torstai 22. syyskuuta 2016

SVL-kohutuksella pedataan mamu-kriittisten järjestöjen puhdistuksia

Koska Olli Immonen poseerasi valokuvassa SVL-jäsenien rinnalla, ovat jotkut jo ajamassa hänelle lähtöjä eduskunnasta. Vasemmiston logiikalla ne olivat Timo Soini, Immonen, Suomi Ensin. Rajat Kiinni, SOO sekä Suomen Sisu kaikki, jotka pahonpitelivät Karttusen. Samaa syyllisyys-yhdistävän-tekijän-kautta-periaatetta on nimenomaan kielletty käyttämästä muslimien tekemien rikosten suhteen.
Voi mikä lypsylehmä Jimi Karttusen kuolemasta vasemmistolle ja medialle tulikaan. Demareihin kuuluva Abdirahim "Husu" Hussein kävi itkemässä Asema-aukiolla paikan päällä ja yritti epäonnisesti haastatella teinityttöjä ilmeisesti yrittäen lypsää heistä natsikammoa, mutta tytöt sanoivatkin suurimmaksi pelon aiheuttajaksi maahanmuuttajat, jotka heitäkin ovat usein ahdistelleet. Hän myös avautui asiasta netissä joko ilmeisen tietämättömänä tai ilmeisen epärehellisenä.

Husu sanoi, että siinä meillä nyt on se rasistisen liikehdinnän ensimmäinen kuolonuhri. Paitsi, että se ei ole ensimmäinen. Suomessa on annettu vain yksi tuomio rasistisella motiivilla tehdystä henkirikoksesta, ja siinäkin tekijä oli suomalaisia vihaava maahanmuuttaja ja uhri kantasuomalainen. Sen ei pitäisi olla yllättävää, koska tietyt maahanmuuttajaryhmät, kuten irakilaiset ja somalit, tekevät poliisin tilastojen mukaan huomattavasti kantasuomalaisia enemmän rasistisia viharikoksia suhteessa määräänsä, mutta nämä viharikokset eivät ole Husulle hyödyllisiä agendan tavoittelussa.

Vihreiden Ville Niinistö taas onnistui puhumaan itsensä solmuun muutamassa minuutissa edellisessä Ylen A-studiossa. Niinistö vakuutteli meillä olevan kipeä tarve lakiuudistuksille, joilla SVL:n kaltaiset, metodeiltaan laittomat järjestöt kielletään. Hän sanoi kuitenkin myös, että SVL:n kieltäminen on jo nykylain pohjalta mahdollista, mikä on täysin totta. Uskonyhteisöjen ja yhdistysten nauttimat oikeudet on sidottu toiminnan laillisuuteen: mikäli asemaa käytetään systemaattisesti rikolliseen toimintaan, voidaan ryhmä lakkauttaa.

Sama ongelma on turhanpäiväisellä ja hyvin todennäköisesti joko tyhjäksi tai sortavaksi päätyvä lakiehdotuksella järjestäytyneen rasismin kieltämisestä. 

On kertovaa, että aloitteen tekijät eivät halunneet asettaa aloitettaan kansalaisaloitepalveluun: he ennakoivat, että 50 000 ei tule täyteen, ja kansan mielipide on siis kierrettävä ja mentävä suoraan toimeenpanevalle elimelle eli eduskunnalle, jonka jäsenistö laajalti jo pelkästä pelosta tulee kannattamaan lakia: sen vastustamisella ei julkisuudessa voita mitään, ja vastustajat tullaan takuulla leimaamaan rasisteiksi. Edustajat valitsevat helpomman tien ja hyväksyvät ehdotuksen.
Kuitenkaan yksikään lain kannattajista ei ole osannut kertoa minulle, mikä oikeushyvä lailla saavutetaan. Mikä on se toisen oikeuksien loukkaus, joka nyt on laillista muttei enää uuden ehdotuksen mentyä läpi? Nykyinen yhdistyslaki tarjoaa jo täysin riittävät mahdollisuudet rikollisten järjestöjen kitkemiseen, mutta vihernuoret eivät olekaan tuottamassa oikeusturvaa vaan haluavat luoda lain, jonka avulla voi hyökätä laillisiakin järjestöjä vastaan, mikäli ne vain rasistiseksi kokee.
Se on kaiken tämän SVL-kohutuksen ytimessä: tavoitellut muutokset "natsismin vastaisista" laeista, joiden varjolla minkä tahansa järjestön voi laskea natsistiseksi ja kieltää. Poliitikot ja julkkikset ryhtyvät kohutukseen laajalti hyvepisteiden toivossa. Kun kerran tilaisuutta tarjotaan, on sama muistuttaa kansaa omasta hyveellisyydestä siinä, että ei hyväksy väkivaltaa, kuin se olisi hyvinkin radikaali mielipide. Taustalla on kuitenkin vaikuttamassa se aidosti poliittinen shut-it-down-vasemmisto, joka koko ajan kärkkyy tilaisuuksia kieltää ja kontrolloida aatteellisesti epämiellyttäviä tahoja.

