sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Kiitos, pellet ja keppihevostelijat!

Kun näen keppihevostelijoiden väittelevän asiansa puolesta, herää se tunne kuin katsoisi koiran yrittävän kävellä kahdella jalalla ihmistä leikkien: onhan se hellyttävää mutta viehätys menee nopeasti ohi. Keppihevostelijat ovat aikuisia ihmisiä, jotka ovat perustaneet ryhmänsä ja protestinsa argumentointivirheen varaan. Siis kokonainen ryhmä aikuisia, joista yksikään ei ole huomannut "Oho, tämä meidän iskulausehan on virheellistä argumentointia. Ehkä pitäisi keksiä uusi."

"Rasistit käyttävät naisten turvallisuutta keppihevosena" ei vaan ole hyvää väittelyä ja muuttuu vieläkin huonommaksi kun sitä käytetään keskustelun ajamiseen sivuraiteelle. Kyseessä on eräänlainen ad hominem, tarkalleen ottaen kaivon myrkyttäminen. Kaivon myrkyttäjä hyökkää vastapuolen persoonaa tai motiiveja vastaan ja yrittää siten diskreditoida hänen argumenttinsa sisällön sen sijaan, että vastaisi siihen. Jos mielenosoittaja vaatii rajojen sulkemista maahantulijoilta, on kaivonmyrkyttämistä yrittää ohjata keskustelu mielenosoittajan motiiveihin.

Keppihevos-väite perustuu siihen ajatukseen, että suomimies ei välitä naisten turvallisuudesta, ellei sitä uhkaava henkilö ole ruskea tai musta. Jos suomimiehen vaimo, äiti tai tytär tulisi toisen suomimiehen raiskaamaksi, ei hän välittäisi tuon taivaallista. Raiskauskulttuurin edustajana hän varmaan kysyisi, kuka raiskaaja oli, että tietää kenelle tarjota kaljat. 
Kuinka uskottavalta tuo kuulostaa?

Keppihevostelijat myös vetoavat siihen, että on tahoja, jotka ovat aktiivisesti työskennelleet naisten turvallisuuden eteen jo kauan ennen maahantulijoiden rikoksia. Näitä tahoja todella on olemassa, ja hyvä niin mutta miten se liittyy tähän aiheeseen? Ja jos keppihevostelijan mielestä naisten turvallisuus on prioriteetti, mitä ihmettä hän tekee rasisminvastaisessa mielenosoituksessa aikana, jolloin on meneillään Euroopanlaajuinen seksirikosaalto naisia vastaan?

Pellet ovat keppihevostelijaakin taantuneempia: he eivät edes yritä argumentoida, kunhan häiriköivät. Pellejen mielestä kadut eivät ole vielä tarpeeksi turvattomia joten he yrittävät provosoida katupartioita väkivaltaisuuksiin. Ja pellethän eivät ole lapsia vaan aikuisia ihmisiä, jotka kokevat järkeväksi ajankäytöksi pukeutua pelleksi ja häiriköidä kadulla. Yhdessä tapauksessa jopa lastentarhaopettaja-pelle vaani kameran kanssa ilta-aikaan pusikossa saadakseen nauhalle pelletoverien provosointiyritykset SOO-partiota kohtaan. Se, miten väkivallan provosointi pelleasussa illasta toiseen ei saa ihmistä miettimään "olisiko aika hankkia elämä" jäänee mysteeriksi.

Oli miten oli, tässä terveiseni hevostelijoille ja pelleille: Jatkakaa ihmeessä!
Edes maksamalla ei saisi noin tehokasta antimainosta mamu-myönteisyydelle. Vaikka kuinka yrittäisi jälkikäteen selitellä, miten keppihevospelleily aamu-tv:ssä liittyy raiskauksiin, tavallinen kansa näkee vain raiskauksista pilkkaa tekeviä idiootteja. Kun maahanmuuttokriitikoilla on argumentteja ja rauhallisia protesteja mutta vastapuolella keppihevosia, pellepukuja ja argumentointivirheitä, ketä kuunnellaan? Kenet koetaan uskottavaksi? Kun Rajat Kiinni-väki kävelee muistokulkueessa ja keppihevostelijat huutelevat, tönivät ja syljeskelevät, kuka saa positiivista huomiota?

