maanantai 3. lokakuuta 2016

Onko konservatiivinen nainen tyhmä ja itsetuhoinen?

On vapautta, ja on hyviä ja huonoja tapoja käyttää sitä. Kestävää onnea ei
useinkaan saavuteta loikkimalla yhdestä spontaanista nautinnontavoittelusta toiseen.
Kaverini vinkkasi minulle erään nettifoorumin keskustelun, jossa puhuttiin minusta ja konservatiivisista naisista ylipäänsä. Ketjua lukiessani tajusin, kuinka harva ymmärtää, mitä konservatismi on. Usea henkilö oli sitä mieltä, että nainen konservatiivina on tyhmä tai itsetuhoinen, koska hän ajaa omien oikeuksiensa menetystä, mutta tietenkään he eivät menneet yksityiskohtiin siinä, että mitä oikeutta konservatiivit olisivat naisilta viemässä.

Konservatismi ei ole tarkkarajainen ideologia vaan suhtautumistapa, jonka kehyksessä on useita ideologioita ja ideoita. Konservatiivi on yleensä klassinen liberaali tai libertaari. Hän kannattaa suppeaa valtionhallintoa ja vähäistä verotusta ja säätelyä. Sosiaalinen konservatiivi arvostaa perinteistä perhettä sekä luonnonmukaisia yhteiskunnan rakenteita ja sukupuolirooleja.
 Kristilliskonservatiivit ovat oma, erillinen ryhmänsä, eivät konservatiivien alalaji, koska he ovat pääsääntöisesti säätelystä pitäviä, autoritäärisiä ja jokseenkin sosialistisia. Epäilen, että konservatiivisista naisista omien oikeuksiensa tuhoajina puhuvat sekoittavat konservatismin juuri kristilliskonservatismiin, johon kuuluu usein mm. abortin vastustaminen. Väärinkäsitys on jättimäinen, koska konservatismi on naisille selviytymisvaiston ja oman edun kannalta ehdottomasti järkevin vaihtoehto.
Onnellisuusmittausten mukaan naiset ovat nykypäivänä onnettomampia kuin 1950-luvulla. Kuitenkin feministit yrittävät vakuuttaa meille, että se sama linja, joka on alasajanut onnellisuuttamme puoli vuosisataa, tulee vielä jonain kauniina päivänä tuottamaan onnellisimman mahdollisen yhteiskunnan. Uskokoon moiseen fantasiaan kuka haluaa. Nykypäivän ihanne supernaiseudesta, johon sisältyy ura, lapset, harrastukset, seksi ja vilkas sosiaalinen elämä on yksinkertaisesti liian raskas naisille.

On täysin normaalia tavata minun ikäiseni nainen, joka on ollut kuusi kertaa kihloissa ja jolla on lapsia useille eri isille. Vapaata seksiä ihannoiva hookup-kulttuuri ja tukiaiset mahdollistavat huonon arvostelukyvyn parinvalinnassa: ei tarvitse miettiä, olisiko kumppani hyvä isä tai äiti lopuksi ikää, yhteiskunta kyllä hoitaa. Syntyy myrkyllinen kehä, kun näiden sängystä toiseen hyppijöiden lapset kasvavat ilman oikean parisuhteen mallia ja tulevat sitten itse pärjäämään vielä huonommin parisuhteen muodostuksessa. Ongelma pahenee sukupolvi sukupolvelta.

 Kukaan ei toivoisi lapsilleen yksinhuoltajuutta tai viikonloppuisyyttä, ja sille on hyvä syy: pysyvä parisuhde nyt vaan on paras tapa tuottaa onnellinen, tervehenkinen ja taloudellisesti tasapainoinen elämä. Tutkimuksen mukaan 50% naimisissa olevista naisista arvioi itsensä "hyvin onnelliseksi" kun taas sinkuista niin sanoi 25%. Toisessa tutkimuksessa naimisissa olevista miehistä 52% ja naisista 47% ilmoitti olevansa erittäin tyytyväisiä elämäänsä, kun taas sinkuilla luvut olivat 35% ja 33%. Naimisissa olevat humalajuovat vähemmän ja ovat selvästi harvemmin vakavasti masentuneita. Avioliitossa elävät ovat myös taloudellisesti turvatumpia.

Yhteiskuntamme murenee parisuhteen ja perheen mukana. Mitä suurempi määrä aviottomia lapsia ja eroja yhteisössä on, sitä enemmän on muitakin sosiaalisia ongelmia. Tämä näkyy selvästi afroamerikkalaisissa yhteisöissä, joissa keskimäärin 75% lapsista syntyy avioliiton ulkopuolella. Isättömistä lapsista tulee köyhiä viisi kertaa muita todennäköisemmin, ja he päätyvät vankilaan 20 kertaa todennäköisemmin. Lapsen näkymät ovat myös mielenterveyden, koulutuksen ja uran kannalta heikommat ilman kahta vanhempaa.
Joka toisella afroamerikkalaisella naisella on herpes, ja mustan 36-49-vuotiaan sinkkunaisen keskimääräinen varallisuus on viisi dollaria. Heillä on oikeuksia, heillä on vapauksia, heillä on tukiaiset lapsentekoon, mutta onko se heille hyväksi? Ovatko naisen vapaudet hookup-kulttuuriin niin mahtava asia, että on niiden arvoista katsoa, miten yhteisö romahtaa ja naiset itsekin ovat onnettomia ja huonosti menestyviä?
Me emme voi ajatella vain itseämme tai sitä, mikä itsestä juuri nyt tuntuisi kivalta. On ajateltava myös tulevaisuutta ja jälkipolvia, sekä sitä, mikä itselle on oikeasti hyväksi. Se, mikä on kivaa juuri nyt, voi pilata loppuelämän, ja se voi myös romuttaa koko yhteisömme, kuten afroamerikkalaisille on käynyt. Minua ei haittaa pisaraakaan, että sitoutumiseni vanhanaikaiseen, pysyvään parisuhteeseen riistää minulta vapauden iskeä sattumanvaraisia kumppaneita baarista, koska tiedän jääväni voitolle. Minulle jää käteen onnellinen parisuhde, josta saada läheisyyttä, turvaa ja tukea, kun toisessa vaakakupissa odottaisi yksinäisyys, mahdollinen yksinhuoltajuus, riitaisat erot ja tukiaisten nosto lasten elättämiseksi.

