sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Palefacen ghetto-larppauksesta tulikin totta

Kuvankaappaus Palefacen videolta. Taposta epäilty Al-mehsen on ympyröitynä. Kvassa myös mm. vasemmistopoliitikot
Paavo Arhinmäki ja Suldaan Said Ahmed, Paleface itse eturivissä vasemmalla. (Kuvankaappaus: MV-lehti)
Kun ajaa tietynlaista politiikkaa, on turha yrittää irtisanoutua sen seurauksista. Kuitenkin seurausten pakeneminen on vasemmiston puolella jo suoranainen toimintatapa. Ajetaan holtitonta maahanmuuttopolitiikkaa, ja kun haittavaikutukset alkavat näkyä, sanotaan: "Mutku emmä tätä tavoitellut", vaikka yksittäisiä onnistumisia hehkutetaan oman työn tuloksena. Vastuuta tekojensa seurauksiin ei voi valikoida mukavuuden mukaan.

Ilmiö laajeni myös vasemmiston kulttuurisiipeen, kun kävi ilmi, että Helsingin Puotilan kappelin läheisyydessä 86-vuotiaan puukottanut Al-Muntazar Al-mehsen oli esiintynyt Palefacen Emme suostu pelkäämään -kappaleen videolla. Ehkäpä jotain pelättävää kuitenkin oli.

Paleface itse poisti asiasta kysyneiden kommentit seinältään parin päivän ajan, kunnes jutusta tuli niin peruuttamattoman julkinen, että siihen oli pakko ottaa jotain kantaa. Lopulta hän kirjoitti geneerisen kauhistelun järkyttävästä rikoksesta ja tietysti irtisanoutui väkivallasta. Arvattava reaktio muttei kovin rehellinen. Paleface kun on itse ylläpitänyt vasemmiston rikollisuutta ihannoivaa kulttuuria.

Varsinkin Palamaan-kappale on saanut ihmiset kritisoimaan miehen tekopyhyyttä. Kyseisessä kappaleessa sanotaan mm. seuraavanlaista:

Laita palaan se hullun audi, hallitus leikkaa meiltä kurkut auki.
Aika maksaa velka pois ja luovuttaa verta poika. 
Ette muka osanneet ennakoida, että suomipoika alkaa mellakoida.
Seuraamukset on raskaita, Jari ottaa vastaan rahat,All Cops Are Bastards, A.C.A.B.
Kenen booliin ne paskantavat, kun ne jatkaa leikkauksii valtiontalouden vakauden nimissä, 
kunnes ne seisoo Haminan valleilla kuopan reunoilla rivissä. 
Täytyy jaksaa kaikenlaista paskaa ilmasuvapauden nimissä. 
Pitäis pelkää omii koiria mut ne pelkää ISIStä.

Melkoista retoriikkaa. Ollaan laittamassa kurkunleikkaajaministerit kuopan reunalle, on aika luovuttaa verta, ja eri mieltä olevien ilmaisunvapautta ei haluta sietää. Kappaleen videossa taas on lisää rikollisuuden ihannointia, kun mellakointi esitetään jonkinlaisena jalona tekona fasistista hallitusta vastaan.

Taposta epäilty Al-mehsen edustaa varsin tyypillistä vähemmistö-vasemmistolaisen luonteenlaatua: hän on pauhannut netissä jenkkien ja Israelin pahuudesta, syytti Ranskaa siihen kohdistuneista ISIS-iskuista ja jakoi pro-Palestine-materiaalia. Mentaliteetti on juuri se, mitä vasemmisto pyrkii vähemmistöissä luomaan: että kaikki ikävä omassa elämässä on jonkun muun - yleensä valkoisen miehen - syytä, ja valkoiset eivät ole vastuussa pelkästään omistaan vaan myös ruskeiden ihmisten valinnoista.

Ei ole mikään ihme, että vähemmistöjen edustajat vasemmiston hellässä huomassa oppivat vihaamaan valtaväestöä sekä hallitusta ja valtiota, jotka sitä edustavat.

Kun tähän päälle heittää osallisuuden alakulttuurissa, jossa väkivaltaa avoimesti ihannoidaan, on ongelmia syytä odottaa. Paleface ei tietenkään ole vastuussa videollaan esiintyvän miehen tekosista, mutta häneltä on liian myöhäistä enää olla tuomitsevinaan väkivaltaa.

