lauantai 15. lokakuuta 2016

Pikkuhitlerit mielipidevainoa suunnittelemassa

Kirjarovioita ja muuta väärinajattelun jahtaamista on aina ollut, keksitty oikeutus sille vain vaihtelee.

Kaikkien sisällä elää pieni fasistipiru, joka haluaisi päästä määräilemään muita ja kieltämään epämieluisia asioita. Luonne mitataan siinä, kuinka hyvin sen pirun pitää kurissa. Kun ihminen uskoo aatteensa olevan moraalinen ja hyvä, voi itselleen oikeuttaa aivan mitä tahansa. Tarkoitus pyhittää keinot, ja fasistipiru pääsee merrasta.

Regressiivinen vasemmisto on tästä rappiosta hyvä esimerkki. Koska he uskovat aatteensa hyvyyteen, he katsovat itsensä taistelijoiksi fasismia vastaan. Taistelu vaan tekee heistä fasistisimman aineksen, mikä yhteiskunnastamme löytyy. 

Eräs regressiivinen vassari notkuu päivät sometilejäni kyttäämässä ja ahdistui tuhmanpuhumisestani siinä määrin, että yrittää nyt organisoida mielipidevainoa minua vastaan,

Täytyy sanoa, että hänen porukkansa on hulvaton esimerkki vasemmiston luonteenlaadusta: herra itse totesi keskustelussa ryhmälleen,  että Wiik puhuu tuhmia ja esittää perustelemattomia väitteitä, mikä itsessään oli perustelematon väite, koska hän ei onnistunut yhtään esimerkkiä tuottamaan. Ryhmä reagoi, ja ryhtyi kuorossa kiljumaan "Shut it down!".
Yksi ryhmäläinen selvästi omasi rasisminvastustajan tyypilliset salapoliisintaidot, koska hän sanoi, että onkin miettinyt, kuka tämän vihapuheblogin takana on. Tokihan tuossa sivun oikeassa laidassa on edelleenkin laatikko, jossa on nimeni, kuvani ja linkit sometileihini, mutta ilmeisesti vihjeitä ei ollut tarpeeksi tätä herraa varten. Onneksi ryhmän vetäjä valisti häntä asiasta.

Toinen ryhmäläinen totesi, että lakia tietenkin kannattaa käyttää mielipidevainoon. Syyllinenhän on jo valmiina, nyt ei tarvitse, kuin löytää joku rikos! Hän oli sitä mieltä, että sometileistäni täytyy löytyä jotain, mistä rikosilmoituksen pystyisi tehtailemaan. Toivotan öyhötysjahtiin onnea ja menestystä. Ryhmän vetäjä on Facebook-kavereissani, joten hän näkee nekin julkaisuni, jotka ovat kavereille suunnattuja. Ei kun penkomaan. 

Enhän minä tietenkään ainoa ollut, joka väärinajattelijaksi todettiin. Junes Lokasta esitettiin melkoisia väitteitä, ja ilmeisesti jokin vaino kansalainen.fi-sivustoa vastaan oli suunnitteilla. Jälleen ensin valikoidaan syylliset, sitten yritetään löytää se rikos, jonka jälkeen esitetään, että ollaan muka lakia valvomassa. Jostain syystä lainkuuliaisia kansalaisia kuitenkin kiinnostaa lain noudattaminen vain heidän kohdallaan, jotka on väärien mielipiteiden kantajiksi havaittu.

Pikkuhitlereiden mieli on varsin yksinkertainen: he näkevät jotain, mistä eivät pidä ja mihin he eivät osaa järkiargumentein vastata - sitten se pitää yrittää kieltää. Heillä ei viime kädessä ole edes mitään, minkä vuoksi taistella, koska he luovuttavat kaiken tärkeän pois taistelun tuoksinassa. He hylkäävät ne länsimaiset liberalismin arvot, joiden varaan yhteiskuntamme oikeuksineen on rakennettu, joten heidän aatteensa ytimeen jää heidän itsensä jäljiltä vain kasa tuhkaa. Syntyy eräänlainen maalifiksaatio, ja taistelun tuoksinassa unohtuu se, miksi alun alkaen taisteluun ryhdyttiin.

