tiistai 2. helmikuuta 2016

Ylen Eve Väyrynen vahingoittaa rikosuhrien asemaaMiksi raiskausten ja väkivallan uhreja ei aina uskota? Koska tiedämme kokemuksesta, että joskus ihmiset vain keksivät valeita. YleX:n toimittaja Eve Väyrynen on malliesimerkki valehtelijasta, joka vahingoittaa todellisten uhrien asemaa. Väyrynen oli seuraamassa Rajat Kiinni-tapahtumaa ja kävi juttelemassa mielenosoitukseen osallistuneiden nuorten miesten kanssa. Miehet sanoivat Ylen olevan paskamedia eivätkä halunneet toimittajan kanssa puhua. Väyrynen maleksi siinä aikansa ilmeisesti jonkinlaista selkkausta toivoen mutta mielenosoittajat jättivät hänet huomiotta, jolloin Väyrynen päätti lähteä. Myöhemmin hän julkaisi YleX:n sivulla väitteen, että "uusnatsi tönäisi" häntä Rajat Kiinni-mielenilmauksessa. Väitteensä tueksi hän tarjosi ääninauhaa tilanteesta. Ääninauhalla ei juuri mitään todisteta, koska töniminen ei audioon tallennu. Nauhalla kuuluivat miesten Yleä kritisoivat puheet muttei mitään väkivaltaan viittaavaa.

MV-lehti paljasti huijari Väyrysen julkaisemalla videon samasta tilanteesta, josta ääninauha oli peräisin. Kukaan ei töninyt Väyrystä. Tällainen toiminta saa kyllä vereni kiehumaan. Väyrynen ilmeisesti toivoisi maailman olevan naisille vieläkin julmempi, koska hän kokee tarpeelliseksi keksiä tapauksia.On olemassa todellista naisiin kohdistuvaa väkivaltaa ja mikä tahansa määrä sitä on liikaa.

Todellisilla väkivallan uhreilla on jo valmiiksi aivan tarpeeksi vaikeaa tulla uskotuksi. Ei siihen tarvita avuksi mamu-myönteisen agendan nimissä perättömiä väitteitä keksiviä toimittajia. Toivon, että Väyrynen tajuaa edes hävetä väitteitään. Juuri sellaiset naiset kuin hän ovat syyllisiä siihen, miksi uhreja ei uskota. Kun nainen esittää syytöksen väkivallasta, kaikuvat kuulijoiden takaraivossa Väyrysen kaltaisten naisten valeet. Koska muutkin naiset ovat valehdelleet, suhtaudutaan todellisiin uhreihinkin epäilyksellä. Väyrynen saisi hävetä ja pyytää anteeksi sekä Rajat Kiinni-väeltä että koko Suomen naisilta, joiden kokemusten päälle hän edesauttaa luomaan epäilyksen varjoa.

http://yle.fi/ylex/uutiset/justin_bieberin_lamppari_paljastui_kuuman_instagram-kuvan_myota__suomalaispoppari_evelina_jakaa_lavan_supertahden_kanssa/3-8638283

http://mvlehti.net/2016/02/01/ylen-toimittaja-valehtelee-rajat-kiinni-mielenosoituksesta-video-paljastaa-valehtelun/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti