sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Tervetuloa takaisin keskiajalleLausahduksen mukaan Suomen armeija ei peräänny, se vain kääntyy 180 astetta ja etenee jälleen. Lauseen voisi muotoilla uuteen tarkoitukseen: vasemmisto ei taannu, se kääntyy 180 astetta ja edistyy jälleen. Se kulttuurin rikastuminen, jota vasemmisto tänne kaipaa, on käytännössä älyn ja moraalin köyhtymistä. Sen näkee selvästi Suomessakin, vaikka täällä maahanmuuttajaväestö on vielä varsin pieni.

Kuitenkaan Suomi ei puutu ongelmaan, koska se ei uskalla seistä omien arvojensa takana. Korkein oikeuskin on niin hukassa länsimaisten arvojen suhteen, että se katsoo puoskarilla teetetyn lapsen sukuelinten silvonnan lailliseksi toimenpiteeksi törkeän pahoinpitelyn sijaan. Ratkaisevaa päätöksen kannalta oli tietysti monikulttuurisuus.

 Jos sinä tai minä olisimme joutuneet käräjille vastaavan teon vuoksi, olisi kyseessä ollut ilmeinen pahoinpitely. Jos taas jollain on enkelin sanelema taikakirja, jonka raakalaismainen sankari käskee silpoa lapsia, on teko aivan okei.

Suomessakin on esitetty toiveita sharia-tuomioistuimien sallimiseksi siviiliasioiden hoidossa. Siis perustettaisiin rinnakkainen oikeusjärjestelmä, joka noudattaa varhaiskeskiaikaista moraalisäännöstöä, jonka vuoksi suurin osa Pakistanin vankiloiden naisista on rikollisen sijaan raiskauksen tai hyväksikäytön uhreja.

Kimmo Sasi nostatti pienimuotoisen kohun joitain vuosia sitten sharia-myönteisillä kommenteillaan. Sasin mielestä sharia-neuvostot tulisi sallia joissain siviiliasioissa, koska se olisi yhteiskunnalle halvempaa ja hän uskoo molempien osapuolten olevan ratkaisuun tyytyväisempiä. Käytännössä se tietenkin tarkoittaa, että miehet ovat tyytyväisiä, koska saavat tahtonsa läpi, ja oikeudessa syrjityt naiset ovat liian pelokkaita valittamaan asiasta.

Saksassa ei sharia-neuvostoille ole tarvetta, koska maan tuomioistuimista on hyvää vauhtia sellaisia tulossa. Saksalainen tuomioistuin vahvisti juuri erään muslimien lapsiavioliiton lailliseksi, vaikka morsian oli selvästi alle 16 vuoden suojaikärajan. Morsian oli 14-vuotias, sulhanen taas hänen 20-vuotias serkkunsa. Koska tytöllä ei ollut vanhempia Saksassa, oikeus teki pedofiilista uhrinsa holhoojan. Ennakkotapauksen nojalla pedofilia ja pakkoavioliitot saavat myös Saksan valtion siunauksen.

Aiemmin Saksassa musliminaiselle ei myönnetty siviilioikeudessa pikaista avioeroa väkivaltaisesta aviomiehestä, koska vaimon hakkaaminen on parin kotimaan eli Marokon kulttuurissa tavallista. Naistuomari siteerasi islamin pyhiä tekstejä ja katsoi, että uhri oli naimisiin menollaan hyväksynyt perheväkivallan riskin. Onneksi juttu päätyi julkisuuteen ja tuomari hyllytettiin tapauksesta.

ITIS on ryhtynyt myymään halal-lihaa, tai ainakin lihaa, jota väitetään halaliksi. Monikulttuuriin uskovasta on täysin järkevää, että mitä naurettavimpia ja julmimpiakin uskomuksia tulee tukea, koska barbaariset ajatukset tuovat mukavaa väriä ja vaihtelua meidän humanistiseen ajatusmaailmaamme.

Halal-lihan kauppaaminen on hyväksyntää mielipuoliselle taikauskolle, jonka vuoksi eläimiä rääkätään. Teuraseläimet eivät ole ainoita muslimien taikauskosta kärsiviä eläimiä. Koiranpotkimiset tulevat suoraan muslimien taikauskosta, jonka mukaan koirat myös ovat epäpuhtaita.

