sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Etkö sinä autistinen paskasakin juntti tajua edes tuntea syyllisyyttä?

"Olet kyllä ihan törkeä rasisti!"

"Ai, jaa."

"Siis islamofobi ja ihmisvihaaja myös! Juntti ja kaikin puolin paska ihminen!"

"Ok. Tiedätkö, tuleeko tänään mitään hyviä leffoja?"

"Siis etkö sinä nyt ymmärrä, että tuomitsen sinut kaikilla tasoilla, ja nyt olisi hyvä aika vähän potea syyllisyyttä ja madella?!"

"Oliko se Fury jollain ilmaiskanavalla vai maksukanavalla?"

Suurin piirtein tuollainen olisi keskustelu Suomen kansan ja heidän "älymystönsä" välillä kahden ihmisen käymänä. Suomalaiset ovat perinteisesti olleet aika alemmuudentuntoista kansaa, ja siitä on ollut helppo lypsää itselle mieluisia linjauksia. Suomalaiset ovat ylisuoriutujia ja mallioppilaita, joita usein on huolettanut muun maailman ajatukset meistä. Poliitikkojen ja median on ollut helppo käyttää sitä suomalaisia vastaan: on riittänyt, kun heille sanoo, että jos tätä ei tehdä, muut eivät ehkä tykkää meistä, tai näin se isossa maailmassa tehdään, ja suomalaiset ovat totelleet.
Ajan mittaan alettiin kuitenkin heräämään siihen todellisuuteen, että epätoivoinen miellyttäminen ei ole järkevä politiikan pohja, eikä se maailmanpolitiikassa tee sinusta sisäpiiriläistä vaan kynnysmaton. "Älymystöä" herännäisyys huolettaa, joten he pistävät kaiken peliin epätoivoisessa yrityksessä syyllistää suomalaiset tekemään vielä edes muutama virhe. Suomalaiset on todettu junteiksi, valkoiseksi roskaväeksi, paskasakiksi ja viimeisimmin autisteiksi, aivan kuin autismi jonkinlainen luonnevika olisi.
Jari Tervon, Tuomas Enbusken ja Mikael Jungnerin sortti heittää kaiken peliin saadakseen suomalaiset häpeämään itseään ja kansallista identiteettiään, mutta tulokset eivät vakuuta. Tervoa yritykset purivat jälleen omaan nilkkaan. On vaikea myydä kirjoja sille samalle kohdeyleisölle, jota tieten tahtoen pyrkii loukkaamaan ja manipuloimaan.  Helsingin Sanomat oli innolla mukana Tervon toilailussa. Siellä ei tullut mieleenkään kyseenalaistaa Tervon perusolettamusta: että suomalaiset ovat rasistista kansaa.
Jari Tervoa saattaisi luulla jonkinlaiseksi roskaväeksi, mutta hän on älymystöä, koska on joskus huomannut joukkotiedotusvälineissä sanoa, että kaikki muut ovat tyhmiä juntteja.
Rasistisimmat ja uskonnollisesti suvaitsemattomimmat kansat löytyvät Intiasta, Lähi-Idästä ja Afrikasta.  Tervo sanoi noin vuosi sitten, että vastaanottokeskukset lisäävät rikollisuutta tuottamalla kotimaisen paskasakin rikollisuutta, rasistien siis. Jos suomalaisten mitätön rasismi riittää rikollisuuden tuottamiseen, miten somalien tai irakilaisten äärimmäisenä väkivaltana jatkuvasti purkautuva rasismi ei näy rikollisuutena vastaanottokeskuksissa? Irakilaiset tekevät Suomessa 24-kertaisen määrän rasistisia viharikoksia päätä kohden kansaväestöön verraten, somalit 36-kertaisen määrän, mutta Tervon maailmassa vokeissa on magiaa, joka vaimentaa tulijoiden rasismin.

Totuutta ei päästetä hyvän tarinan ja hurskaan agendan tielle: mamujen rasismista valittamalla kun ei voita mitään, Ei muslimeja sellaisella voi syyllistää, eikä heiltä sillä saa rahaa mihinkään haluamaansa kohteeseen. Siksi kukaan ei yritäkään herätellä vaikka saudien syyllisyyttä 1960-luvulle jatkuneesta orjuudesta tai vaatia korvauksia. Oikeasti rasistiset, piittaamattomat kansat nauravat moisille yrityksille.

