lauantai 6. helmikuuta 2016

Oletko islaminvastainen vai moraaliton?

Islamofobia on käytännössä vain kiertoilmaus rasismille. Sitä islamofobiaa hokevat tarkoittavat syytöksillään. Sananmukaisesti islamofobia tarkoittaa järjenvastaista islamin pelkoa tai inhoa. Ongelmaksi vaan muodostuu se, että islamisaation vastustajien argumenteissa ei ole juuri mitään järjenvastaista tai tarpeettomaan kauhuun viittaavaa. Islam on ideologia, joka syystäkin herättää kauhua. Islamin kammoksuminen ei ole fobiaa vaan terveen moraalin osoittamista.

Sekä Koraani että Hadithit (islamin pyhiä, Koraanin jälkeen luotuja tekstejä) esittävät naisten sorron ihanteellisena tilana. Niiden mukaan naisen arvo on puolet miehen arvosta, naisten sukuelinten silvonta on suositeltavaa ja vaimoa saa sekä pahoinpidellä että raiskata. Jos vaimo ei suostu seksiin, tulee häntä lyödä kunnes hän suostuu. Jos nainen esittää syytöksen raiskauksesta, tulee hänen esittää neljä miespuolista todistajaa tai kahdeksan naista, tai hänet itsensä tuomitaan avioliiton ulkopuolisesta seksistä.  Mies selviää kyseisestä rikoksesta katumusta ilmaisemalla, nainen tulee tappaa kivittämällä, elävältähautaamalla tai nälkään näännyttämällä. Muita kuolemantuomiolla rangaistavia rikkomuksia ovat homoseksuaalisuus, uskosta luopuminen, toisen muslimin tappaminen (siis vain toisen muslimin) tai perheen kunnian häpäisy.

Islamin mukaan vaimoksi saa ottaa minkä tahansa tytön, jolla on ollut kuukautiset. Tämä uskomus lähtee profeetta Muhammedin avioliitosta 6-vuotiaan Aishan kanssa, joka "täydellistettiin" seksillä tytön koettua ensimmäiset kuukautisensa 9-vuotiaana.  Lapsiin suhtaudutaan islamissa pitkälti vanhempiensa omaisuutena. Lapsensa kunniamurhana tappavat vanhemmat ovat islamin mukaan vapaita vastuusta, eikä heitä tule syyttää rikoksesta. Anteeksi vaan, jos koen kaiken tuon järkyttävänä, julmana ja epäinhimillisenä. Islamofobia-kertoimeni sen kun kasvaa.

Koraani sisältää 109 jaetta, joissa uskovaa kannustetaan jihadiin vääräuskoisia vastaan. ISIS ja al Qaida eivät siis vääristele koraania, vaan noudattavat sitä maltillisia muslimeja uskollisemmin. Vääräuskoisia käsitellään joko käännytyksellä tai tappamisella, islaminuskon jättävät kivitetään tai haudataan elävältä. Tämän opetuksen nojalla ISIS ristiinnaulitsee ja polttaa kristittyjä elävältä. Vääräuskoisia ovat myös vääränlaiset muslimit. Muslimit ovat usein erittäin rasistisia, ja pienikin ero islamilaisuuden suuntauksessa tai henkilön heimossa saa veitsen helposti heilumaan.  Esimerkkinä tästä toimivat Lähi-Idän sunni-siia-yhteenotot sekä Afganistanin heimosodat. Tuollainen uskonnonvapauden ja rauhaisan yhteiselon vastainen ideologia on minusta aika huolestuttavaa ja länsimaisten arvojemme vastaista. Tuolla ajattelulla ei rakenneta monikulttuurista yhteiskuntaa, vaan tuhotaan se. Edelleenkin, koen tuon hirvittävänä, ja jos joku on eri mieltä, on hänellä moraalinen kompassi täysin sekaisin. 

