perjantai 27. toukokuuta 2016

Paras minä
Erään helsinkiläisen vastaanottokeskuksen henkilökunta joutui esittämään julkisen pyynnön, että nuoret tytöt eivät maleksisi vokin liepeillä. Eräs nainen taas kotimajoitti turvapaikanhakijan. Hän jätti lopulta suomalaisen aviomiehensä tämän vuoksi, vaikka majoitettu mieskin oli Irakissa naimisissa. Pari avioliittoa ei kuitenkaan tätä vanhahkoa rouvaa pidätellyt.

Siinä missä suominainen tiirailee turvapaikanhakijoita, tiirailee suomimies venäläisiä ja thaimaalaisia morsiamia. Turvapaikanhakijoista miestä etsivät matamit ja thai-vaimoja hakevat miehet toimivat samoin motiivein: ulkomaalaisesta on helpompi saada omaa ulkonäkötasoa parempi kumppani jos on valmis tinkimään muista ominaisuuksista, kuten koulutuksesta, kielitaidosta tai varakkuudesta.

Keski-ikäiset kantturat ja kaljamahatkin saavat siten hyvännäköisen, nuoren kumppanin. Ulkomaalaista hakevia motivoi myös se, että ulkomaalaista on helpompi hallita. Thai-vaimot ovat tottelevaisia ja mies, joka ei edes puhu suomea tai englantia, on arkielämässä täysin suominaisestaan riippuvainen.

Tähän monet ovat reagoineet niin, että he pyrkivät häpäisemään ulkomaalaisen ottaneen henkilön, lähinnä naisen, petturina ja siten vertaispaineella ja syyllisyydellä pitämään ihmiset oman kansansa parissa. Se ei ole etumme mukaista. Se ei vie meitä kansana yhtään parempaan suuntaan, vaan jumiuttaa meidät keskinkertaisuuteen, jota syyllisyyden pelossa olisimme pakotettuja sietämään. On paljon parempikin tie edistää piskuisen Suomen kansan säilymistä maailmankartalla.

Suomaalaiset voisivat kehittää itseään: hoitaa terveyttään ja ulkonäköään, pukeutua persoonallisemmin, lukea, jotta he osaisivat keskustella kiinnostavasti, tehdä kodistaan viihtyisämmän tai pohtia vaihtoehtoja uran edistämiseksi.

Suomalaisten on oltava siinä määrin kiinnostavia ja siedettäviä, että heistä voi joku toinen suomalainen kumppanin ottaa. Tämä on yksi niistä asioista, joissa kuka tahansa voi ryhtyä toimeen ja parantaa omaa elämäänsä suoraan.

 Itsensä kehittäminen ei koskaan mene hukkaan, eivätkä kotimaiset vastakkaisen sukupuolen edustajat edes harkitsisi ulkomaalaisen ottamista, mikäli ilmiselvästi paras olisi saatavilla ihan kotimaasta. Olen tätä aihetta sivunnut eräässä vanhemmassa tekstissä, mutta periaate on oman tekstinsä väärti.Tästäkin syystä meidän tulisi pyrkiä olemaan parhaita itsejämme. Se parantaa suoraan sekä suomalaista yhteiskuntaa että omaa elämänlaatua. Minä en pelkää jonkun siron ja suloisen thai-tytön vievän miestäni, koska pyrin aina kehitykseen ja pidän itseni thai-tyttöjä parempana vaihtoehtona. Minun ei tarvitse jättää asemaani lojaliteetin ja säälin varaan, vaan voin itse pitää asemani turvattuna.

Kenelläkään meistä ei ole lähtökohtaista oikeutta toisiin ihmisiin. Kumppani ansaitaan hankkiutumalla itse sille tasolle, jolta haluaisi tulevan kumppanin saada, ja tekemällä työtä parisuhteen säilyttämiseksi.

 Jos olet paras sinä, olet itse markkina-arvosi hallinnassa. Ei ole tarvetta toivoa sääliä, laumalojaliteettia tai muuta parisuhdesosialismia, koska silloin pärjää vapailla markkinoillakin. Yhteiskunta koostuu jäsenistään, ja Suomen pysähtyneisyyden tilasta päästään eroon sillä, että kansalaiset hankkiutuvat omasta, henkilökohtaisesta pysähtyneisyydestään eroon. Hyvä, samaa kieltä puhuva, saman koulutustason omaava ja samasta kulttuurista tuleva kumppani on vaivannäön arvoinen.

1 kommentti:

  1. ei pitäisi provosoitua, mutta en malta myöskään olla provosoitumatta. kirjoituksesi on aikalailla sekava. ihmissuhteet perustuvat sinun mukaasi pelkästään ulkoisiin asioihin, kuten ulkonäköön. samankaltaisten on valittava samankaltaisia, jos nyt sattuu olemaan ruma, niin vaihtoehtona on toisen ruman valitseminen kumppaniksi. ja jos ruma ei tähän tyydy niin hänen on haettava "väkipakolla" paremman näköinen ulkomaalainen. varmasti osa näkemistämme ulkkis-suomalais -pariskunnista onkin valikoitunut tällä perusteella, tai peräti ulkkis käyttää hyväkseen rumaa suomalaista saadakseen statuksen jäädä tänne pohjolan perukoille, ja toisinpäin se ressukka peräkammarin poika saa vastineeksi ihanaa taivaat pysäyttävää seksiä eksoottiselta thaitytöltä. näinhän se on, kun suuri idän tietäjä ja viisastelija tiina wiik sanoo. voitko kertoa minkälaista koulutusta sinulta löytyy kaikkien rotu yms. yms. väitteittesi perustaksi, meillä kun on tapana myös esittää perusteluiden tueksi jotakin painavampaa, kuten tutkinto jostakin asiaan liittyvästä, vai oletko vain tyhjänpuhuja. annat itsestäsi todella typerän kuvan viisastellessasi täällä blogissa vaikka minkälaisten aiheiden parissa, kuitenkaan sinulta ei löydy esimerkiksi sitä akateemista loppututkintoa miltään alalta. eikö niin, että omien perustelujesi perusteella tässä voisi todeta: "suutari pysykööt lestissään". todellakin, miksi poikkeustapaukseksi luet itsesi. Jos en ole itse mitään, niin silloin ei pitäisi niin hanakasti arvostella toisiakaan. jos sinulla on ulkonäköä, niin muu jääkin sitten normi bimbon tasolle. toivottavasti sinulle löytyy joku tasoisesi kumppani, jotta voitte haastaa keskenään tällaista ala-arvoista bullshittiä.

    VastaaPoista