Elisabeth Rehn sitten päivitteli, miten on mahdollista, että nuoret naiset ovat konservatiivisia mamu-kriitikoita. Että ihan samankaltaiset sukuelimet omaavat kehtaavat olla hänen kanssaan eri mieltä! Nuoret naiset eivät olekaan automaattisesti vihervasemmiston vaalikarjaa! Rehn heitettiin Hesarissa mukaan syyllistämiseen, koska ilmeisesti naiset eivät olleet vielä tarpeeksi syyllistettyjä.

Suomalaiset eivät ole heräämisensä kanssa yksin. Yhdysvalloissa valkoinen väestö on jatkuvasti ruoskinut itseään esi-isiensä teoista, joissa ei ole edes mitään erityistä. Ne ovat asioita, joista ei voi yhtä kansaa syyttää, koska lähes kaikki ovat samaa tehneet, useat vielä julmempiakin asioita. Yhdysvalloissa "älymystön" ehdokas Hillary Clinton sanoi Trumpin kannattajia "tuomittavien koriksi" - rasisteiksi, ksenofobeiksi, seksisteiksi ja vaikka miksi, ja aiemmin yritti alt-right-liikkeeseen linkittämällä leimata Trumpin natsiksi.
Tervon tavoin Clinton on pudonnut kärryiltä: syyllistäminen ei enää toimi. Ihmiset eivät jaksa tuntea syyllisyyttä asioista, joita he eivät ole tehneet, ja samalla vielä hymyssä suin katsoa, miten heidän elämäntapansa hävitetään, kulttuurinsa häpäistään ja heidän identiteettinsä oikeus olemassaoloon kiistetään.
Kirjoitin eräässä tekstissäni monikulturismin kuolinkorinasta, jota nyt kuuntelemme. Sitä tämä meihin suuntautuva aggressio on: tuhoontuomitun ideologian viimeinen ponnistus, ennen kuin se lopullisesti hautautuu historian kirjoissa muiden epäonnistuineiden, yhteiskuntia luhistaneiden ideologioiden joukkoon. 

Suomalaisten kansallinen omatunto on puhtaampi kuin 99%:lla maailman kansoista. Meidän kulttuurimme, elämäntapamme, ulkonäkömme ja eriskummallisuutemme ovat jotain hienoa ja säilyttämisen arvoista, eikä kansa enää matele ja pyytele olemassaoloaan anteeksi.

12 kommenttia:

 1. Tuttavani kertoi hiljattain, kuinka oli jokin aika sitten mennyt Tampereella sijaitsevaan kaljabaariin. Eräässä pöydässä oli istunut itse Jari Tervo yksikseen, vedellen kaksin käsin kaljaa naamariin. Ilta kului, eikä kukaan baarin asiakkaista kiinnittänyt Tervoon mitään huomiota. Kukaan ei käynyt ottamassa suuren kirjailijalahjakkuuden kanssa selfieitä. Kukaan ei pyytänyt nimmaria, tunkenut juttusille tai edes käynyt vittuilemassa, vaikka herra kunnioitti paikkaa läsnäolollaan. Tästä taisi huomionkipeä herra jo hieman huolestua. Joten eipä aikaakaan, kun tarjoilija kiersi kirjailijan nimenomaisesta pyynnöstä kertomassa jokaiselle pöytäseurueelle erikseen, että "Taiteilija Tervo tuolla toivoo, ettei häntä häirittäisi".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh heh. Taisi ottaa kovasti itsetunnolle kun kukaan ei huomaa.

   Täällä Suomessa saa olla kyllä aika rauhassa, taiteilijakin. Jopa Tervo. Täällä kun vältetään tunkeilua alle 2,8 promillen. Sen jälkeen kyllä saattaa tapahtua, mutta harvoin.

   Poista
 2. Vahvaa tekstiä Tiinalta ja täyttä asiaa. Syyllistämiseltä loppuu teho kun tarpeeksi kuuntelee ja mielessä pyörii etten minä ole mitään tehnyt, ollut edes syntynyt rötösten aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meillä ole mitään hävettävääkään, sen puoleen. Montako siirtomaata Suomella on ollut? Jos tässä joku on velkaa jollekin, niin Ruotsi on velkaa Suomelle, 600 vuoden riistosta.