Koraani ja Hadithit sisältävät myös erittäin juutalaisvastaista sisältöä, mikä on syynä muslimimaissa rehottavalle antisemitismille. Esim. Jordaniassa, Libanonissa ja Egyptissä 95-98%:lla väestöstä on negatiivinen käsitys juutalaisista ja 74%:lla muslimeista on äärimmäisen antisemitistisiä käsityksiä, kuten että juutalaiset ovat vastuussa suurimmasta osasta maailman sodista. Juutalaisten maastamuutto on kiihtynyt erityisesti Iso-Britanniassa ja Ranskassa kasvavan muslimipopulaation myötä. He eivät tunne oloaan turvalliseksi heitä villisti vihaavien muslimien keskellä. Liberaalien arvojen mukaan kaikilla tulisi olla oikeus elää rauhassa, ja islamin vastustus tätä kohtaan on aiheellisesti huolestuttavaa.

 Olen yleisesti uskontovastainen, mutta islam on tällä hetkellä uskonnoista tuhoisin, joten sitä myös vastustan aktiivisimmin. Kristinuskon Raamatusta löytyy myös väkivaltaisia kohtia, mutta niitä ei panna täytäntöön, eikä ole pantu pitkään aikaan. Kristinusko on kokenut reformaation ja siten modernisoitunut. Islam ei ole läpikäynyt yhtään reformaatiota 1400 vuoteen. Se on edelleenkin sama kammottava uskomuskokoelma, neurotieteilijä Sam Harrisin sanoin "huonojen ideoiden emosuoni", jonka kauhistuttavia ajatuksia naisista, lapsista, vääräuskoisista, homoista ja juutalaisista toteutetaan käytännössä joka päivä. Islam on täysin yhteensovittamaton länsimaisten, liberaalien arvojen kanssa.

Joten en ole islamofobi, vaan islamorealisti. Kammoni islamia kohtaan ei ole järjenvastaista vaan sen omiin opetuksiin ja käytännön vaikutuksiin pohjautuvaa. Jos joku ei koe inhoa ja kammoa tuota uskomusjärjestelmää ja sen ohjeistamana tuotettua kärsimystä kohtaan, on hänen moraalissaan tai mielenterveydessään jotain pahasti vialla.

http://www.pewglobal.org/files/2008/09/Pew-2008-Pew-Global-Attitudes-Report-3-September-17-2pm.pdf

8 kommenttia:

 1. "Islamofobia on käytännössä vain kiertoilmaus rasismille. Sitä islamofobiaa hokevat tarkoittavat syytöksillään".

  Tuo havainto pitää paikkansa. Mistä seuraa, että rasismilla tarkoitetaan käytännössä pikemminkin kulttuurisista kuin rodullisista syistä johtuvaa kategorisen kielteistä asennoitumista. Mistä taas seuraa, että vihreissä ja vasemmistolaisissa piireissä niin yleinen persufobia on tosiasiallisesti yksi rasismin muoto ja nimenomaan sellainen rasismin muoto, jossa rasismin vastustajiksi julistautuneet voivat täysin vapaasi toteuttaa rasistisia vaistojaan.

  VastaaPoista
 2. Hyvin tiivistetty. "Islamofobi" on tosiaan samanlainen täysin tyhjä ja keksitty "poliittisesti korrektin" orwellilaisen newspeakin käsite kuin esimerkiksi "fasisti" - näitä epäsanoja käytetään pelkkinä leimakirveinä ja haukkumasanoina, joita hokemalla yksinkertaisesti halutaan siirtää huomio pois siitä, mitä kohde sanoo ja hyökätä hänen henkilöään vastaan tekemällä hänestä (ajatus)rikollinen, jonka näkemykset voi sitten kategorisesti jättää huomiotta.

  Samaan kompromettointitarkoitukseen käytetään myös ihan oikeatkin merkitykset omaavia sanoja, kuten "rasisti" ja "natsi", joihin tosin tässä yhteydessä ladataan ihan omat merkityksensä.

  Ns. "suvaitsevaisessa" diskurssissa jokainen noista käytännössä tarkoittaa samaa kuin "vääräuskoinen".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Natsi- ja rasistikorttien heittely menee välillä niin pitkälle, että se vaikuttaa eräänlaiselta natsi-hipalta. "Sinä olet rasisti. Ei kun sinä olet rasisti." ja sitä pelataan jopa valtiotasolla. Ja nythän on käynyt niin, että rasisti ja natsi ovat syytöksinä kärsineet inflaation. Kun joka paikassa niitä heittelee, eivät ne enää tarkoita yhtään mitään. Kun presidentistä ja Teemu Selänteestä tulee natseja ja rasisteja, voi jokainen rasismisyytöksen kohtaava olla varsin turvallisin mielin. Jos termiä presidentistäkin kutsutaan, ei se termin sisältö voi kovin kamala olla.

