perjantai 3. kesäkuuta 2016

Miten naisia ei ainakaan isketä netissäSaan ajoittain hyvin eritasoisia yhteydenottoja miehiltä, ja joillakin heistä on niin onneton taktiikka naisten iskemiseen, ettei sillä tule koskaan saavuttamaan mitään. Ajattelin antaa muutaman hyväntahtoisen vinkin siihen, mitä ei ainakaan kannata tehdä, mikäli haluaa naista netissä lähestyä.

1. Valitse oikea nainen

Älä lähetä kaveripyyntöjä summassa ulkonäön perusteella. On äärimmäisen epätodennäköistä, että satut osumaan juuri itsellesi sopivan naisen kohdalle. Tee siis vähän esitarkastusta: laita kaveripyyntöjä naisille, joista tiedät jotain, kuten sellaisille, joita olet nähnyt omaa kiinnostuksen kohdettasi tai harrastusta käsittelevässä ryhmässä tai muussa tilanteessa.

2. Älä lähetä pelkkää kaveripyyntöä ja moi-sanaa.

Muista, että vastaanottaja ei tiedä sinusta yhtään mitään. Hänellä ei siis ole juuri syytä hyväksyä kaveripyyntöä. Naisille jokainen hyväksyntä on riski, koska lähestyjä voi olla häirikkö. Madalla naisen kynnystä hyväksyntään ja keskusteluun ryhtymiseen kertomalla, miksi olet lähettänyt kaveripyynnön, missä olet nähnyt naisen ja mistä haluaisit puhua.

3. Naisen ulkonäön kommentointi ei juuri koskaan tuota mitään hyvää.

Teini-iässä tyttöjen kehuminen on hyvä kikka lähestymiseen, mutta aikuiset naiset eivät samoin imartelulle lämpiä. Ulkonäöstä puhuminen voidaan ottaa loukkauksena: nainen ajattelee, että olet kiinnostunut hänestä vain hänen ulkonäkönsä vuoksi, ja sen olettaminen, että sinun mielipiteelläsi olisi naiselle väliä, on röyhkeää.

Todella kauniit naiset kuulevat kohteliaisuuksia kyllästymiseen saakka, vähemmän kauniit taas saattavat luulla, että pilkkaat heitä. Parempi siis olla puhumatta ulkonäöstä yhtään mitään. Selviäähän sitä miestenkin kanssa keskustelussa ilman sitä.

4. Muista vitsaillessa, että nainen ei tunne sinua

Älä lauo tyhmiä, kaksimielisiä vitsejä. Vaikka olisit vain ihan normaali tyyppi, ei nainen voi sitä tietää. Hän ei tiedä, vitsailetko vai oletko läähättäjäpervo. Seksuaaliset jutut tutustumisvaiheessa ovat aivan varma keskusteluntappaja ja blokkaamisen kerjäystä.'

5. Älä ole kusipää

Joinain aaamuina näytön alareunassa minua odottaa parikymmentä viestiketjua. Useimmat minua lähestyvät ovat mukavia miehiä ja tajuavat, että vastailen jahka olen koneen äärellä, mutta kusipäitäkin mahtuu joukkoon. He ovat niitä, jotka olettavat olevansa oikeutettuja ventovieraan ihmisen aikaan ja  huomioon. He suuttuvat, jos heille ei heti vastata, ja alkavat vaatimaan vastausta jopa minua ylimieliseksi haukkuen.

Kukaan ei ole oikeutettu muiden huomioon. Älä siis lähde sillä mielin liikkeelle, että muilla olisi velvoitteita sinua kohtaan. Niin ei ole, ja miinoitat vaan omat lähestymisyrityksesi liikoja luulemalla. Älä myöskään leveile omaisuudella tai menestyksellä. Kerjäät sillä huomiota onnenonkijoilla ja karkoitat kunnolliset naiset olettamalla, että he ovat prostituoituja, jotka kiinnostuvat omaisuudesta.1 kommentti:

  1. oikeutettuja ventovieraan ihmisen aikaan ja huomioon - Anteeksi? Minä kun luulin että tuollaisia idiootteja on vain elokuvissa. Eihän kukaan ole oikeutettu mihinkään, kaikki etuoikeudet täytyy ansaita itse.

    VastaaPoista