lauantai 1. lokakuuta 2016

Bussin alle vaan, kun persu ruinaa hyväksyntääMuistilista:

1. Käytä paljon äärisanoja maahanmuuttokriittisistä. Hauku heitä äärioikeistoksi ja ääriliikkeiksi, vaikkeivät he mitään sellaista määritelmää täyttäisi. Näytätpä sitten itse hyvältä tyypiltä.

2. Muista rasistikortti. Jos joku haluaa rajat kiinni haittamaahanmuutolta, vedä rasistikortti peliin, vaikkei rotu maahanmuuttoasiaan liitykään.

3. Syytä maahanmuuttokriittisiä keppihevostelusta rikosten uhreilla.

Kuulostaako joltain, mitä vihervassarin mielessä voisi liikkua? Älä höpsi, ei tuo pelkästään heidän kuvionsa ole. On myös cuckservatiiveja, jotka sydän riemuiten heittävät maahanmuuttokriittisiä bussin alle liputtaakseen omaa hyveellisyyttään ja ruinatakseen vasemmistolta hyväksyntää, jota he eivät koskaan tule saamaan. He ovat näennäisen oikeistolaisia mutta polvillaan vasemmiston edessä, eivätkä he epäröi sabotoida oman puolensa toimintaa, mikäli oma etu sitä vaatii.

Perussuomalaisten Jari-Pekka Teurajärven blogipäivityksen mukaan Oulussa lietsotaan vastakkainasettelua Peli Poikki - ja Suomi Ensin -ääriliikkeiden toimesta. Teurajärvi kuitenkin pyrkii hämärtämään ääriliikkeen käsitettä niin, että kaikki ne, joilla ei ole paikkaa eduskunnassa, ovat ääriliikkeitä. 

Persut on aivan samankaltainen ryhmä laillisuuden kannalta kuin SE, ja sen tavoitteetkin ovat samantyyppiset, joten jos SE on äärioikeistolainen ääriliike, täytyy persujenkin olla, varsinkin jos persujen keräämät rikostuomiot otetaan lukuun. Ei siis kannattaisi heitellä kiviä lasitalosta ja maalata itseään nurkkaan tuolla tavoin.

Cuckservatiivit lyövät aina oikealle, vasemmiston edustajat taas fiksumpina eivät koskaan hyökkää itseään vasemmistolaisempia vastaan. Miksi jahdata ideologisesti samankaltaisia? Mitä siitä voi hyötyä? Vasemmisto kyllä hoitaa oikeistolaisten vainoamisen, ei siinä Teurajärven apua kaivata. Oikealle lyöminen kaventaa oman puolen poliittisen kentän toimintaa ja vaikutusmahdollisuuksia, puhumattakaan sen yhteishenkeä hajottavasta vaikutuksesta. 

Sitten on tietysti pahamaineinen Overtonin ikkuna eli hyväksyttävän keskustelun ja realististen poliittisten toimien ikkuna. Oikeistoaktiivit pyrkivät vetämään tätä ikkunaa oikealle, jotta oikeistolaiset ideat eivät tule alkuunsa lytätyksi "sopimattomina" samalla kun kaikkein äärimmäisimmät vasemmistoajatukset eivät herätä mitään tyrmistystä.
Teurajärvi vetää ikkunaa vasemmalle: hän yrittää sulkea laillisia, mamu-kriittisiä ryhmiä sopimattomien laariin. Se on silkkaa sabotaasia. Teurajärvi yrittää tehdä tyhjäksi aktiivien pitkällistä työtä ikkunan laajentamiseksi ja siirtämiseksi, ja hän siinä tekee suuren palveluksen vasemmistolle, koska mikään ei ole niin tehokas keino riisua poliittista ryhmää aseista kuin sulkea heidät ulos poliittisesta keskustelusta.
Ajoittain Teurajärvi on suorastaan raivostuttavan lapsellinen cuckservatiivi. Vaikka hän itsekin toteaa, että rasisminvastaisuus on Peli Poikki -tapahtumille vain kulissia, hän silti viisastelee, että sopii pohtia, ovatko ne rasisminvastaisen mielenosoituksen vastamielenosoittajat sitten niitä oikeita rasisteja.  Täysin säälittävää aisailua. Onko Teurajärvi persuna nauttinut rasistikortin lentelystä niin paljon, että hän haluaa ylläpitää ilmiötä heittäytymällä leikkiin mukaan? Juuri tuollaiset mukamas-nokkeluudet ovat tyypillistä vasemmiston lapsellisuutta.