   Poista
 3. Katsoppa Tiina tuota linkkiä, tuossa syy miksi Suomessa toimitaan maahanmuutossa niin kuin EU-vaatii.

  Ohjataan propagandaan tiedotusvälineissä, kouluissa yms.
  Poliisien aivopesu.

  Kehoitetaan tiedoitusvälineita sensurointiin maahanmuuttajien rikoksissa.

  Maahanmuuttajien suosiminen työmarkkinoilla.


  yms yms


  ECRI EUROOPAN RASISMIN JA SUVAISEVAISUUDEN VASTAINEN KOMISSIO
  SUOMEA KOSKEVA RAPORTTI:
  https://www.coe.int/t/dghl/monitoring/ecri/Country-by-country/Finland/FIN-CbC-I-1997-051-FIN.pdf

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkistä. Tuo vaikuttaa kiinnostavalta. Voisin tätä suvaitsevaisuus-agendaa käsitellä vaikka jossain blogitekstissä.

   Poista
 4. Kiitos linkistä. Tulee väkisinkin mieleen presidentin sanat, että nyt noudatettavina olevat sopimukset on tehty ihan toiseen aikakauteen. 90-luvulla skinheadit tosiaan olivat otsikoissa, samoin romanit, jotka eivät päässeet ravintolaan. Nykyisiin ongelmiin verrattuna nämä esimerkit vaikuttavat jotenkin 'viattomilta', jos tällainen ilmaus sallitaan. Miksi tätä raporttia ei ole päivitetty? Vai onko päivitetty versio julistettu salaiseksi, kuten tämän raportin mukaan on mahdollista? Ja vieläkö tosiaan painovastuulaki on vuodelta 1919?

  VastaaPoista
 5. Kun joku sanoo, että islamin vastustaja on natsi, se on tosi irvokkaalta ja järjenvastaista. Miksi? No siksi, että muslimit olivat natsien liittolaisia toisessa maailmansodassa. Jerusalemin suurmufti oli vuosia Berliinissä Hitlerin kunniavieraana. Kokonainen SS-divisioona koostui Bosnian muslimeista.
  Ja tietysti Hitler itse ihaili ja islamia ja sanoi jopa, että se on ainoa "uskonto" joka sopisi Saksalle. Mitä yhteistä on vasemmistolla, muslimeilla ja natseilla? Kaikki vihaavat juutalaisia.
  Siis islamilaisten tukijat ja islamofobiasta jankuttavat ovat kaiken järjen mukaan ne pahimmat natsit.

  VastaaPoista
 6. Maailman paranemisen aikaansaamiseen on mielestäni tärkeää koettaa säilyttää nykyaikanakin perinteiset rasismin ja kansallissosialismin käsitteet. (Ja mieluusti vielä fasismi eroteltuna kansallissosialismista. Ja ehkä vielä kansallissosialismin kirjava historia tuntien ennen Hitlerin ehdottominta valta-asemaa.)

  Muun muassa
  1) islamin (tai joidenkin mukaan vain "ääri-islamin") rasistisuuden vuoksi - moni islamin auktoriteetti nimenomaan kehottaa tai käskee käyttäytymään tietyin tavoin ei-muslimeja ja erityisesti ei-musliminaisia kohtaan, vain siksi, että nämä ovat ei-muslimeja ja naisia...

  2) Sen vuoksi, että kansallissosialisteilla ja (nykyajan kaaoksen taustalla olevalla) maailman negatiivisilla eliittiryhmillä on monia yhteisiä piirteitä.
  Kun valtaa ja rahaa niin valtavasti halutaan niin tokihan niitä yhteisiä piirteitä on... (Mutta tämä olisi pitkällinen aihe.)

  HUONO PUOLI tuossa linjassani on tietysti se, että "suvakkien" kanssa ei ole helppo tai mielekästä monestikaan keskustella heidän äärileimasanojensa vuoksi... Mutta kannattaa miettiä, milloin se oikeasti on tärkeää... Eli milloin, miten ja missä kohdin voi vaikuttaa?

  VastaaPoista