torstai 4. helmikuuta 2016

Kyllä, minun nimissäni: valtakirja Suomen miehille

Katupartioita ja Rajat Kiinni-mielenilmauksia vastassa on usein ollut vihervasemmistolaisia mielenosoittajia, pääasiallisesti naisia. Nämä neitoset kannattelevat kylttejä, joissa hoetaan, että ei heidän nimissään, heitä ei saa käyttää keppihevosena ja he eivät tarvitse suojelua.

Haluan näin julkisesti irtisanoutua tuosta. Kyllä, minun nimissäni saa vaatia rajojen sulkemista turvapaikkaturisteilta. Uhasta, jonka maahantulijoiden joukossa tulevat rikolliset muodostavat minunkin turvallisuudelleni, saa puhua. Ja kyllä, minä varmaan tarvitsisin suojelua vaaratilanteessa. Ketteränä naisena vielä pärjäisin yhdelle hyökkääjälle, mutta koko ajan yleistyvien joukolla tehtävien hyökkäyksien edessä olisin voimaton. Jos joku väittää, ettei siinä tilanteessa tarvitsisi apua, hän valehtelee tai on harhaluulojen vallassa. Niitäkin naisia on.

Toivon että Suomen miehet muistavat, että nämä hullut feministit muodostavat hyvin pienen osan naisista. Kulttuurimarxistista, joka pönöttää asemalla refugees welcome-kyltin kanssa samalla kun haukkuu suomimiehiä ja sanoo, ettei tarvitse heidän suojeluaan, on helppo sanoa, että hän saa ansionsa mukaan jos jotain sattuu. Näitä typeryksiä on kuitenkin viime kädessä vähän.

Tavallinen, aito suomalainen nainen on huolissaan tilanteesta eikä toivota mitä tahansa maahantulijoita tervetulleeksi yhteiskunnan turvallisuuden uhalla. 

Tavallinen suomalainen nainen kyllä tietää, että miehen apu on tervetullutta hätätilanteessa eikä epäröi sitä tunnustaa. 

Tavallinen nainen kyllä arvostaa suomimiestä eikä ala parjaamaan tätä lääppijäksi ja naistenhakkaajaksi ulkomaalaisten raiskaajien tekoja peitelläkseen.

 Toivon, että tämä pysyy suomimiesten mielissä kun kevät tulee ja hallitsemattoman maahanmuuton seuraukset alkavat näkyä täydessä laajuudessaan.

 Suomi ei olisi koskaan tähän pisteeseen päässyt ilman molempien sukupuolten kovaa työtä, ja usein miehille on langennut raskaampi rooli yhteiskuntamme turvaamisessa ja rakentamisessa. Suomalainen demokratia, hyvinvointiyhteiskunta ja nauttimamme elintaso ovat suurilta osin miesten ansiota. Suomalainen innovaatio on ollut myös lähes yksinomaan miesten käsissä.

Tiedän, että tässä kohtaa monet naiset kiukustuvat ja haluaisivat nostaa esiin menestyksekkäitä, merkittäviä naisia, mutta älkää suotta. Kyllä minä tiedän, että heitäkin on, ja heille kaikki kunnia mikä heille kuuluu, mutta jos aikoo olla historiallisesti rehellinen on tunnustettava, että yhteiskunta on enimmäkseen miesten tuotos, ja mikään mittava yhteiskunnallinen muutos ei tapahdu ilman miehiä.

Suomalaiset naiset ovat tottuneet niin hyvään yhdessä maailman tasa-arvoisimmista yhteiskunnista, että jotkut heistä ovat menettäneet kaiken kunnioituksen maan miehille ja kiitollisuuden siitä, mitä he ovat tehneet. Suomalaisesta feminististä ja vasemmistolaisesta mieleeni tulee Niskavuoren Heta.

 Jos tarina ei ole tuttu, näin se menee: Heta menee naimisiin köyhän mutta uutteran Akustin kanssa ja on aina tyytymätön Akustin työn tuloksiin. Pieni mökki kasvaa komeaksi taloksi, mutta Heta vain valittaa ja vaatii Akustilta lisää. Lopulta raskas työ vie Akustilta hengen ja vasta siinä vaiheessa Heta ymmärtää, kuinka hyvä mies hänellä oli ja jää taloon murheen murtamana ja yksin.