Harvalla olisi mitään sitä vastaan, että SVL kiellettäisiin. Se on järjestö, joka ei pyri vaikuttamaan politiikan vaan kovien, laittomien keinojen kautta, eikä peittele sitä lainkaan. Se, mikä herättää vastustusta, on ilmeinen tavoite päästä kieltämään laillisuutta noudattavat, väkivallan tuomitsevat yhdistykset, kuten Suomen Sisu tai Suomi Ensin, samaan syssyyn.

12 kommenttia:

 1. Immosen rauhallisen ja perinteisen Suomen tulevaisuuden haaveileminen kirjoituksessaan sai aikaan järjettömän etukäteen suunnitellun ketjureaktion, pikaisesti järjestetyn (ja etukäteen sovitun) meillä-on-unelma-konsertin avaustahdissa. Samaa henkilöä käytetään vipuvartena hyökätä mahdollisesti katurähinän aiheuttaman kuoleman johdosta, edelleenkin, kaikkea haittamaahanliikehdintää vastustavien kampeamiseen.

  VastaaPoista
 2. Mitä on tarkoitus kieltää? Wikipediasta lainaten: "SVL ei ole rekisteröitynyt yhdistys mutta sen toiminta on järjestynyttä yhdistyksen tapaan."

  En tiedä mitään juridista keinoa, joka olisi demokraattisen valtion työkalupakissa SVL:n kieltämiseen. Lakiin olisi saatava pykälä "järjestäytyneestä ajatusrikoksesta" jos SVL halutaan kieltää. Tuollaisen lain valvominen olisi mahdoton tehtävä. 1%-jengit hyvä esimerkki, niitä vastaan on yritetty vaikka mitä viimeiset pari vuosikymmentä. Harrikat pärisee, parrat kasvaa ja liivit patinoituu edelleen.

  SVL voi kopioida jäsenrekisterikseen muutaman puhelinluettelon sisällön ja generoida skriptillä jokaiselle "jäsenelle" uskottavan natsi-taustan. On siinä virkavallalla ja medialla perkaamista kun muutama kymmenentuhatta ihmistä on aukottomasti todistettu natseiksi.

  Sitten kun natsirekisteri on perattu perättömäksi niin seuraava SVL:n ja ruotsalaisen kattojärjestön toimenpide on Natsismin rekisteröinti uskonnoksi. Ihan kuin Jedi-uskonto Briteissä. Riittää että ilmoittavat uskonnokseen "natsismin" ja Mein Kampf on pyhä kirja, Adolf Hitler heidän profeetta. Sen jälkeen kaikki (uus)natsismiin kohdistuva kritiikki on uskonnon vainoamista.

  En malta odottaa päivää kun se tapahtuu, "Does not compute"-eventtinä se olisi omassa luokassaan.

  VastaaPoista
 3. Aika orwellilaista uhoamista on tullu kansanpettureilta, mediasopuleilta ja siltä mikälie polliisipiällikkö Kolehmaiselta. Vihapuhe eli melkein-mikä-vaan ollaan krimininalisoimassa, rasismi eli melkein-mikä-vaan toiseen kertaan ollaan kriminalisoimassa, järjestöjä ollaan kieltämässä ja kokoontumisvapautta ollaan rajoittamassa. Mitäs tossa sitten enää jäis jäljelle kansallismieliseen mielenilmaisuun? Rettelöinti ja kivien heittely naamari päässä, mutta tämä onkin kai sitä Li Anderssonin suosimaa erityyppistä väkivaltaa?