   Kiitos, pellet ja hevostelijat. Yksikään maahanmuuttokriitikko ei koskaan voisi tuottaa               sellaista tuhoa yltiöpäisen mamu-myönteisyyden maineelle, mitä te olette saaneet aikaan.

Päättäkäämme loistavaan videoon Sye Ten Atheistilta: feministien ja islamistien iloinen ystävyys. Ja kiitokset Rauno Kykkäselle, jonka Twitter-viestistä idea tähän aiheeseen lähti.

5 kommenttia:

 1. Kiitos tästä, päivä on pelastettu.
  Olinkin jo melkoisen masentunut ajatellessani mitä tulevaisuus tuo kun jatkuvasti saa murehtia milloin Suomen päättäjät lopettavat kansalaisten rauhoittelemiset palautuksilla jotka eivät koskaan toteudu. Maahanmuutajia kun ei saa palautettua, a:koska ovat paperittomia, b: koska ovat tulleet kymmenien maiden kautta, c: koska palautussopimuksia ei ole tehty kyseisten maiden kautta tai niitä ei noudateta jne. eli maahanmuttajat eivät lähde vaikka saisivat kielteisen päätöksen jos eivät itse halua. Ruotsinkin palauttamat 80 000 eivät ole lähdössä ja jos ovatkin, siirtyvät vain rajan yli tänne. Ns. kotouttamisestakaan ei useimmiten ole hyötyä, 2005 Lontoon metron terrori-iskujen tekijät kuuluivat Iso Britannian hyvin toimeentuleviin maahanmuuttajiin joilla oli korkea sosiaalinen asema. Tanskan vasemmistoliberaalien kansanedustaja Naser Khaderin mukaan Tanskasta lähteneet IS:n taistelijat olivat ennen radikalisoitumista pääosin integroituneita ja keskiluokkaisia. IS:n ulkomailta rekrytoiduista löytyy myös lääkäreitä, insinöörejä ja opiskelijoita. viime aikojen etsityin terroristi "Jihadi John", oli neljän lapsen isä ja omisti pommppulinnoja myyvän ja vuokraavan yrityksen. Ranskan terrorismi-iskun takana olleilla naisilla oli lapsia, joten naisia tai perheellisiäkään ei voida estää radikalisoitumasta.

  VastaaPoista
 2. Keppihevoset unohtaa lisäksi että suomenvankiloissa suomalaisetkin raiskaajat on alinta kastia, eli jopa edes vangit ei pidä raiskaajia ihmisarvossa, ja siksi ne saavatkin vankiloissa useimmin turpiinsa, samoin lasten tappajat ja pedofuiilit,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin. Vaikka feministit tykkäävät väittää, että länsimaissa on raiskauskulttuuri, ei se ole alkuunkaan totta. Raiskauskulttuurissahan raiskausta normalisoidaan tai ihannoidaan ja uhreja väheksytään ja syytetään. Ei vastaa alkuunkaan sitä, miten täällä asiat hoituu. Mutta feministit ovat ihmeen hiljaa esim. Saudi-Arabiasta ja Pakistanista, jossa raiskauksen uhri laitetaan itse tuomiolle irstailusta jos neljää miespuolista tai kahdeksaa naispuolista todistajaa ei löydy. Ja Afrikassa on aivan sama juttu. Eritrealainen tph sanoi tv-haastattelussa, että suomalainen kulttuuri on ihan erilainen kuin heidän. Kuulemma kotimaassa voi vain ottaa naisen jos haluaa eikä siitä tule mitään seurauksia. Ja sama näkyi videolla, jossa joku mamu-taustainen mies kehui saksalaistytön joukkoraiskauksella. Ei Suomessa raiskaaja uskaltaisi asialla leveillä, turpaanhan siinä tulisi.

   Poista
 3. Hienoa tekstiä, Tiina. Rispektiä! Toivon joskus saavani ilon tavata sinut mielenosoituksessa.

  Eero Tillanen

  VastaaPoista
 4. Kiitos minunkin päiväni on pelastettu !

  VastaaPoista