lauantai 23. heinäkuuta 2016

Viha kytee vasemmistossa

Tämä neito oli hetken median kullannuppu ottamalla selfietä islamisaation vastaisen protestin edessä. Antirasismin sankari
romahti hetkessä, kun hänen antisemitistiset twiittinsä päätyivät julkisuuteen. 
Vasemmisto jakaa monia tavoitteita islamistien kanssa. Ne molemmat tahtovat vaientaa islam-kritiikin, vaikka muiden uskontojen dogmaa saa vapaasti arvostella. Vasemmisto vaientaa ihmisiä antirasismin nimissä vakaasti uskoen, että he ovat hyvällä asialla. He ovat sorron mahdollistajia estämällä ihmisiä kritisoimasta arvomaailmaa ja uskomuksia, joiden vuoksi miljoonia naisia sorretaan, miljoonat uskonnollisten vähemmistöjen ja seksuaalivähemmistöjen edustajat elävät pelossa ja minkä vuoksi monien maiden teknologinen ja inhimillinen kehitys ei etene lainkaan.

Islamistit iloitsevat myös, kun länsimaiset vassarinaiset julistavat, miten hijab ei ole sortoa vaan naisen oma valinta. Muslimimaissa tapahtuvat naisasianaisten kampanjat huivipakkoa vastaan jätetään huomiotta, koska ne eivät sovi omaan maailmankuvaan. Islamistit selittävät juuri samaa: hijab ei sorra, se on naisen oma valinta, se on naisen arvokkuutta lisäävää ja hänen omaksi parhaakseen.

Orlandon iskun jälkimainingeista tulikin vasemmiston kootut selittelyt siitä,  miten islam ei ole homofobinen. Yli 90% muslimienemmistöisten maiden väestöstä pitää homoutta moraalittomana ja noin puolet kannattaa shariaa homoudesta jaettavine kuolemantuomioineen. Viha näkyy tilastoissakin: homofobisten viharikosten määrä nousee maahanmuuton myötä. Suomessakin seksuaalivähemmistöihin suuntautuu vihaa ja pahoinpitelyjä tapahtuu. Tuhatvuotiset asenteet seksuaalivähemmistöjä kohtaan eivät rajoja ylittämällä muutu.

Eräs lukija kertoi, että hän välttelee kotikaupunkinsa maahanmuuttaja-alueita, koska on aiemmin joutunut maahanmuuttajien väkivallan uhriksi. Missä on ihmisoikeuksia rakastavan vasemmiston myötätunto seksuaalivähemmistöjä kohtaan? Yhtä vähemmistöä suositaan räikeästi muiden kustannuksella.
"Kuolonuhrien määrä nousee 50:en yökerhossa, jossa kieroutuneet homoseksuaalit käyvät,"
sanoo turkkilainen lehti Yeni Akit Orlandon iskusta.
Ja juutalaiset, tietysti. 74% Lähi-Idän muslimeista on äärimmäisen antisemitistisiä, arabimaissa 82%. He uskovat sellaisiin kuvitelmiin juutalaisista, joihin länsimaissa uskovat vain vannoutuneimmat neonatsit. Heidän on hyvä pesiytyä vasemmistoon, koska vasemmisto on antisemitistinen lähtöjään. He vihaavat juutalaisia, mutta yrittävät peitellä asenteensa "Israel-kritiikiksi".

Totuus näkyy kuitenkin heidän ns. antirasismissaan: He pauhaavat päivät pitkät muslimeihin tai tummaihoisiin kohdistuvista, äärimmäisen lievistäkin mikroaggressioista, mutta he eivät puhu sanallakaan synagogien poltosta tai rabbien puukotuksista, koska uhrit ovat juutalaisia ja tekijät muslimeja.

Islamistit ovat antisemitisminsä kanssa kuin kotonaan vihervasemmistossa, siksi heitä on pesiytynyt mm. Ruotsin ympäristöpuolueeseen ja Britannian työväenpuolueeseen. Jaettu antisemitismi näkyy: Britannian työväenpuolueessa muslimikansanedustaja joutuu mediamyllytykseen antisemitistisistä kommenteista samaan aikaan, kun puolueen ei-muslimi puheenjohtaja kutsuu Hamasia ja Hizbollahia ystävikseen ja tukee näkyvästi palestiinalaislapsiin pyhän sodan ideologiaa iskostavaa "hyväntekeväisyysjärjestöä".