Jokainen suomimies on feministille ja multikultin ylistäjälle Akusti, jonka uurastuksesta ja omaisuudesta hyödytään, mutta arvostusta ei heru. Toivottavasti nämä naiset heräävät todellisuuteen jo ennen kuin Akustia ei enää ole.

Joten tässäpä henkilökohtainen valtakirja minulta Suomen miehille: saatte osoittaa nimissäni mieltänne hallitsematonta maahanmuuttoa vastaan. Saatte lain rajoissa partioida kadulla minun turvallisuuteni vuoksi. Ja ehdottomasti saatte tulla avukseni, jos koskaan käy niin huono tuuri, että päädyn tilanteeseen, jossa sitä tarvitaan. Ja uskaltakaa pitää puolianne, jos teitä perättömästi leimataan ahdistelijoiksi tai naistenhakkaajiksi. Minäkin pidän.

18 kommenttia:

 1. Joo, tuo oli siis ihan justiin niin miten mäkin ajattelen! Mahtavaa, että joku osaa pukea sen sanoiksi noin hyvin!

  Olen usean kerran loukkaantunut suomalaisten miesten puolesta, kun heitä on haukuttu raiskaajiksi ja vaikka miksi. Toki mätämunia on kaikissa ihmisjoukoissa – ja molemmissa sukupuolissa. Mutta yleisesti ottaen suomalaisella miehellä on voimaa ja selkärankaa kun tosipaikka tulee. Ja hän tietää, että väkisin ottamalla ei hyvää saa.

  VastaaPoista
 2. "Toivon että Suomen miehet muistavat, että nämä hullut feministit muodostavat hyvin pienen osan naisista".

  Kyllä me muistetaan ja on helppoakin muistaa, kun meidän ystävä- ja tuttavapiirissä on kuitenkin melkoinen joukko näitä Suomen naisia. Useimmat heistä napakoita, topakoita, huumorintajuisia, suorasanaisia, todellisuudentajuisia ja muutenkin järki-ihmisiä. Ja tiedämme senkin, että aina on ollut muutamia riidanhaluisia ämmiä, jotka eivät tule toimeen sen enempää naapureiden kuin itsensäkään kanssa. Heidät on osattu jättää omaan arvoonsa. Turha moisten on antaa muiden elämää häiritä saati sitten pilata.

  Oikeastaan lähes ainoa asia, joka tässä ihmetyttää ja harmittaakin, on se, että jostakin kumman syystä noille riidanhaluisille annetaan suhteettoman paljon palstatilaa ja media-aikaa. Ennen niiden jutut osattiin kuitata sillä, että "nuo nyt oli taas niitä Senjasen juttuja, mutta ainahan se on ollut omanlaisensa".

  Mutta kiitokset hyvästä kirjoituksesta. Kyllä tässä ollaan tähän asti oltu hyvää pataa näiden Suomen naisten kanssa ja aiotaan olla vastakin. Ei sitä muutama räksyttäjä pysty pilaamaan.

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia kommenteista. On todellakin niin, että ne yksittäiset hullut, Veronika Honkasalot, Eve Väyryset ja muut, saavat aivan kohtuuttoman paljon huomiota, vaikka edustavat pienen vähemmistön mielipidettä. Mutta oikeastaan se on hyväksikin, koska huomio päätyy usein puremaan heitä nilkkaan. Honkasalon kommentit rikollisten palauttamisesta ja jääkiekon raiskauskulttuurista todettiin nopeasti keksityiksi ja se söi hänen uskottavuuttaan paljon. Samoin Väyrynen (se yleX-toimittaja, joka teki valtavan numeron väitteellä, että uusnatsi tönäisi häntä rajat kiinni-protestissa) joutuikin itse myrskyn silmään kun video tilanteesta nousi esille. Ajatusten vapaat markkinat tekee useimmiten ihan hyvää työtä: huonot ajatukset kumotaan ja hyvät ideat vahvistuvat ja menestyvät.