Eikö olisi yksinkertaisinta, jos monikulturistit itse vain perustaisivat vaikkapa keskiaikaisia kommuuneja, joissa voivat noudattaa keskenään mitä hulluimpia taikauskoja ja tapoja?  Mihin ihmeeseen he maahanmuuttoa tarvitsevat, jos tavoiteltu rikastuminen tarkoittaa vain keskiaikaista elämää? 

Me muut emme halua elää keskiajalla, eikä ole oikein, että meidän yhteiskuntamme pakotetaan 600-luvun kalifaatin taikauskoa mielistelemään. Eläkööt itse 600-luvn päänleikkaajan ideologian mukaan, minä valitsen mieluummin ne hienot eurooppalaismiehet Voltairesta Lockeen, joiden ajatuksien varaan länsimaiset arvot perustuvat.

4 kommenttia:

 1. Qatarissa taas tapahtuu.. Ja hyvä esimerkki islamilaisesta lainsäädännöstä. Nuori hollantilainen nainen huumattiin ja raiskattiin. Kääntyi luonnollisesti poliisin puoleen. Nyt häntä itseään syytetään alkoholirikoksesta ja avioliiton ulkopuolisesta seksisuhteesta. Kyllä tällaista rikastuttamista kaivattaisiin länsidemokratioihin. Olisi sentään joku roti.

  VastaaPoista
 2. Sasin ja muiden shariatuomioistuimiin myönteisesti suhtautuvien ongelma on tietämättömyys sharia-lain sisällöstä. En oikein jaksa uskoa, että Sasi haluaisi saattaa musliminaiset eriarvoiseen asemaan se vuoksi, että sharia-lain mukaan aviomiehellä on oikeus lyödä tottelematonta vaimoa, naisen perintö on vain puolet veljien perinnöstä ja avioerossa lapset määrätään aina isälle - nämä ovat käsittääkseni tyypillisiä länsimaiden sharia-tuomioistuimien käsittelemiä asioita.

  Sasi ja muut tietämättömät vain yksinkertaisesti eivät tiedä näistä sharian määräyksistä. Siksi on tärkeää levittää niistä tietoa.

  Tässä eräs esimerkki sharia-laista:

  Maahanmuuttajataustainen suomalainen pelkää henkensä edestä, koska hän on luopunut uskostaan:
  http://www.valomerkki.fi/uutiset/entinen-muslimi-pelkaa-koska-sharia-lain-mukaan

  Daily Mail tutustui Britannian sharia-tuomioistuimiin:
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3358625/Inside-Britain-s-Sharia-courts-EIGHTY-FIVE-Islamic-courts-dispensing-justice-UK-special-investigation-really-goes-doors-shock-core.html

  VastaaPoista
 3. Sasin ja muiden shariatuomioistuimiin myönteisesti suhtautuvien ongelma on tietämättömyys sharia-lain sisällöstä. En oikein jaksa uskoa, että Sasi haluaisi saattaa musliminaiset eriarvoiseen asemaan se vuoksi, että sharia-lain mukaan aviomiehellä on oikeus lyödä tottelematonta vaimoa, naisen perintö on vain puolet veljien perinnöstä ja avioerossa lapset määrätään aina isälle - nämä ovat käsittääkseni tyypillisiä länsimaiden sharia-tuomioistuimien käsittelemiä asioita.

  Sasi ja muut tietämättömät vain yksinkertaisesti eivät tiedä näistä sharian määräyksistä. Siksi on tärkeää levittää niistä tietoa.

  Tässä eräs esimerkki sharia-laista:

  Maahanmuuttajataustainen suomalainen pelkää henkensä edestä, koska hän on luopunut uskostaan:
  http://www.valomerkki.fi/uutiset/entinen-muslimi-pelkaa-koska-sharia-lain-mukaan

  Daily Mail tutustui Britannian sharia-tuomioistuimiin:
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3358625/Inside-Britain-s-Sharia-courts-EIGHTY-FIVE-Islamic-courts-dispensing-justice-UK-special-investigation-really-goes-doors-shock-core.html

  VastaaPoista