Tiedän ilmauksen olevan raju, mutta lopussa Teurajärven kirjoitus on jo silkkaa idiotismia. Erityisesti silmääni pisti seuraava lause: "Ääriliikkeet eivät tule koskaan saamaan Suomessa riittävää kannatusta toimia parlamentaarisin keinoin, joten heille ainoaksi mahdollisuudeksi jäävät lailliset mielenosoitukset."

Kuinka sivistymätön voi ihminen olla? Ääriliikkeet eivät yritä mitään parlamentaarista vaikuttamista, koska ne ovat ääriliikkeitä! Ne toimivat laillisten vaikutusteiden ulkopuolella. Mikäli Suomi Ensin todella olisi ääriliike, eivät sen keinot rajoittuisi vaaleihin ja protesteihin, vaan se käyttäisi väkivaltaa, vandalismia ja painostusta. Teurajärvi nolaa itsensä täydellisesti toteamalla, että onpa näillä ääriliikkeillä ikävä paikka, kun ne ääriliikkeiden toimintatavan vastaisesti noudattavat lakia!

Kyllä minä ymmärrän, että Marco de Witin ja muiden Suomi Ensin -jäsenten kritiikki perussuomalaisia kohtaan on mennyt Teurajärven ihon alle. Tämä on kuitenkin lapsellisen kulttuurimarxistinen tapa hoitaa asia: rasistikortteja, äärinimittelyä ja leimaamista. Omien ampumisella ei voita mitään, se on jotain, mitä vasemmistolta voi oppia. He eivät tee sitä koskaan, ja heidän yhteishenkensä ja toimintavalmiutensa kukoistaa.

 En usein puhu miesystävästäni, mutta nyt on paikka siteerata häntä virpoja-gaten ajalta: "Miksi ne sanovat itseään Perussuomalaisiksi? Jos perussuomalaiset olisivat talvisodassa tuollaisia olleet, ne olisivat ampuneet toisensa ehtimättä koskaan rintamalle." 

Mihin me enää Eskolinia ja Timosta tarvitsemme - onhan meillä Teurajärvi valmiina tekemään kaikki samat temput!

3 kommenttia:

 1. Erinomainen kirjoitus. Totta on tämäkin:

  "Vasemmiston edustajat taas fiksumpina eivät koskaan hyökkää itseään vasemmistolaisempia vastaan."

  Persu lienee maailman tyhmin poliittinen eläin.

  VastaaPoista
 2. Voi kun ei ole olemassa vasemmistoa vaan pelkästään eliitti ja kansa.

  Elitti on sitä porukkaa joka pitää itseään parempana kuin kansa.

  Tämän vuoksi tuo lause pitää kirjoittaa muotoon "Eliitti ei koskaan hyökkää vielä enemmän itseään parempana pitävää eliittiä vastaan."

  VastaaPoista
 3. Perussuomalaisten maahanmuuttopolitiikan kiristäminen on oikeasti löyhää silmänlumetta.
  Mikseivät tehneet mitään kun rajan yli Ruotsista lappasi laittomasti vastoin sopimuksia elintasopakolaisia pilvin pimein?
  Hakeeko Soini eliitin hyväksyntää nuoleskelemalla ja EU-kritiikkinsä hautaamisella?
  Jos olisivat vaatineet sopimusten noudattamista ja ehkä hajoittaneet hallituksen olisi kannatus noussut hyvinkin 25-30:sen prosenttiin.
  Nyt ovat RKP:n kanssa marginaalipuolue. Mahtaa ketuttaa nykyisiä kansanedustajia ensi vaaleissa. Ehkä vain Teuvo Hakkarainen säilyy kansanedustajana!

  VastaaPoista