  VastaaPoista
 4. Toisinajattelu, eli siis Eu-kriittisyys ja haittamaahanmuutonvastustaminen, on eliitin ja median toimesta julistettu rasismiksi ja natsismiksi.
  Tavallinen kansa ei enää uskalla leimautumisen pelossa julkituoda kantaansa näihin selkeisiin ongelmiin
  EU:n komission ja federalistisen eliitin diktatuuri jyllää, ei meillä ole itsenäisyyttä!

  VastaaPoista
 5. Tanskalainen toimittaja Flemming Rose on Muhammed-pilakuvien jälkeen kirjoittanut paljon sananvapaudesta, ja on pitänyt kaikenlaisia rajoituksia sananvapauden kahlitsemiseen huonona asiana. Weimarin tasavallassa oli aikoinaan vihapuhelainsäädäntöä, moni sai tuomion antisemitistisistä puheista. Tällainen lainsäädäntö ei ole tehokas kun tosipaikka tulee, se nähtiin Hitlerin nousussa. USA on toinen hyvä esimerkki, kun rasismia kontrolloivaa lainsäädäntöä höllennettiin, on rodullisesta diskriminaatiosta ollut vähemmän ongelmia kuin ennen. Eurooppa kulkee väärään suuntaan kun se tiukentaa koko ajan vihapuhelainsäädäntöään, Euroopan tulisi ottaa oppia USAsta, missä vapaalle sanalle on hyvin vähän esteitä. Perustuslain Ensimmäinen lisäpykälä antaa sananvapaudelle erityisaseman. Muslimien logiikka siitä, että uskonto rinnastetaan rotuun, tulee torjua, jos muslimit itse tuntevat syntyneensä uskontoonsa, ja elävät sitä kuin se olisi rotu, ei länsimaalaisten tulisi mennä mukaan tällaiseen järjettömyyteen. Vähemmistöjä pitää saada kritisoida, esim. naisten ympärileikkaus, pakkoavioliitot, naisiin kohdistuvan väkivallan uskonnollinen hyväksyminen jne. ovat kulttuuristen vähemmistöjen tapoja, on pelottavaa, jos niiden arvostelua ei saa tehdä vähemmistösuojan takia.

  VastaaPoista
 6. Muistatko vielä? Rautatieasemalla päähän potkittu upseeri kuoli, syyllisille (somaleja) ehdollista,...
  https://www.suomenuutiset.fi/muistatko-viela-rautatieasemalla-paahan-potkittu-upseeri-kuoli-syyllisille-ehdollista-tony-halme-kiehui-raivosta/

  VastaaPoista
 7. Tässä hyvä vinkki! Katsotaan mitä seuraa!
  Alkakaapa ryhmä kantasuomalaisia muslimeiksi ja menkää toreille julistamaan sitä samaa mitä moskeijoissa suoraan koraanista: Tappakaa vääräuskoiset, heittäkää homot katoilta jne jne.
  Mitäs poliitikot ja suvakit sitten sanoi!

  VastaaPoista
 8. Jos kantasuomalaiset alkavat muslimeiksi, niin siitä ei pääse ilman hengenvaaraa enää irti.

  VastaaPoista
 9. Järjen ääni vasemmistosta, johon voi yhtyä:
  http://kimmokautio.blogit.hameensanomat.fi/2016/09/22/moraalipaniikin-terrori/
  "Olen tässä ajassa enemmän kauhuissani moraalipaniikin seurauksista esimerkiksi demokraattiselle ja vapaalle yhteiskunnalle, kuin äärioikeiston tai ääri-islamilaisen terrorin."

  VastaaPoista
 10. Suojelupoliisille lisää valtuuksia, ajatuspoliisi perusteilla normipoliisiin, hallituksen kanssa eri mieltä olevia järjestöjä aiotaan kieltää ja väki piittaa vain kulutuksesta sekä tissiviihteestä; meno alkaa olla kuin Vuonna 1984 Uljaassa uudessa maailmassa. Orwell ja Huxley

  VastaaPoista
 11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 12. Hei tyypit jotka luette innoissanne tätä blogia!! Menkää kouluun ja olkaa siellä tällä kertaa niin kauan että opitte ajattelemaan. Suosittelen filosofiaa ja historiaa. Näillä aineilla oppisitte niistä virheistä mitä olette juuri tekemässä. Pureskelkaa tätä. Itsessään sanana "suvakki" on argumenttivirhe. Rauhaa ja viisautta jatkossa teille kaikille <3

  VastaaPoista