torstai 1. syyskuuta 2016

Miten suomalaisia tehdään


Mirabilis jalapa eli ihmekukka on poikkeuksellinen kasvi. Se aukaisee kukkansa iltapäivällä tai alkuillasta valoisuuden mukaan ja sulkee ne aamulla. Kukissa on herkullisen makea tuoksu, joka voimistuu yön mittaan, eli se muistuttaa öisin kukkivaa ja yön mittaan voimistuvasti vaniljalle tuoksuvaa heliotrooppia.

Ihmekukalla on kuitenkin yksi ominaisuus, jota on muista kasveista vaikea löytää: sen samasta varresta kasvavat kukat ovat usein erivärisiä ja sama kukkakin voi kukinnan mittaan vaihtaa väriä. Siinä missä muita kasveja voi istuttaa haluamaansa väriä, ihmekukan kanssa se ei onnistu Ei ole olemassa pinkin tai keltaisen ihmekukan juuria, väri on aina sattuman kauppaa.

Ihmekukan ilmiasun yllättävyys on poikkeus myös ihmisten keskuudessa. Yleensä ihminen täytyy "istuttaa" ja kasvattaa toivottua lopputulosta ajatellen: tietyn kansan ja kulttuurin edustajia saadaan aikaan niitä synnyttämällä ja kasvattamalla. Harvat ovat ihmekukkia - ihmisiä, joista voi kasvaa mitä tahansa ja jotka voivat täysikasvuisenakin vaihtaa olemustaan.

Ihminen ei edusta pelkästään kyseisen hetken omaa itseään vaan geenejään, koko menneisyyttään ja kaikkia sen vaikutteita. Afganistanista Suomeen tulevalla maahanmuuttajalla on sopeutumisvaikeuksia, koska hän ei koskaan ole kasvanut suomalaiseksi. Elämänsä alkuhetkistä saakka hänestä on tehty jotain muuta, ja yhtäkkinen muutos onnistuu erittäin harvalta, koska muutos vaatii poikkeuksellisen kyvyn: taidon sivuuttaa aiemmin opittuja asioita ja kokemuksia ja korvata ne uusilla.

Ongelmallisin ryhmä muuntautumisen suhteen ovat muslimit, koska heidät on kasvatettu pienestä pitäen islamin vankilaan. Uskonto opettaa, että sen elämäntapa on ainoa oikea ja Jumalan määräämä, ja uskosta lähteminen on pahin mahdollinen teko. Sille on syynsä, miksi julkkis voi näkyvästi kääntyä islamiin, mutta kukaan ei mainosta islamista luopumista.

Vaatii äärimmäistä luonteenlujuutta, pelottomuutta ja itsenäisyyttä heittää nurkkaan arvot, jotka suurimman osan elämästäsi ovat olleet ainoat, jotka olet tuntenut, ja ainoat sallituiksi sanotut. Suurin osa ei omaa niitä piirteitä, siksi näemme niin vähän aidon täyskäännöksen tehneitä ihmisiä. Esimerkkitapaukseksi harvinaisesta ihmekukasta voisi sanoa vaikkapa poliitikko Maajid Nawazin, joka vaihtoi islamistiradikaalista islamismin vastustajaksi ja reformaation kannattajaksi. Euroopassa on miljoonia muslimeita mutta vain kourallinen ihmekukkia.

Periaate toimii myös toisin päin: neilikka ei muutu liljaksi, ja jos haluat kasvattaa liljan, se onnistuu vain nimenomaan liljan sipuleilla. Tällä hetkellä eurooppalaiset päättäjät ja yritykset haluavat lisää ihmisiä, tarkalleen ottaen lisää eurooppalaisia, työvoimaksi. Heidän mielikuvansa on uus-eurooppalaiset työntekijät, jotka eroavat kantaväestöstä vain ihon pigmentissä ja palvotun jumalolennon nimessä. He luulevat, että he voivat ottaa neilikoita ja taikoa niistä liljoja.

Eurooppalaisia kuitenkin tehdään vain niitä synnyttämällä ja kasvattamalla. Muiden seasta voit löytää yksittäisiä, muuntautumiskykyisiä poikkeustapauksia, mutta saat käsiisi jokaista sellaista kohden myös tuhansittain väärän lajin yksilöitä, jotka valtaavat penkin ja heikentävät haluamasi lajin ja harvojen ihmekukkien menestystä. 

Jos päättäjämme haluavat lisää suomalaisia, jotka omaavat samat ominaisuudet kuin nykyiset suomalaiset - halun ylläpitää suomalaista yhteiskuntaa ja oikeusjärjestelmää sekä suomalaisen arvomaailman - on heidän lisättävä niitä alkuperäisestä populaatiosta, eli tuotettava jälkeläisiä. Miljardit, joita maahanmuuttoon valutetaan, voitaisiin vaihtoehtoisesti investoida lapsenteon kannustimiin suomalaisille.

Neilikka ei muutu liljaksi, vaikka sen liljojen keskelle istuttaisi. Se ei ryhdy tavoittelemaan liljojen kasvua ja menestystä, vaan pyrkii valtaamaan itselleen kasvualaa. Vain mieleltään järkkynyt yrittäisi kasvattaa lisää liljoja laittamalla niiden joukkoon nelikoita ja odottamalla integraatiota. 

5 kommenttia:

 1. Poisoppiminen on hankala asia, ja etenkin jos se on esim. muslimeilla kuoleman uhalla kielletty kuten esim uskosta luopuminen, joten on aika selvää, ettei kovin paljon muutosta tule tapahtumaan, eli tämäkin Tiinan kirjoitus on ihan arkijärkeen käypä, mutta ei politiikon.

  VastaaPoista
 2. Muslimien "kasvatus" eli aivopesu, koraanin opetus ja muu islamilainen tapakasvatus alkaa jo hyvin nuorena. Perheväkivalta on tutkitusti yleisempää maahanmuuttajaperheissä täällä, joten se on myös lähtömaissa. Muslimi kasvaa jo lapsesta näkemään sukupuolien eriarvoisuuden islamin silmissä. Muslimi oppii jo lapsena, että uskottomat ja vääräuskoiset ovat sikoja ja apinoita. Lapsesta saakka jatkuneesta aivopesusta on mahdollista irtautua mutta se onnistuu vain vahvoilta yksilöiltä, joilla on halu muutokseen.

  VastaaPoista
 3. Näinhän homma menee. Totuusmedia kaivaa paskakasasta rusinat ja ylistää rusinoiden makeutta, vaikka ei tulisi mieleenkään maistaa. Totuusmedian aivopesemät tai muuteen vaan tyhmät suvakit menevät maistamaan sitä rusinaa ja huomaavat sen maistuvan paskalle. Heitä sitten vituttaa erehdyksensä niin, että siitä ei kerrota, vaan otetaan uusi rusina, jospa maku olisi haihtunut.

  VastaaPoista
 4. Täsmennys: muslimit ovat muuntautumisen suhteen ongelmallisin ryhmä, joka on Tuonenjoutsenen tiedossa. Varmaankin eteläisten eläjien joukossa ja muuallakin on vielä haasteellisempaa väkeä. Onneksi sellaisia ei vielä ole täällä näkynyt, musulmaaneissakin riittää kotoutettavaa.

  VastaaPoista
 5. Suomen koululaitos teki kaikista liljoista ja neilikoista narsisseja, kunnes vieraslajien kohdalla tasapäistävä koneisto alkoi pykimään :P

  VastaaPoista