Näitä pikkufasisteja on aina ollut ja tulee aina olemaan. Milloin he tulevat kristillisyyden, milloin sosialismin, milloin kansallissosialismin ja milloin multikulturalismin nimissä. Aate vaihtuu, mutta ydinajatus on sama: kansa on tyhmää, ja sitä on väärien mielipiteiden kuulemiselta suojeltava. Hittoon liberalismin ajatukset, kuten ideoiden vapaat markkinat - nyt ollaan rakentamassa parempaa maailmaa ja suojelemassa kansaa vaarallisilta/taantumuksellisilta/harhaoppisilta/rasistisilta vaikutteilta!

He ovat aina olleet samanlaisia, ja historia muistaa heidät aina samoin: muiden ihmisten sananvapauden ja mielipiteiden ilmaisun vaientajat päätyvät aina historian väärälle puolelle, oli heidän kuvitteellinen motiivinsa kuinka jalomielinen tahansa. Antaa heidän leikkiä ja tuomita itsensä sortajien kastiin.

Lyhyt linkki tekstiin jaettavaksi: http://tinyurl.com/j996mfb

17 kommenttia:

 1. Suvaisevisto käyttää J. Edgar Hooverin ohjetta FBIlle: "Find the law that fits". Ja nyt on Suomeen tulossa 50 poliisin sonderkommando sometilejä tutkimaan. Vuosi 1984 on myöhässä mutta nyt se täällä. Älä Tiina anna periksi; blogia putkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiina Wiik on kaunis nainen - mutta siinäpä ne hyvät puolet sitten onkin...

   Poista
  2. Ulkonäön lisäksi Tiinalla on älykkyyttä, arvostelukykyä, oikeudentuntoa, rohkeutta, omanarvontuntoa, sosiaalisen yhteenkuuluvuuden tunnetta, aloitekykyä ja näiden lisäksi mitä todennäköisimmin lukuisia muita positiivisia ominaisuuksia, joista en voi tietää koska en tunne häntä henkilökohtaisesti.

   Poista
 2. Saksassa tosiaan poltettiin ensin väärinajattelijoiden kirjoja ja vähän sen jälkeen myös ihmisiä. Kyse on siitä että mikäli asetut vastustamaan muslimi-invaasiota sinua aletaan vainoamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Polttivat ihmisiä? Linkki?

   Poista
  2. No kaasukammion kautta uuneihin poltettavaksi. Kuuklaa holokausti taikka Auschwitz niin linkkiä löytyy.

   Poista
  3. Googlaa Holohoax.... Mikä lie totuus asiassa?

   Poista
 3. Voin sanoa, että näin "rasistina" meitsillä ei vanne ainakaan pysyvästi kiristä päätä. Mitä todennäköisimmin lahkolaisten ulkopuoliset ihmiset pikku hiljaa näkevät "demokratian", "tasa-arvon", "kulttuurin rikastamisen", "rakkauden", "unelman", jne. läpi. Heille valkenee pikku hiljaa, että suvaitsevaisuus on yhtä kuin totalitaarisuus tai kirjoittajan käyttämä ilmiö, l. fasismi. Tämä vuosi on tuonut esiin paljon viitteitä tämän fasismin nousulle Suomessa. Kelatkaa tällä kertaa itse, mitä.

  VastaaPoista
 4. Voimia eloon ja jaksamista. Arvostan sinua suuresti ja erityisesti rohkeuttasi, koska olet noussut esiin nimelläsi ja naamallasi. Olet rohkeampi kuin minä, joka olen pysynyt nimimerkin takana.

  VastaaPoista
 5. Olet Tiina osunut kipeästi arkaan paikkaan. Panikointi alkaa siitä hetkestä kun esiin nousee järkeviä kirjoittajia, ilman rasisti tai muita öyhötyksiä, jotka vielä perustelevat väittämänsä faktatiedoilla. Tämä on vihervasemmiston katekismuksessa se maailman loppu. Ja luultavasti ainoa asia mitä tuo valkoinen roskaväki pelkää, on että heidän oma täydellisen kaoottinen ja sekava ideologiansa vihdoinkin paljastuu myös vielä nukkuvalle enemmistölle. Jatkan blogiesi jakamista hyvillä mielin.GO FOR IT. Ja taas lähtee...nyt. Repikää siitä Suomalaisuuden vihaajat.

