perjantai 16. syyskuuta 2016

Haluatko rahoittaa toimintaa?


Olen saanut useita kyselyjä siitä, miten blogin ja kanavan toimintaa voisi taloudellisesti tukea, joten olen nyt luonut tämän mahdollisuuden rahoittaa toimintaa ostamalla premium-sisältöä. 

Rahoittamalla saat halutessasi jäsenyyden Facebook-ryhmään, jossa jaetaan tekstejä ja videoita, joita muualla ei nähdä. Facebookia käyttämättömät saavat samat sisällöt, koska kaikki rahoittajat saavat salasanan suojattuun blogiin, jossa videot ja tekstit myös julkaistaan.

Yhteystiedoiksi tarvitsen sähköpostin tai Facebookin käyttäjänimen, johon lähetän uuden blogin salasanat. Jos haluat Facebook-ryhmän jäseneksi, laita liittymispyyntö tänne, niin klikkaan sinut mukaan. Laita yhteystiedot viestikenttään.

Hintaa tai mitään säännöllisiä maksuja ei ole määritelty, jotta mahdollisimman monet voivat osallistua, joten maksakaa sen verran kuin näette sopivaksi hinnaksi tästä "palvelustani". Rahat käytetään toimintaan esim. parempien laitteiden hankintaan sekä katutason aktivismin kuluihin. 

Edit: Älkää unohtako niitä yhteystietoja maksun viestikentästä! Näppärästi voi hoitaa sen myös niin, että laittaa minulle suoraan Facebook-viestiä asiasta (linkki tiliini oikeassa palkissa).

Nordean tili: FI9515 1035 0011 8968
Paypal-lähetys: tuonenjoutsenblogi@gmail.com

3 kommenttia: