sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Se ei ole keltään pois, ja valtio maksaa kaikki kulut

Multikulturalistien taikaseinäteorian mukaan nuokin rahat voidaan taikoa jostain ilman leikkauksia tai velkaa.

Maahanmuutto on aina joltain pois. Koko ihmislajin aamunkoitosta lähtien ihmiset ovat käyneet sotia tiettyjen perusasioiden vuoksi: elintilan ja resurssien. On evolutiivisesti mielipuolinen päätös ottaa suosiolla vieraan populaation asukkeja omalle reviirille jakamaan niitä resursseja, jotka muutoin voitaisiin jakaa vain oman populaation kesken. Se on myös julmaa oman kansan jäseniä kohtaan, koska he eivät ole tehneet mitään ansaitakseen menetyksiä.

Länsimaisesta ihmisestä on tullut monin tavoin luonnon- ja järjenvastainen otus. Tuskin suomalainen vassarikaan laittaisi kettua kanalaan odottaen, että kettu ja kanat elävät rauhaisassa rinnakkainelossa ja keskinäisessä kunnioituksessa, mutta he olettavat saman toimivan ihmisten kanssa.

Kun Suomeen otetaan turvapaikanhakijoita, kuluu ensin rahaa heidän elättämiseensä. Jo pelkät suorat ylläpitokustannukset viime vuoden turvapaikanhakijoille olivat yli 700 miljoonaa. Sen päälle tulevat vielä harrastelut, poliisin työllistäminen ja hakemus- sekä valitusprosessien kustannukset. Inhimillistä hintaa maksetaan siinä, miten vastaanottokeskukset heikentävät alueen turvallisuutta.

Nämä rahat voidaan saada kahdella tavalla: leikkaamalla suomalaisten palveluista tai ottamalla velkaa ja siten maksattamalla tulijoiden kulut jälkipolvilla.

Arviot turvapaikanhakijoiden kuluista olivat alussa pahasti alakantissa, koska Migri antoi harhaanjohtavia lukuja. Aikuisen turvapaikanhakijan "vuosihinta" on noin 16 000 euroa, alaikäisen jopa 32 000 euroa. (kuva: Suomen Uutiset)


Ne tulijat, jotka saavat oleskeluluvan, pääsevät suoraan tukien saajiksi. Siksihän he tänne asti ovat tulleet turvallisten maiden kautta. On epärealistista odottaa uusien tulijoiden toimivan työvoimana ja itsensä elättäjänä, koska 90-luvulla tulleita pakolaisiakaan ei ole saatu työllistymään. Irakilaisten ja somalien väestön huoltosuhde on surkea: yhtä työllistettyä kohden on 9,3-9,7 elätettävää.

Tuottamalla maahan vain 2,3 suomalaista saadaan siis sama määrä aktiivista työvoimaa kuin ottamalla tänne 10,3 irakilaista tai 10,7 somalia. Jotta saisimme yhtä paljon työvoimaa kuin viime vuoden turvapaikanhakijat tuottavat, meidän olisi tarvinut tuottaa vain noin 7 000 uutta suomalaista.

 Tulijoiden koulutus- ja osaamistaso on niin matala, että heistä ei ole kuin matalapalkka-aloille.Harvat työllistyvät tulijat kilpailevat samoista töistä omien matalapalkka-alojen työntekijöidemme kanssa, joten suomalaisten tilanne heikkenee - työllistyivät tulijat tai eivät.

Maahanmuuttajien työllisyystilastoa vuodelta 2009. Edes niistä tulijoista, jotka tulivat 15 vuotta sitten, emme ole saaneet työllistettyä kuin 10-15%. Millähän taikatempulla uudet tulijat saadaan myyttistä työvoimapulaa paikkaamaan?

Tulijat pitää tietysti jonnekin asuttaakin. Ainahan heitä voi yrittää hajasijoittaa junttiloihin, mutta tulijat lähtevät ensi tilaisuuden tullen kaupunkikeskuksiin. Siellä he lisäävät asuntojen kysyntää ja siten luonnollisesti aiheuttavat vuokrien nousua. Kasun voi olla vaikeampi saada asuntoa, jos tarjolla vuokralaiseksi on myös irakilainen, jolle yhteiskunnalta on taattu vuokranmaksu. Asuntojonot pitenevät pääkaupunkiseudulla, ja asunnottomien määrä taatusti kasvaa.

Tulijoiden lapsia laitetaan kouluihin, missä heidän heikko pärjäämisensä ja yleinen häiriköintinsä vaikuttaa opetuksen laatuun. Tietyssä vaiheessa kasut ryhtyvät karttamaan maahanmuuttajanaapurustoja ja muuttavat pois, koska koulut ovat liian levottomia kunnollisen opetuksen saamiseen lapsille.

Näin tuotetaan kokonaisia kaupunginosia, jotka ovat kuin Suomalian sivistysvaltion ulkoilmanäyttelyitä: niihin keskittyvät maahantulijat, joita sitten yhteisillä resursseilla elätetään, yritetään kouluttaa, integroida ja de-radikalisoida. Näyttelyn avulla rauhallisempiin naapurustoihin paenneet kasut voivat kuitenkin tuntea itsensä humaaneiksi ihmisiksi.