  VastaaPoista
 6. Hyvä Tiina!! Olenkin vähän ihmetellyt miten rasmulaiset eivät ole aloittaneet vielä "ajojahtiaan". :/

  VastaaPoista
 7. "Sananvapaus" - tarkoittaa kuulema erään henkilön mukaan että kun sanot "minun mielestäni" ...niin sen jälkeen voit sanoa ihan mitä tahansa - huoohhh !!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mitä se sananvapaus sitten on sinun mielestäsi? Osoita ettet ole pelkkä trolli, kerro meillekin mitä oikea sananvapaus on.

   Poista
  2. Sananvapaus on jokaisen oikeus sanoa kenestä ja mistä tahansa mitä tahansa. Jos näin sanomalla rikotaan jotain lakia, joutuu rikkoja vastaamaan sanoistaan tuomioistuimen eteen, jossa päätetään oliko lausuma lainvastainen vai ei. Edelläkuvattu on sananvastuu, jonka kattavuus on sisällytetty voimasssa olevaan oikeusjärjestykseen.

   Jos jotakuta vaaditaan olemaan sanomatta jotain vetoamalla sananvastuuseen, se ei ole sitä eikä varsinkaan sananvapautta, vaan sen vastakohtaa: sensuuria.

   Poista
 8. Intrigöörikin laittaa Tiinalle jaksuterkkuja! Olit oikea rohkelikko, kun taannoin postailit myös Uuden Suomen blogeihin. Minäkin kommentoin siellä joskus vuosia sitten, mutta lopetin sen ja blogin pistin suosiolla vielä melko vapaata maailmaa edustavaan bloggeriin.
  Suvakeilla ei pitäisi olla vinkumista, sillä heitä tukevat sekä Suomen valtio että valtakirkko. Kirkko onkin aina tiennyt, mistä päin tuulee ja laariin satelee. Laitan tähän pitkän linkin mikä vie kuukkelin kuvahakuun:
  https://www.google.fi/search?safe=off&hl=fi&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1366&bih=638&q=nazi+priest+1933&oq=nazi+priest+1933&gs_l=img.3...1308.8108.0.9115.16.12.0.4.4.0.126.906.11j1.12.0....0...1ac.1.64.img..0.12.901...0j0i30k1j0i19k1j0i30i19k1j0i8i30i19k1.bHF2QYfzRhQ#imgrc=Ckxixevy3NteoM%3A

  VastaaPoista
 9. Tyypillinen suvaitsevaiston tapa toimia. Eri mieltä olevat pyritään ensisijaisesti leimaamaan, ja jos leimaaminen ei tuota tulosta, vaientamaan. Kielletään tai estetään eri tavalla ajattelevia ihmisiä puhumasta sen sijaan, että käytäisiin asiallista debattia ja perusteltaisiin omat kantansa faktoilla.

  Sen sijaan meidän puolellamme samaan ilmiöön ei törmää käytännössä koskaan. Vaikka kansallismielisiinkin ihmisiin kuuluu monenlaisia tahoja, joista kaikki eivät välttämättä loista argumenteillaan, en ole koskaan törmännyt siihen että joku kansallismielinen taho pyrkisi rajoittamaan vastapuolen sananvapautta. Ainakaan ellei sellaiseksi lasketa pelkkää mölyämistä laillisen mielenosoituksen häiritsemiseksi. Eri mieltä olevien vaientaminen on yksinkertaisesti perivasemmistolaista.


  Bloggeri on toistaiseksi ollut aika turvallinen alusta, mutta käsittääkseni Googlekin on sitoutunut "vihapuheen" vastaisten toimien tehostamiseen, joten nähtäväksi jää miten käy jatkossa. Mutta toistan ajatukseni jonka esitin aikaisemmin Tiinan Youtube kanavalla, eli että jos Googlen alustatkin käyvät jatkossa tukaliksi, niin varmaan lukijoiden joukosta löytyy halukkaita ihmisiä sponsoroimaan blogin jatkoa jossain riippumattomalla alustalla.

  VastaaPoista