maanantai 8. elokuuta 2016

Hauskimmat vihapostit

Nettihäiriköinti on täysin aliarvostettu taiteenlaji. Vaikka ei itse toimintaan osallistuisi, on hyvä käsittää, millaisen määrän aikaa, vaivaa, omistautuneisuutta ja hullua luovuutta aktiviteetti vaatii. Myös yksittäisten vihapostien lähettely tuntemattomille vaatii viitseliäisyyttä, jota monilta ei löydy.
Koska inboxini ja erinäiset keskusteluketjut sisältävät melkoisia taidonnäytteitä häiriköiltä, ja useat niistä ovat suuren huumoriarvon omaavia, jaan tässä tiettyjä suosikkejani.

Alkuun tyypillinen näyte siitä, millaista vihapostia tulee viikonloppupäivien välisinä öinä. Tämän hepun oikeasti pitäisi harkita stand-uppia tai jotain. Varsinkin tuo Purjo-Liisa saa minut repeämään joka kerta.


Tässä pari kansainvälistä vihapostia. Varsinkin jälkimmäinen pisti naurattamaan. Klikkaamalla kuvia ne aukeavat suurempina.
"Uskonto tai ei, lakkaa puhumasta palestiinalaisista, jos et tunne historiaa, ämmä! Mitä sinä tiedät heistä ja heidän
taistelustaan miehityksen lopettamiseksi. Oletko NATSI!!!" sekä
"Senkin rasistinen ÄMMÄ, en sanonut mitään väärin. Mene leikkimään liikenteen sekaan."
Valtamedian ex-valokuvaaja Jore Puusan syöksykierre etenee. Jore uskoo Junes Lokan, Paavo Tajukankaan ja minun ujuttaneen satoja tappouhkauksia MV-lehden artikkeleihin.
Monokulttuuri FM -lähetyksen on täytynyt olla aika hiton hyvä, kun tämä on paras kritiikki, mihin Risto Inkeroinen pystyy.

Sitten on tietenkin Annikki Virtanen, joka joskus esiintyy myös muilla nimillä, kuten Mirjami Virtasena. Päivä ilman Annikkia on kuin päivä ilman päivänpaistetta.
Annikin kommentointi videoilleni menee aina tissijutuiksi ja lestadiolaisista houraamiseksi. 

Wiikin lemmikit: siilit ja Schubak?!
Ja lopuksi äimistyttävä taidonnäyte: 2 päinvastaista Wiikiä. Annikki uskoo minun olevan sekä puhtoinen, konservatiivinen, Jane Austen -elämää viettävä tyttönen että moottoripyöräjengiläisen ex-vaimo, jonka ihmissuhdesotkuja selvitetään käräjillä asti. Jäänee mysteeriksi, onko kaikki Annikin oman mielikuvituksen tuotosta, vai sekoittaako hän minut johonkin muuhun. 


Eli tällaista tällä kertaa. Tämä on parempaa kuin tv, ehkä jopa parempaa kuin kissavideot. 

4 kommenttia:

 1. Todella tasokasta debattia. Annikki Virtanen oikein loistaa mielikuvituksen lennossa!

  VastaaPoista
 2. Sitä mä vaan ihmettelen ja ihailenkin, että miten sä Tiina kerkiät kirjoittelemaan useammalla feikkinimimerkillä, kun tällä omallasikin teet melkoista Kalevalaa lähes päivittäin? Sitten vielä päälle ne videot. Rispektiä!

  Eero Tillanen

  VastaaPoista
 3. Hirveän uskottavaa kun kirjoitustaito on ekaluokkalaisen tasoa o.O Ei hyvän tähden!

  VastaaPoista