  VastaaPoista
 4. Olen täysin samaa mieltä! Kiitos kirjoituksestasi!

  VastaaPoista
 5. Kiitän meidän suomalaisten miesten puolesta. Nähdään 6.2.2016 kello 15.00 Narinkkatorilla!

  VastaaPoista
 6. Arvostan ihmisiä, jotka kyllä tietävät joutuvansa paskamyrskyyn julkaistessaan mielipiteitään, mutta tekevät sen silti. Respect.

  VastaaPoista
 7. Hei annas olla nyt ton olkiukkojen rakentamisen kanssa. Kukaan ei ole väittänyt etteikö turvapaikanhakija saattaisi koskaanikinä tehdä rikoksia. Tai että kaikki suomalaiset miehet olisivat lääppijöitä. Ihmiset vastustavat sitä, että etninen alkuperä liittyisi rikollisuuteen tai että käytetään turvapaikanhakijoiden rikoksia piilottamaan Suomen jo ennestään, ihan valkoisten suomalaisten toimesta, mittavat seksuaalirikostilastot. Mutta totta hitossa S.O.O.:n vaikuttimia kannattaa epäillä. Perustaja on ihan omien sanojensa mukaan kansallissosialisti (eli nykykielellä uusnatsi). Useilta joukoissa marssivista löytyy rikostuomioita, näistä merkittävä osa nimenomaisesti väkivaltarikoksia naisia kohtaan. Sitten kiinnostaa kyllä kun eri värinen vilkaiseekin "heidän" naisiaan päin? Omaa "oikeuttaan" heitellä naisystäviään ja vaimojaan seinään tuossa puolustetaan, ei mitään muuta. Tarkista nyt edes pari faktaa ennen kuin alat väittämään asioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mielellään näkisin jonkun lähteen tuolle väitteelle, että merkittävä osa SOO:n jäsenten tuomiosta on tullut väkivallasta naisia vastaan. Luin aiheesta aiempaa blogia tehdessäni ja SOO:ssa on useita jäseniä, joilla on rikostausta (ei kuitenkaan läheskään useimmilla vaan useilla) mutta en löytänyt kuin kolmen taustasta väkivaltaa naisia vastaan. Toki "merkittävän osan" voi määritellä monin tavoin, mutta tuo kuulostaa hatusta vedetyltä. Täytyy olettaa, että et todella tiedä millaisista rikoksista heistä kukin on tuomittu, vaan olet vain kuullut joistain naistenhakkaustuomioista ja muotoilet lauseen tarkoituksella epämääräisesti, jottet joutuisi menemään yksityiskohtiin.

   Poista
  2. Mitä mielestäsi väitin, mihin faktat ei sovi? Mikä kohta tarkalleen on valheellinen? Olen itse asiassa SOO:n Tampereen jäsenten naistenhakkaamistaustasta puhunut jo eri blogissa, sen löydät täältä. Tämä vanhempi blogi myös sivuaa huomion kiinnittämistä suomimiehiin heitä tilastollisesti paljon pahempien ryhmien tekojen valkopesemiseksi: http://tuonenjoutsen.blogspot.fi/2016/01/soldiers-of-odin-kansankarajat.html#comment-form

   Ja blogini ei ole mikään olkiukon rakentaminen. Kuten sanoin blogissakin, uskon suurimman osan naisista olevan aivan järkeviä näiden asioiden suhteen. Eli jos et ole yksi hulluista feministeistä joista puhun, ei sinulla ole mitään aihetta suuttua. Jos et ole koskaan noita asioita tehnyt tai sanonut, en puhu sinusta.