En ole viemässä naisilta yhtäkään oikeutta tai vapautta, toivon vain, että he käyttäisivät vapauttaan fiksummin. On surkeaa nähdä, miten kulttuurimme ajaa naiset pilaamaan omat mahdollisuutensa onnellisuuteen hetkellisten sosiaalisten trendien nimissä. On myös surkeaa seurata kaiken tämän vaikutuksia: kasvaneita sosiaaliturvan, terveydenhuollon ja oikeusjärjestelmän kustannuksia sekä sukupolvi sukupolvelta pahenevaa vahingollisen parisuhdekäytöksen kierrettä.

Olen konservatiivinen juuri siksi, että en ole itsetuhoinen. Haluan itselleni mahdollisimman onnellisen elämän, ja haluan samaa kaikille Suomen naisille. Me olemme jo nähneet, mihin itsetuhoiseen vapauteen yllyttävä ja sukupuolten välistä skismaa väkisin lietsova vasemmistokulttuuri johtaa, ja meidän on opittava jotain menneisyydestä.

Suomalainen mies ei ole vihollinen vaan ainoa liittolainen maailmaa vastaan, joka suomalaisella naisella on, eikä perheen ja aidon rakkauden arvostaminen ole naisten oikeuksista ja onnesta pois vaan niiden paras suoja. 


Lyhyt linkki tekstiin: https://goo.gl/vwLcts

Aiheeseen liittyvää sisältöä: Nyt halpuutetaan naisen seksuaalisuus

4 kommenttia:

 1. Tuppaa olemaan niin että tasa-arvoa tavoitellessaan naiset ovat omineet kaikki miehillä esiintyvät huonot puolet, äijämäistä alkoholinkäyttöä myöten.
  Miehet taas ovat monesti viisastuneet ja luopuneet huonoista tavoista, on entistä pehmompia perheeseen keskittyviä isukkeja joita moni nainen pitää vässyköinä kun eivät enää machoile ja ole entisajan perheenpäitä.
  Ota siinä sitten selvää mikä loppujen lopuksi naisille käy?

  VastaaPoista
 2. Vihervasemmistolaisessa feministisessä naiskäsityksessä on vikana, että tasa-arvo ymmärrtetään samankaltaisuudeksi. Naisesta tehdään miestä, ja nainen ryyppää, rellestää ja harrastaa irtosuhteita. Näin nainen vain pahentaa asemaansa ja kohteluaan. Kuitenkin nainen on se, joka synnyttää ja pääsiassa kasvattaa seuraavan sukupolven, hänelle on annettu vastuu olla esikuvana luomassa henkisesti rikasta ympäristöä lapsilleen ja myös miehille. Konservatiivisilla ihmisillä henkisisten ja kulttuuristen arvojen merkitys korostuu, eikä materialismi täytä koko elämää.

  VastaaPoista
 3. Viimeinen virke kultaa, sanat mies ja nainen voi myös vaihtaa keskenään. On se surullista miten vapaata riistaa me valkoiset suomalaiset miehet olemme kaiken maailman yleistyksien edessä ja miten trendien vietävissä osa Suomalaisista naisista on. Onneksi itsellä osunut puolisoksi jalat maassa oleva Suomineito. Miten se käykin niin, että naisten oikeuksien puolesta varmasti yksi parhaista kulttuureista (mikä on hyvä)omaa ne suurisuisimmat ja tyytymättömimmät naiset . Jopa niin että eniten ja raaimmin naista sortavat kulttuurit ja uskonnot ovat tervetulleempia kuin Suomalaiset miehet. Onko turvallinen ja mahdollisuuksia täynnä oleva elämä liian tylsää vai aiheuttavatko nuo mahdollisuudet liiaksi menestymisen paineita?

  VastaaPoista
 4. Kahdesta muistuttaisin:

  Viimeisen sadan vuoden aikana Suomessa on avioerojen määrä lisääntynyt MYÖS siitä syystä, että leskeksi päätyminen työikäisillä on vähentynyt, koska kuolinikä on noussut. Tämä on tilastollisesti merkittävä juttu.

  Afroamerikkalaisten parisuhde- ja perheongelmilla on MYÖS rotutaustaa. Mustaihoiset ovat USAssa alaluokkaa, ja se aiheuttaa ongelmia kaikilla elämänaloilla.


  VastaaPoista