimittelijat kilvan kuorossa säestivät, että tämä "paljastus" on viimeinen naula Trumpin arkkuun. Vuonna 2005 nauhotettu keskustelu, josta ei saa skandaalia väkisinkään vääntämällä.

  VastaaPoista
 2. En ole tähti taikka julkkis mutta olen ymmärtänyt että moni nainen on kiinnostunut miehestä jolla on mainetta ja valtaa. Trumpster saattoi sanoa ääneen epäkorrektin totuuden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hjallis Harkimolla on riittänyt kauniita naisia ympärillään. Jos Hjallis menisi jossain tuntemattomassa maassa hotellin yökerhoon missä kukaan ei jostain syytä tuntisi häntä, paljonko hän mahtaisi saada nuorten neitosten huomiota osakseen?

   Mitä tapahtuisi, jos tuohon yökerhoon saapuisi samantien joku ilmineeraamaan neitosia: ettekö te muka tiedä, että tuo on the Hjallis, suomalainen liikemies, maailmanympäripurjehtija, urheilukeisari, missien pyörittäjä ynnä muuta ynnä muuta...

   Poista
 3. No, wikileaksilta tulee kohta kovaa kamaa Clintonista! Sittenpä nähdään mikä ratkaisee vaalituloksen.

  VastaaPoista