Varakkaan perheen nappulana Palefacella ei takuulla ole mitään omakohtaista yhteyttä mellakointiin tai siihen tyytymättömyyteen vallitsevaa yhteiskuntaa kohtaan, josta hän laulaa, joten hänelle ghettoangstin leikkiminen on varmaan ollut jonkinlaista hauskaa roolipeliä. Siksi uskon hänen vilpittömästi olevan järkyttynyt ghetto-leikkinsä muuttumisesta todeksi, mutta aikuisena ihmisenä hänen olisi pitänyt ajatella ihannoimansa kulttuurin seurauksia etukäteen.

Hän on edistänyt väkivaltakulttuuria, tarkoitti sitä tai ei, eikä irtisanoutuminen auta, kun vahinko on jo tapahtunut.

8 kommenttia:

 1. Puotilan uhrille Palefacen muistokonserttia odotellessa..

  VastaaPoista
 2. Rap taitaa olla ainoita musiikinlajeja jossa ei ole kansallismielistä alalajia. Joku saksalainen kämy vuosikymmen sitten sellaista yritteli muttei tainnut mennestyä. Crapmusiikki on selvästi suvakkimusaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommentissasi on painovirhe, Rap ei ole musiikkia, se on riimiteltyä vittuilua ja paskanheittoa.

   Poista
 3. Punaisen pullaposken unelma totuetui. Valkoisia tapetaan nyt kiihtyvällä tahdilla.
  Juhlikaa nyt. Toista 100v Suomi ei näe, kiitos kaltaistena paskakasojen.

  VastaaPoista
 4. Almehsenillä lienee ollut hengenvaarallisia mielenterveysongelmia. Punaviherpiirit näyttäytyvät hullumagneetteina. Tällaisessa samanlaisten välillä onkin vetovoima.

  VastaaPoista
 5. Jos Palefacen puberteettivasemmistolaista tekopyhyyttä voisi pullottaa, sen tekisin ja alkaisin myymään tuotetta - olisin miljardööri. Hommaisin PRH:lta siihen patentin ja omistusoikeuden sekä omistajana vaatisin kaverin muuttamaan nimensä Facepalmiksi ja tatuoimaan pellemaalin pysyvästi naamaansa.

  Rikkaat länsimaiden kakarat ihannoivat kommunismia, romantisoivat vallankumousta ja köyhyyttä sekä kurjuutta, koska heillä on siihen VARA. Tuota roolipelailuleikkiä on itselläkin tullut monesti käytettyä esimerkkinä tämän aiheen kohdalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on varmaan ihan tervettäkin puberteetti-iässä, mutta nelikymppisellä miehellä se ei enää ole kovin toivottava ominaisuus.

   Noissakin riimeissä näkyy se tyypillinen laitavasemmistolainen lyhytnäköisyys. Poltetaan rikkaiden autot, pistetään poliitikot ja porvarit montun reunalta alas, jaetaan riistäkapitalistien vääryydellä hankkima omaisuus "oikeudenmukaisesti" ja ...

   ... mitä sitten? Toimiva hallinto on tuhottu ja tilalla vallankumoushallitus joka ei tajua mitään valtion johtamisesta ja mitä muut valtiot eivät tunnusta lailliseksi hallitukseksi lainkaan. Yrittäjät on tapettu, kassavarat syöty ja ryypätty. Uutta varallisuutta ei synny mistään, sillä työpaikat ovat tuhoutuneet omistajiensa mukana, uusia tilauksia ei tule. Ravinto alkaa loppua. Energia alkaa loppua. Kaikki alkaa rapistua. Mitä siis nyt eteen? Tähän ei ikinä saa järjellistä vastausta laitavasemmistolta.

   Poista
 6. Vasen äärilaita toimii kuten vastaavan älykkyysosamäärän omaavat maahantunkeutujat länsimaissa, kaikki paskaks ja kaikkia turpaan.
  Äärioikeistoksi kutsuttu porukka taas kannattaa oikeata kansanvaltaa kansanäänestyksineen ja kansallisvaltioineen missä rauha, järjestys ja sivistys säilyy.
  Ei mulla muuta....

  VastaaPoista