torstai 6. lokakuuta 2016

Kiemunkia viedään roviolle, mutta missä todella palaa?

Perussuomalaisten Terhi Kiemunki liittyi tuhmanpuhujiin, joita yritetään muutamalla päiväsakolla
estää sanomasta ikäviä asioita maahanmuutosta ja sen seurauksista.

Perusvapauksien tarpeettomilla rajoitteilla on taipumus kääntyä itseään vastaan, ja juuri niin käy perusmuotoiselle kiihottamiselle kansanryhmää vastaan. Kyseisen rikoksen törkeä muoto tarkoittaa esim. joukkotuhontaan yllyttämistä, mutta perusmuotoisena kiihotus voi tarkoittaa aivan mitä tahansa. Laki on niin epämääräinen, että aroista aiheista puhuessa sen rajaa on mahdoton määrittää.

Terhi Kiemunki sai syytteen perusmuotoisesta kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, koska hän tekstissään "Kun unelma on saavutettu, on myöhäistä katua" otti esille muslimien muodostaman turvallisuusuhan. Kiemunki ei väittänyt jokaisen muslimin olevan vaarallinen, mutta totesi muslimipopulaation koon vaikuttavan suoraan maan turvallisuuteen.

Kiemunki teki itse tutkintapyynnön itsestään rasismisyytösten alla. Syyttäjä sanoi tätä poikkeukselliseksi ja toivoi, etteivät ihmiset "kuormittaisi järjestelmää" niin. Mikäli rikos todella on tapahtunut, miksi syyttäjälle on väliä ilmoituksen tekijällä? Eikö ole vain hyvä, että tapahtunut rikos tulee selvitettyä? Vai onkohan niin, ettei mielipidevaino olekaan yhtään kivaa, kun kohde kääntää itse koko kuvion vitsiksi?

Terhin kirjoituksen ensisijainen viesti eli muslimipopulaation haittavaikutukset turvallisuuteen ovat kiistaton tosiasia. Yrittäkääpä keksiä muslimimaa, joka on yhtä turvallinen kuin Suomi. Yrittäkääpä sitten miettä länsimaa, josta on tullut mukavampi, turvallisempi ja rauhallisempi paikka rauhan uskonnon edustajien massamaahanmuuton seurauksena. No yrittäkää keksiä edes joku sellainen maa, jossa turvallisuus on pysynyt samana muslimien määrän kasvaessa, eikä rikosten määrä ole lisääntynyt!
Miten meni? Aivan niin.

Vaikka ehdoton enemmistö muslimeista on lakia noudattavia ihmisiä, on heillä ryhmänä aina kielteinen vaikutus alueen turvallisuuteen. Harva saksalainenkaan oli joukkotuhontaa harjoittava natsi, ja harva kamputsealainen kuului punaisiin khmereihin, mutta tuottelias vähemmistö riittää tekemään ryhmästä uhan ympäristölleen.

Islamin tuhovoiman uhreja ovat useimmin muslimit itse. He kuolevat sodissa ja terroriteoissa meitä useammin, ja heidän on elettävä sortavan kulttuurin ja uskonnon kanssa päivästä päivään. Islamin terve kritiikki ei siis ole hyökkäys heitä vastaan ihmisinä vaan heidänkin etunsa ajamista. Islamin katoaminen maan päältä olisi muslimimaiden pelastus ja portti nykyaikaan. Muhammedin ajoista lähtien islam ja sen globaali jihad ovat jättäneet lähes 200 miljoonan ruumiin vanan jälkeensä.

On jokseenkin koomista, että uskonnon edustajia edes katsotaan kansanryhmiksi. Uskontohan on vain tavallinen ideologia, johon sisältyy mielikuvituskaveri ja yliluonnollisia elementtejä. Jos siis vaikkapa Suomen Vastarintaliike kehittäisi jumalolennon mukaan ideologiaansa, heistä tulisi suojeltu kansanryhmä, jota ei saa arvioida millään tavoin uhkaavaksi ja  josta ei saa esittää yleisluontoisia lausuntoja.

On ymmärrettävää, että esim. rotu, seksuaalisuus ja äidinkieli ovat laittoman syrjinnän perusteita, koska niitä ei kukaan valitse, eivätkä ne kerro yksilöstä mitään piirteinä riittävällä tarkkuudella. Uskonto on toista maata. Aikuinen ihminen valitsee maailmankatsomuksensa, ja se valitaan omien arvojen pohjalta. Aivan samoin kuin vastarintaliikkeen jäsenyys kertoo jotain kantajansa ajatuksista, kertoo uskonto olennaisia asioita kantajansa maailmankuvasta, älykkyydestä ja moraalista.

Kiemunki totesi ikävät faktat ääneen. Ne ongelmat eivät katoa vaikenemisella, ne vain ajavat meidät samaan, pelottavaan tilanteeseen, jossa esim. Saksa, Ranska, Britannia ja Ruotsi ovat. Meillä ei ole varaa toivoa, että ehkäpä muslimiyhteisö yhtäkkiä menettää vaarallisen aineksensa. Sitä ei ole tapahtunut 1300 vuoteen; en usko sen tapahtuvan huomenna.

Mikäli me aiomme onnistua yhteiskuntana, on meidän kyettävä puhumaan ongelmista myös silloin, kun se ei ole poliittisesti korrektia. Maahanmuuton ongelmia ei voi toivoa pois. Kiemungin ohella muita tutkinnassa olevia ovat mm. Teuvo Hakkarainen, Sebastian Tynkkynen sekä Ilja Janitskin, joka tänään määrättiin vangittavaksi. Samalla kun näitä ihmisiä tutkitaan ja syytetään, maahanmuuton ongelmat sen kun paisuvat.

Miksi me katsomme ihmisiä, jotka yrittävät varoittaa tulipalosta, emmekä sammuta itse paloa? Lähetin voi ampua, mutta liekit sen kun loimuavat. Ennemmin tai myöhemmin kaikkien on kohdattava todellisuus. Toivon, että se Suomen kohdalla on ennemmin, koska mitä pidemmälle ongelmien antaa kyteä, sitä raskaampaa niiden korjaaminen tulee olemaan.

6 kommenttia:

 1. Toivoisin että tässä käy niin että nämä mielipidevainot herättävät tavalliset Suomalaiset tarpeeksi ajoissa. Senpä takia jaan tämänkin kirjoituksen kavereilleni....nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielipide vaino?.Jo on mielikuvitus päässyt laukalle.Suomessa on säänöt mitä tulee kunnioittaa,jos tämä ei kelpaa on syytä lähteä helvettiin täältä.

   Poista
 2. Miten saksalaiset liittyvät tähänkin asiaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Normaali menetelmä, kun yritetään opettaa ihmisiä: otetaan lähinnä vastaava esimerkki tilanteesta, joka on kuuntelijoille hyvin tiedossa oleva, sitten kerrotaan mitä yhteisiä piirteitä tunnetulla tilanteella ja kuuntelijoille vieraalla tilanteella on.

   Poista
  2. Olisiko kuitenkin vain yritys saada ihmiset ajattelemaan?
   Monet sanovat mutta harva edes ymmärtää saati sitten toteuttaa ajatusta että "historia ennustaa tulevaisuuden".

   Poista