   Suomessa on väkivaltarikoksia jo tarpeeksi paljon, niitä ei tarvitse maahantuoda. Nämä turvapaikanhakijoina tulevat kansanryhmät ovat aivan omassa luokassaan rikostilastoissa: Lähi-Idästä ja Pohjois-Afrikasta tulevat raiskaavat 16,5 ja 17,5 kertaa suomimiehiä enemmän per cap, korkein kerroin on kamerunilaisten 90. Ulkomaalaiset syyllistyvät myös omaisuusrikoksiin ja rasistisiin viharikoksiin paljon suomalaisia enemmän. Esim.somalit ja irakilaiset tekevät päätä kohden 37 ja 24 kertaa enemmän rasistisia rikoksia kuin kantasuomalaiset. Eli voihan etnisyyden liittymistä rikollisuuteen vastustaa vaikka maailman tappiin, mutta etnisyys kuitenkin vaikuttaa rikollisuuteen. Jos haluat vastustaa sitä, kehota joko ulkomaalaisia tekemään vähemmän rikoksia tai suomalaisia enemmän, jotta tilastot tasoittuvat ja syntyy tilanne, jossa etnisyys todella ei liity rikollisuuteen. Yleistät myös aika pahasti. Olen kuullut kolmesta SOO-jäsenestä, joiden taustalla oli väkivaltaa naisia vastaan. Nekään tapaukset eivät olleet tuoreita. SOOssa on jäseniä 500, eli kolme miestä tuskin kuvaavat koko ryhmää. SOOn vaikuttimista en tässä puhunut, enkä edes mistään katupartiosta nimeltä, koska katupartiot eivät tässä ole asian ydin alkuunkaan. Katupartioita on moneksi, esim. Pihtiputaalla oli ongelma asuntomurtojen kanssa ja katupartioinnin myötä murrot vähenivät selvästi.

   PS: Jos syyttää toista olkiukon rakentamisesta, ei kannata itse aloittaa sellaisella. En väittänyt missään vaiheessa suvakkienkaan sanovan, etteikö tph voisi "koskaanikinä" tehdä rikoksia enkä myöskään väittänyt heidän parjaavan KAIKKIA suomalaisia miehiä. Sinulta meni pointti aivan ohi. Viittasin tähän harhautustekniikkaan, jota esim. Veronika Honkasalo käytti kun Valavuori ja Selänne ottivat maahantulijoiden rikokset puheeksi. Honkasalo väisti aiheen ja ryhtyi höpisemään jääkiekon raiskauskulttuurista, eli yritti heittää Valavuoren ja Selänteen junan alle vihjaamallla heidän alallaan olevan joukkoraiskauskulttuuri. Sekin tietysti paljastui täysin valheelliseksi väitteksi, mutta pointti on siinä, että noita harhautuksia usein yritetään.

   Poista
  3. Eivät odinit heittele vaimojaan seinään tai puolusta oikeutta pahoinpidellä vaimojaan. He rakastavat vaimojaan. Jos olet löytänyt jonkun vaimonhakkaajan sieltä, niin onnea, käytä sitä keppihevosena, mutta "odineja" on satoja, ja tiedän että monet ovat kunnian miehiä, ja perinteisten arvojen miehiä kuten itsekin olen. Kaikkia miehiä ei noin vain aivopestä mihin tahansa skeidaan, ja tiedän, että Odineilla on miesporukoissa hyväksyntä - vaikka sitä ei jossain vasemmistofoorumilla uskalla kailottaa leimaantumisen pelossa normaali perheenisä tai insinööri.

   Poista
 8. Hieno kirjoitus ja olen täysin samaa mieltä! Kiitollinen olen Suomalaisille miehille sekä ylpeä heistä jotka meitä naisia ovat asettuneet puolustamaan! Kun tämä kansanvaellus alkoi, kysyin monilta jotka näitä tulijamiehiä puolustivat, että mitä jos meidän miehet lähtis joukoittain rintamakarkureiksi vaikka Thaimaahan 😉 niin vastaus on ollut "ei ne lähtis... niin..

  VastaaPoista
 9. Hieno kirjoitus ja olen täysin samaa mieltä! Kiitollinen olen Suomalaisille miehille sekä ylpeä heistä jotka meitä naisia ovat asettuneet puolustamaan! Kun tämä kansanvaellus alkoi, kysyin monilta jotka näitä tulijamiehiä puolustivat, että mitä jos meidän miehet lähtis joukoittain rintamakarkureiksi vaikka Thaimaahan 😉 niin vastaus on ollut "ei ne lähtis... niin..