Tämä aihe ei tullut mieleeni sattumalta. Eräs Rasmus-ryhmän "antirasistinen" muslimi kannattaa viestissään juutalaisten syrjintää ja leimaa juutalaisuuden synonyymiksi sionismille, jota terminä käytetään täysin väärin. Se tarkoittaa vain ajatusta, jonka mukaan juutalaisilla kuuluu olla oma kansallisvaltionsa, mutta vasemmisto ja islamistit käyttävät sanaa suojakilpenä: he luulevat, että jos he parjaavat "sionisteja", ei kukaan huomaa heidän olevan itse asiassa vain antisemiittejä.

 Aloittaja yrittää olla järkevämpi, mutta muslimi lyö antisemitismin heti täysille kierroksille. Kirjoitusvirheiden värittämässä kommentissa hän toteaa, että sionismi tulisi kieltää lailla ja että juutalaisten syrjintä on kiitettävää toimintaa. Huomioikaa, että kommentti on kirjoitettu jo pari päivää sitten. Yksikään ryhmäläinen ei ole sanonut mitään tuosta. Kun muslimi kannattaa syrjintää, antirasistit katsovat muualle.


Viha ja sorto ovat vaarallisimmillaan siellä, missä niitä luullaan joksikin muuksi. Antisemitismi maalataan hyveelliseksi Palestiinan puolustamiseksi, homojen, uskonnollisten vähemmistöjen ja naisten ahdingon julma huomiotta jättäminen taas antirasismiksi ja islamofobian vastaisuudeksi. Yhdenkään massiivista tuhoa kylväneen vihaideologian kannattajat eivät koskaan ole toimineet siinä uskossa, että he tekevät pahaa. 

He ovat aina järkeilleet olevansa hyvällä asialla. Siten nämä meidän aikamme hyväntahtoiset raakalaiset perustelevat itselleen raiskauksen uhrien haukkumisen, valikoivan antirasismin, sorron mahdollistamisen sekä epäkiinnostuksen sorron uhreihin, mikäli he ovat väärän värisiä tai väärää uskontoa edustavia.

7 kommenttia:

 1. Aluksi pyydän anteeksi jo etukäteen, olen vain tyhmä keski-ikäinen mies.

  Mutta minun ymmärrykseni ei riitä tajuamaan miksi niin monet nuoret naiset kannattavat ideologiaa, joka tähtää heidän törkeään sortamiseensa. Joku motiivi siinä täytyy olla, mutta mikä se voisi olla?

  VastaaPoista
 2. Omanarvontunnon kohottamiseen perustuva, vääristynyt tekopyhyys, on svarmastikin pääasiallinen syy muslimihyysäykseen. Toinen on taustalla häämöttävä kiva tunne puuttuvan romanssin mahdollisuudesta, jonka hinta ei tule heti vastaan. Hinta tulee sitten myöhemmin alistamisen ja islamisaation kautta. Mutta laskutoimitusta ei haluta tehdä näin pitkälle, koska se veisi pois lämpimän tunteen ihailusta ja himon kohteena olemisesta. Romanssin puutteesta kärsivälle naiselle, on kiva asetelma, mennä keittämään puuroa isolle laumalle puutteessa olevia miehiä. On heille kiva, kun nämä ovat tulleet pariutumaan ja ovat riippuvaisia saavutetusta suhteesta, asunnosta ja näitä seuraavasta mahdollisesta oleskeluluvasta. Nainen voi vielä lisäksi pitää yllä hyvän ihmisen illuusiosta, vaikka kyseessä onkin vain oman romanssin tarpeen toteuttaminen. Terv. Thomas Mäenpää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri Thomas näin se menee..

   Poista
  2. Marjo hyvä, olisi tärkeää että saamme todellista tietoa asiasta. Olisitko niin ystävällinen ja valaisisit meidän tietämättömyyttämme tiedolla asiain todellisesta tilasta? Thomaskin on mies, joten hänellä ei voi olla ensikäden tietoa asiasta. Koska sinulla ilmeisesti on, se olisi äärimmäisen tervetullutta.

   Kiitos jo etukäteen.

   Poista
 3. Jumala ei suojele kristittyjä tyhmyydeltä. Jumala ei suojele myöskään muita kuin kristittyjä tyhmyydeltä.

  VastaaPoista