lauantai 1. lokakuuta 2016

Eva Biaudet itsepetoksen mannekiinina


Kuuntelin kiinnostavan lähetyksen, jossa kirjailija Stefan Molyneux haastatteli litteän maan teoriaan uskovaa miestä. Vaikka todisteet miehen uskomusta vastaan ovat absoluuttisen vankat, hän ei niitä hyväksynyt. Kun häneltä kysyttiin kysymyksiä, joihin hän ei osannut tarjota loogista vastausta, hän vain selitteli, että kyllä sille joku selitys on, mutta hän ei sitä nyt vain hoksaa. Miestä kohtaan heräsi eniten ehkä myötätuntoa, koska ei voi olla helppoa omistaa elämäänsä täysin epärealistiselle fantasialle.

Huomasin tuntevani aivan samat tuntemukset kun luin Eva Biaudet'n väitteestä, jonka mukaan on rasismia sanoa tiettyjen etnisyyksien tekevän enemmän rikoksia kuin muut 
Vaikka väitteen olisi pitänyt kaikessa älyttömyydessään olla raivostuttava, huomasin sääliväni Evaa. Hän on ideologian uhri. Ryhdyin miettimään sitä, miksi hän otti tuollaisen asian juuri nyt puheeksi, ja päädyin siihen, että hän tarvitsi jotain pönkitystä aatteelleen samoin kuin uskovat käyvät kokouksissa ja palveluksissa kun kokevat uskonsa horjuvan.
Eva tietää kyllä, että tilastot ovat häntä vastaan: kehitysmaista tulevat loistavat varsinkin seksuaalirikostilastoissa. Somalit ja irakilaiset raiskaavat Optulan mukaan 17- ja 16-kertaisilla per cap-tiheyksillä kantaväestöön nähden ja tekevät rasistisia viharikoksiakin 20-30-kertaisella tiheydellä. Kyse ei ole yhdestä poikkeusvuodesta vaan kaavasta. Ruotsissa maahanmuuttajien määrä on suhteessa suurempi, joten tilastot ovat vielä pahempia: Paavo Tajukankaan ruotsalaisista käräjäoikeuksista pyytämien raiskaustuomioiden pohjalta laskimme ulkomaalaistaustaisten osuuden raiskaajista olevan yli 80%.

Seksuaalisten ahdistelujen määrä tuplaantui valtakunnallisesti vuosien 2014 ja 2015 välissä, kaupungeissa kasvua oli jopa 8-kertaisena. Kannattaa miettiä Evan ajattelua näiden faktojen valossa: kuinka epätoivoista sen täytyykään olla, että yrittää niin kovasti uskoa naurettavuuksiin, ja maailma vaan ei toimi omien toiveiden mukaan. Lemmikit käyttäytyvät huonosti, ja tilastot todistavat sen. Kun persujen Sami Savio otti esille Otanmäen ryöstömurhan, Evasta pääsi se multikulturalistin vaistomainen parahdus: "Aika rasistista!"

Siinä se on: viimeinen linnake, johon multikulturalisti voi perääntyä ja kaivaantua. Biaudet ei enää muuta keksi kuin rasismisyytökset. 

Tosiasiat ovat mitä ovat, mutta niiden ääneen sanominen on Evasta rasismia. Multikulturalismi on epäonnistunut ideologia, joka paraikaa romahtaa silmiemme edessä. Eva yrittää ostaa aikaa leimaamalla tilanteen omin silmin näkeviä ja tunnustavia, jotta he eivät uskaltaisi puhua tilanteesta. Vaientaminen ei kuitenkaan heijastu mitenkään todellisuuteen: irakilaiset raiskaavat ja ahdistelevat, se ei hiljaisuudella muuksi muutu.