Kun paetaan mamulähiöstä, voidaan samalla ummistaa silmät sen todellisuudelta. Voidaan leikkiä, että siellä ei painosteta tyttöjä huntuihin, silvota heidän sukuelimiään tai pakkonaiteta heitä. Voidaan leikkiä, että tulijat eivät kuuntele vihasaarnaajia tai pidä homoja, juutalaisia ja ateisteja ali-ihmisinä. Voidaan kuvitella, että mamut vain elävät länsimaisten arvojen mukaan, kun sitä menoa ei tarvitse kovin läheltä katsoa.

Kuinka törkeää se onkin, että yhteiskuntaamme käytetään häikäilemättä sosiaalisten kokeilujen tekemiseen. Onko eriväristen ihmisten näkyminen katukuvassa niin suuri itseisarvo, että se tekee kaikesta ympäristölle tuotetusta harmista sen arvoista?

Jos saat itse valita, otatko irakilaisen ravintolan ja ruskeita ihmisiä kadunvarteen vai vakaamman valtiontalouden, halvemmat, helpommin saatavat vuokra-asunnot, laadukkaat koulut ja turvallisen naapuruston?

4 kommenttia:

 1. NOIHIN KUSTANNUKSIIN PITÄÄ EHDOTTOMASTI LISÄTÄ MYÖS VIRANOMASKUSTANNUKSET,
  JOTEN NUO KUSTANNUKSET VOI KERTOA ESIM KOLMELLA, TOSIN VIRKAMIEHILLÄ ON PALJON SUUREMMAT PALKAT - jotta päästäisiin LÄHELLEKKÄÄN OIKEITA KUSTANNUKSIA - TODELLISET VUOSIKUSTANNUKSET OVATKIN n10 miljardia €

  BTW SATTUMOISIN MUUTEN SUOMI OTTAA LAINAA n 10 MILJARDIA €/VUOSI ...

  arto.ahlsted@gmail.com

  TRE 339xx, 337yy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. LISÄKSI VIELÄ

   http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016061521734269_uu.shtml

   LISÄTTY 15-6-2016


   Arto Ahlsted ·
   EI NIIN VAAN SUOMEN TYÖTTÖMILLE SAMAT ETUUDET, KUIN MITÄ SUOMEEN TUNKEUTUNEET PAKOLAISET eli MATUt SAAVAT
   - TARKASTIOTTAEN TÄSSÄ ON RÄIKEÄSTI RIKOTTU PERUSTUSLAKIA

   Ohessa vain yksi esimerkki "PUNAINEN VÄRISUORA" DEMLAVETOISESTA (harja talonen) ns "oikeuslaitoksesta KO"

   http://www.finlex.fi/fi/oikeus/kko/kko/2009/20090014…

   KKO ns RATKAISU – MATUn MUSTASTA AFRIKASTA EI TARVITSE MAKSAA VALHEILLA HANKKIMIAAN ETUUKSIA TAKAISIN!!!!

   JOS KYSEESSÄ OLISI KANTASUOMALAINEN, NIIN TÄLLAISET ”ETUUDET” PAKOTTAVASTI KYLLÄ PERITTÄISIIN TAKAISIN KEINOILLA MILLÄ HYVÄNSÄ!!

   Petos – Törkeä petos
   Diaarinumero: R2007/349
   Esittelypäivä: 30.9.2008
   Antopäivä: 24.2.2009
   Taltio: 350

   A oli vääriä tietoja esittämällä saanut itselleen ja lapsilleen oleskeluluvan Suomeen.
   Maahan tultuaan hän oli samat tiedot esittäen hakenut kaupungilta toimeentulotukea
   sekä Kansaneläkelaitokselta lapsilisää, kotihoidon tukea ja äitiysrahaa.
   Kysymys siitä, oliko A sanottuja etuuksia hakiessaan syyllistynyt törkeisiin petoksiin. (Ään.)
   ...
   KATSO LINKKI YLLÄ FINLEX   Poista
  2. http://mvlehti.net/2016/03/21/nyt-mvssa-katso-husseinin-sosiaalietuudet-suoraan-dokumenteista/


   OHESSA KAIKKI KOMMENTIT MYÖS ns AVATTUINA - html code EI KÄYNYTKÄÄN

   ---

   NYT MV:ssä: Katso Husseinin sosiaalietuudet suoraan dokumenteista
   Tässä faktatietoa nykytilanteesta, olkaa hyvät.

   21.03.2016 20:45, 169589 lukukertaa
   NYT MV:ssä: Katso Husseinin sosiaalietuudet suoraan dokumenteista
   Tässä faktatietoa nykytilanteesta, olkaa hyvät.

   21.03.2016 20:45, 169589 lukukertaa

   Julkistamme nämä, niin ei tarvitse ihmisten arvailla.

   [Message clipped] View entire message

   Poista
 2. arto.ahlsted@gmail.com

  http://mvlehti.net/2016/03/21/nyt-mvssa-katso-husseinin-sosiaalietuudet-suoraan-dokumenteista/


  OHESSA KAIKKI KOMMENTIT MYÖS ns AVATTUINA

  ---

  NYT MV:ssä: Katso Husseinin sosiaalietuudet suoraan dokumenteista
  Tässä faktatietoa nykytilanteesta, olkaa hyvät.

  21.03.2016 20:45, 169589 lukukertaa
  Lähde: Roskis josta lukijamme nämä löysi
  Koska sinulla, veronmaksajana on oikeus tietää…

  ---

  KOMMENTIT ns AVATTUINA - HTML-KOODI EI KÄYNYTKÄÄN ...

  VastaaPoista