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Tässä vähän lisää Uuninpankkopoika Sakari Timoselle.
  Timonen mesoaa blogeissaan kuinka maahantunkeutumista vastustavat pahoinpitelevät, mölyävät, esiintyvät naamioituina jne. Timosella ei ole kanttia katsoa totuutta silmiin: Ne jotka kritisoivat maahnatunkeutumista, eivät ole osallistuneet yhteenkään pahoinpitelyyn, eivät edes Soldiers of Odinin katupartioijat, he eivät huuda ja meso kun nämä suvakit pitävät mielenosoituksiaan, he eivät esiinny naamioituina. Niitä kaikkia tekevät ja näihin syyllistyvät nimenomaan suvakit.
  Se, että maahantunkeutumista kritisoivat kirjoittelevat netissä alatyylisiä kirjoituksia, haistattelevat, ei suurestikaan poikkea suvakkien kirjoituksista jos vain vaivautuu lukemaan. Se mikä tässä on erona, on se että maahantunkeutumista kritisoivat ovat suureksi osaksi sitä Uuninpakkopoika Tinsen roskasakkia, (tai mitä nimityksiä hän lienee käyttää) nämä ovat tavallisia suomalaisia pienipalkkaisia työtätekeviä ihmisiä joilla kaikilla ei ole edes peruskoulua käytynä, syistä tai toisista. He eivät ole koskaan oppineet ns. sivistynyttä kielenkäyttöä, he sanovat asiat niin kuin osaavat ja tuntevat. Sitä ei luulisi sosiaalidemokraatiksi itseään väittävän Timosen halveksivan. Vaikkakin ne sosiaalidsemokraatit jotka tämän maan hyvinvoinnin aikanaan hiellä ja verellä loivat, pyörivät kyllä joka kerta useamman kierroksen haudassan kun kuulevat että Uuninpankkopoika Sakari Timonen on sosiaalidemokraatti. Kun taas suvakeista suurin osa on vähintään lukion käyneitä, yliopoistoissa opiskelevia tai jo tutkinnon suorittaneita. Luulisi että tämä porukka ei kirjoittele alatyylistä. Mutta luulo ei ole tiedon väärtti.
  Myöskin Kriittisesti maahantunkeutumiseen suhtautuvat sallivat blogeissaan kaikenlaisten kommenttien esittämisen, toisin kuin Uuninpankkopika Timonen joka jo etukäteen ilmoittaa että hänen blogissan julkaistaan vain ne kommentit jotka hän hyväksyy. Tämä on tietenki luettava niin että "ovat samaa mieltä hänen kanssaan". Ja jos tämä ei autoa kriittisten kommenttien lähettämisen loppumiseksi, hän uhkaa oikeudella. En tosin ymmärrä millä perusteella ja minkä lain mukaan. Mutta enhän olekaan lakimies.

  VastaaPoista
 5. Tämä on niin totta. En ole itseäni pitänyt rasistina ja olen tullut hyvin toimeen erilaisista kulttuureista tulleiden kanssa,aina siihen saakka kun heidän todelliset motiivit täällä oloon ovat alkaneet nousta esiin (suomalaisten tyhmyyden ja rasistisuuden hyväksikäyttö omien tarpeiden täyttämiseen).
  Tämä kuvio jolla meitä käytetään hyväksi, sekä matujen että "eliitin" puolelta on törkeää. Itsekin fyysisistä syistä johtuen eräänlaiseen pause-tilanteeseen elämässäni joutuneena ja tukea ja apua tilanteeseemme (perheen talous sairauteni vuoksi yms.) hakeneena en pysty käsittämään miksi vain laittomasti maahan tulleena, saa apua talouteensa? Itse en ole saanut kuin silkkaa vittuilua esim. Sosiaalitoimistosta. Nyt vielä kaiken kukkuraksi näyttää käyvän niin, että vaikka ei turvapaikkaa katsottaisi tulijan tarvitsevan, ei hänen täältä tarvitse lähteä jos ei itse halua, ja kaikenlisäksi maan alle painuneena saa vielä toimeentulotukeakin.
  Nyt viimeistään, kun Kajaanissa tämä "tappo" tapahtui olisi syytä herätä todellisuuteen ja saattaa nämä yksinäiset miehet ainakin valvonnan alle, jos ei aidalla rajausta kehdata tehdä, kun Luxemburg voi pahoittaa mielensä...

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli vahingossa tuplapostaus,sen tästä poistin

   Poista
  2. Tuli vahingossa tuplapostaus,sen tästä poistin

   Poista
 7. Muutama vuosi sitten katsoin tervon ohjelmia, nyt en viitsi

  VastaaPoista
 8. Muutama vuosi sitten katsoin tervon ohjelmia, nyt en viitsi

  VastaaPoista