Päätän tämän päivityksen neuvoon Evalle: Ota hieman hermolomaa ja perehdy näihin tilastoihin. Äläkä pelkästään Suomessa, vaan katso myös muiden pohjoismaiden seksuaalirikosluvut, turvapaikanhakijoiden tekemät ahdistelut Saksassa tai muslimien osuus Ranskan vangeista. Siinä ei ole mitään hävettävää, että tunnustaa langenneensa huonoon uskomukseen - häpeä on siinä, jos illuusiosta sinnillä pitää kiinni todisteita vastaan. Mieti näitä naisia, jotka ovat joutuneet rikosten uhreiksi. Yritä kokea hieman solidaarisuutta heitä kohtaan. Siitä eteenpäin tee päätöksesi sen mukaan, mikä meille Suomen naisille on parasta - mikä meidän oikeuksiamme, turvallisuuttamme ja hyvinvointiamme edistää.

Aiheeseen liittyvää: 
Traumaperäinen raiskausoireyhtymä
Rajat auki raiskaukselle,
Monikulttuurisuuden hurmos on riippuvuus

18 kommenttia:

 1. Tässä olisi varmaan syytä upottaa tuo "multikulturalismi". Huonoon muistiini vedoten en muista kuka suomenruotsalainen se oli joka sanoi että "Kaikkien kanssa sinut on sama kuin ei kenenkään kanssa sinut".
  Eli kun tämä multikulturalismi on saatu kaikkialle, ei sitä ole enää missään. Siitä ykinertaisesta syystä etä kun kulttuurit ovat sekoittuneet kaikkialla ei ole olemassa enään muuta kuin sekoittunut kulttuuri eli yksi ja sama kulttuuri kaikkialla. Vähän sama kuin CocaCola tai hamburger. Kaikkialla maailmassa törmää näihin ja ne syövät vähitellen kaiken paikallisen kulttuurin tieltään.
  Olisi todella paljon mukavampaa esim. matkustella maailmassa jossa törmää uusiin asioihin eikä aina vain islamiin, ei kun siis CocaColaan.

  VastaaPoista
 2. Niin, Biaudet kyllä puhui kansallisuuksista. Mielestäni hän on täysin oikeassa. Esimerkiksi jollain joka on syntyjään ja etnisesti suomalainen, saattaa olla Somalian kansalaisuus. Kansalaisuus ja etnisyys ovat eri asioita.

  Tosin Biaudet on kyllä sellainen suvakki, että hänen mielestään mikä vaan voi olla rasismia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavallinen Suomalainen ihminen on Biaudetin mielestä rasisti.

   Poista
  2. Täytynee täsmentää hieman. Mielestäni on selvää että Biaudet ei tarkoittanut "kansallisuudella" kansallisuudella esim. Suomen kansalaisia. Hän tarkoitti mielestäni kansallisuudella henkilön alkuperäistä kansallisuutta. Eli ryhmää jonka alkuperäinen kansallisuus on jonkin muun maan kuin Suomen ja saatu Suomen kansallisuus.
   Jos hän olisi tarkoittanut että rasismia on kun syyttää Suomen kansalaisia (alkuperäinen ja / tai saatu) esim. yliedustuksesta raiskauksissa. Niin kysymyshän kuuluisi että mihin ryhmään verrataan?

   Poista
 3. Saattaa olla, että Biaudet on oikeassa siinä, että nämä kansalaiset eivät raiskaisi ja ryöstäisi jos eivät olisi Suomessa. Täällä ollessaan heillä on se pyhä tehtävä tuhota Suomalainen yhteiskunta ja viedä Suomea kohti islamilaista khalifaattia.

  VastaaPoista
 4. miten ihmeessä keksit tällaisia kuvitelmia ja väännät tilastoja aivan erilaisiksi kuin ne alunperin ovat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jarno hyvä, mitä tilastoja tarkoitat? Täsmennä, ole hyvä. Linkkien kanssa, kiitos.

   Poista
  2. Odotan myös mielenkiinnolla Jarnon tilastoja!

   Poista
  3. Älkää paastotko odotellessanne .

   Poista
  4. Joo. Niitä saa o-dot-taa... ja vähän vielä. Onko niitä olemassakaan?

   Poista
  5. Maahanmuuttopolitiikassammehan on ollut esillä vaikka minkälaisia sopimuksia, joihin kansanedustajat ja pahimmillaan ministeritkin vetoavat, vaikka niitä ei ole koskaan ollut olemassakaan.

   Toisaalta valtamedia on voinut noutaa valtiosääntöoikeuden asiantuntijoita julistamaan ettei olemassaoleviakaan sopimuksia tarvitse noudattaa.

   Poista
 5. Aika pitkä mutta mielenkiintoinen Stefan Molyneux'n luento kertoo Rooman valtakunnan tuhon syistä ja miten se rinnastuu nykyaikaan. Hänen mukaansa Rooman valtakunta tuhoutui taloudellisista syistä sen jälkeen kun Roomasta oli tehty hyvinvointivaltio (Rooman kansalaiset saivat ilmaiseksi viljaa) ja muukalaiset (pohjoisen barbaarit) pyrkivät myös (ymmärrettävistä syistä) lihapatojen ääreen. Lisäksi näille mamuille annettiin Rooman kansalaisuus, jotta heitä voitiin verottaa yhä kasvavien julkisten menojen rahoittamiseksi. Rooman hallituksen verotus, kontrolli ja mielivalta johtivat siihen, että roomalaiset olivat lopulta helpottuneita, kun barbaarit vyöryivät rajan yli ja vapauttivat heidät totalitarismista...

  http://mustakoira.blogspot.fi/2016/10/the-truth-about-fall-of-rome-modern.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta Länsi-Rooman valtakunnan kukistaneet germaanit veltostuivat nopeasti joutuen ensin Itä-Rooman ja sittemmin arabien nujertamiksi.

   Kun kansakunnan hyvinvointi on jatkunut riittävän kauan, näyttää katoavan ymmärrys siitä ettei hyvinvointi ole mikään luonnontila vaan määrätietoisen ponnistelun seuraus, josta voidaan helpompina aikoina nauttia.

   Näin kävi länsiroomalaisille ja yllättävän pian heidät kaataneille itägermaaneille. Onko nyt meidän vuoromme?

   Poista
 6. Erivapaus-Evan asema ja "työ" ovat riesa veronmaksajille. Varmaan Evallekin, kun tärkeää pitää näytellä.

  Äkkiä laskien näyttää siltä, että Ruotsin mamut ovat vähemmän yliedustettuja näissä rikoksissa. Toki moninkertaisesti yliedustettuja kantaväkeen verraten.

  Tätä ihmettelen: miten Ruotsin henkirikosluvut voivat olla niin pienet, mamuväen määrästä huolimatta? Suomessa tapetaan reilusti enemmän, vaikka määrät ovat vähenemään päin. Vääristeleekö Ruotsin valtiovalta henkirikostilastot?

  VastaaPoista
 7. Suhteellisesti laskien suhdeluku muuttuu sitä mukaan kun maahan tunkeutunut saa kansalaisoikeudet. Ruotsissa ei erotella sen mukaan onko tekijä maahan tunkeutunut kansalaisuuden saanut vai ns. kantaruotsalainen. Näin suhde näyttää paremmalta ja muuttuu aina vain paremmaksi mitä enemmän maahan tunkeutneitsta tulee kansalaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietenkin laskee, suhteessa, kun puoli miljoonaa mamua lasketaan yhteen 10 miljoonan kantaruotsalaisen kanssa. Kuinka tyhmä sitä voi olla?

   Poista
  2. Tyhmä ja tyhmä...
   Yritin vain selittää Ruotsin lukujen syitä. Oleellista tässä on tuo käytäntö.

   Poista
 8. Tuonenjoutsen käyttää termiä ulkomaalaistaustaiset, Ruotsin tilanteesta. Niitä lienee reilusti enemmän kuin puoli miljoonaa. Kovia ovat raiskaamaan, melkein yltävät Suomenmamujen tasalle... Se siitä.

  Mutta: edelleen ihmettelen, että miten ihmeessä Ruotsissa tapetaan miljoonaa asukasta kohti reilusti vähemmän ihmisiä kuin Suomessa, vaikka mamuja on moninverroin enemmän. En ihmettelisi, jos paljastuisi tilastojen vääristämistä.

  VastaaPoista