  VastaaPoista
 10. Kiitos Tiina Wiik Tarvitsemme paljon lisää tällaisia naisia onnistuaksemme tavoitteessamme.

  VastaaPoista
 11. Tarvitsemme rehellisiä naisia, jotta voimme antaa intuiition tai vaiston taas ohjata kun sitä tarvitaan - median / "vihervasemmiston" painostuksen ja tuomitsemisen hallinan sijaan.

  VastaaPoista
 12. Luin siihen saakka, kun mainittiin "kulttuurimarxismi". Kyseessä on amerikkalaisen äärioikeiston keksimä salaliittoteoria, joka kuuluu samaan sarjaan kuin juutalaisten maailmanvalloitus tai kemikaalivanat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se vaan niin ole. Kulttuurimarxistit ei tietenkään itseään sillä nimellä kutsu, mutta se on ihan todellisuutta. Kulttuurimarxismihan ei tarkoita mitään maailmanlaajuista salaliittoa, vaikka jotkut sellaistakin väittää, vaan ainoastaan eräänlaista aatesuuntausta ja siihen liittyviä toimintatapoja. Kulttuurimarxismi on vain sitä, että yritetään sosiaalisella manipulaatiolla luoda ainoastaan progressiivisia arvoja heijastava yhteiskunta, jossa muita mielipiteitä ei sallita. Ei siihen vaadita sitä, että kulttuurimarxisteilla pitäisi olla joku suuri salaliitto, vain että heitä on olemassa.

   Esim. rasistikortin heittely Selänteen ja Niinistön suuntaan on juuri sitä: yritetään sosiaalista painetta käyttämällä saada eri mieltä olevat vaikenemaan, samoin kaiken luokitteleminen vihapuheeksi. Sitä on myös feministien ja muiden SJW:ien älyttömät vaatimukset seksisuostumuslomakkeista, yritykset asettaa sananvapaudelle rajoituksia, jottei muiden tunteita loukata, no platforming-politiikka kaikukammioiden luomiseen ja länsimaiden raiskauskulttuuri-myytistä. Myös Black Lives Matter edustaa eräänlaista kulttuurimarxismia: heidän ideologiansa on pitkälti epärehellinen ja he yrittävät rasismipainostuksen varjolla saada poliittisia tavoitteita läpi. Eli kulttuurimarxisti on kuka tahansa, joka yrittää epäreiluja, sosiaalisia keinoja käyttäen edistää anti-liberaaleja arvoja. Kulttuurimarxismi on hyvä yhteisnimitys kaikille noille samankaltaisia tavoitteita ja metodeja omaaville aatteille.

   Poista
  2. Jos puhut englantia, suosittelisin vaikka katsomaan Sargon of Akkadin Youtube-videoita aiheesta progressiivisuus vs. liberalismi. Siinä kiteytetään asia aika hyvin. Progressiivisuushan on kulttuurimarxismin ydinkäsitteitä. Ja todellakin, en usko, että on jotain maailmanlaajuista salaliittoa. Kulttuurimarxisteja vain on olemassa, ja he yrittävät omissa yhteisöissään ajaa antiliberaaleja arvoja. He eivät yleensä itse tajua edustavansa kulttuurimarxismia, niin on erittäin epätodennäköistä, että heillä mitään salaliittoa olisi. Suurimmaksi osaksi he ovat "hyödyllisiä idootteja", hyvää tarkoittavia ihmisiä, jotka ovat vain niin progressiivisen ajattelun vallassa, etteivät ymmärrä toimivansa liberalismia vastaan. Minähän en siis ole oikeistolainen, vaan klassinen liberaali, eli minulle yksilönvapaudet ja -oikeudet ovat itseisarvo. Kulttuurimarxismi on kollektivistinen ajatustapa, jossa kaikki lähtee "suuremmasta hyvästä", jonka eteen yksilöiden vapauksia (sananvapaus, lehdistönvapaus jne.) saadaan rajoittaa.

   Poista