torstai 21. tammikuuta 2016

Älä antaudu puolustuskyvyttömyydelle

Suomen hallituksen tämänhetkiseen linjaan ei sisälly vain hallitsemattoman maahanmuuton tukeminen vaan myös valtaväestön ajaminen täysin valtiovallasta riippuvaiseksi. Europarlamentaarikko Jussi Halla-Aho ehdotti kaasusumuttimien saatavuuden parantamista, jotta naisilla olisi enemmän keinoja puolustautua väkivaltaa vastaan. Poliisi luonnollisesti vastustaa sanoen, että vastuu turvallisuudesta kuuluu poliisille. Näin holhoavaksi valtiomme on tullut: poliisimme kokee, että nainen astuu heidän varpailleen käyttäessään sumutinta hyökkääjää vastaan tilanteessa, jossa poliiseja ei ole mailla halmeilla. Samoin vain kaduilla rauhallisesti kulkeneet katupartiot tuomitaan, koska valtiovallalla pelottaa ajatus siitä, että kansa voisi puolustaa itseään.

Poliisin luoma turva on utopiaa. Jos se olisi mahdollista, ei rikoksia edes tapahtuisi, koska poliisi olisi aina paikalla suojelemassa uhreja. Budjettileikkaukset johtavat laitosten sulkemisiin ja yhä useammissa kunnissa poliisin paikalletuloaika on jopa useita tunteja. Silti poliisi yrittää vakuuttaa kansan harhaiseen turvallisuudentunteeseen siitä, että poliisi kyllä suojelee. Tämä ei ole kansan etu, eikä paranna kenenkään turvallisuutta.

Älä antaudu holhousvaltiolle. Älä ole puolustuskyvytön. Maahanmuuttajien rikollisuus tulee vain pahenemaan. Niin on käynyt kaikkialla Euroopassa muslimien määrän kasvaessa, ja on täysin epärealistista kuvitella, ettei Suomen tilanne pahenisi. Kesä tulee olemaan vaarallista aikaa. Näin talvella pakkanen ja naisten peittävä pukeutuminen hillitsevät rikollisia, mutta ikävä kyllä epäilen, että kevään tullessa helvetti repeää. Jo uudenvuoden pakkasissa Taharrush-ahdistelujoukko jouduttiin hajottamaan Helsingissä. Miten käy Vapun tai Juhannuksen juhlinnassa, kun ihmisiä on liikkeellä enemmän, sää on miellyttävämpi ja naiset kulkevat kesähepenissään? Meillä täytyy olla realistiset odotukset, jotta vältymme pahimmalta.

Suomen naisille sanon tämän:
 parantakaa fyysistä kuntoanne, menkää salille. Osallistukaa itsepuolustuskurssille mikäli mahdollista. Laki sallii monenlaiset itsepuolustus- ja turvavälineet; hyödyntäkää niitä. Raiskaushälyttimet, itsepuolustusavaimenperät, mentolisumutteet ja lain sallimat veitset ovat pieni sijoitus omaan turvallisuuteen. Muistakaa, että todennäköisesti poliisi ei paikalle ehdi, eli teidän on kyettävä puolustamaan itseänne omin päin.
Suomen miehille viestini on tämä: 
pitäkää huoli naisistanne. Vaikka tyttöystävä väittäisi sitä tarpeettomaksi, käy hakemassa hänet autolla jos hän on iltamyöhään tulossa harrastuksesta. Saattele hänet kotiin, töihin tai harrastukseen jos on liikuttava vaaralliseen aikaan tai vaarallisella alueella, esim. vastaanottokeskuksen läheisyydessä. Jo pelkkä miehen läsnäolo vähentää naisen uhriksi joutumisen riskiä paljon, koska seksuaalirikolliset valitsevat mahdollisimman haavoittuvan uhrin, kuten yksinäisen tai päihtyneen naisen. Ja pitäkää itsenne kunnossa. Käykää punttisalilla tai muussa treenissä, kerätkää massaa ja fyysistä voimaa.
Maahantulijat hyökkäävät saksalaisparin kimppuun kadulla


Itsensä, rakkaidensa ja kotinsa puolustaminen on ihmisen perusvaistojen noudattamista ja niiden kuuluisi olla perusoikeuksia. Valtio yrittää heikentää kansan niin, että he ovat täysin valtiosta riippuvaisia.

Pitäkää puolenne, puolustakaa oikeuttanne koskemattomuuteen ja puolustakaa itseänne ja rakkaitanne.

4 kommenttia:

 1. Turvallisuus on tunne joka sinulla on ennenkuin tajuat todellisuuden.

  VastaaPoista
 2. Ekassa versiossa oli leikkausvirhe, aloituslause oli jostain syystä lentänyt toistettuna tekstin puoleenväliin. Korjattu. :)

  VastaaPoista
 3. Positiivista, että naisetkin ottavat kantaa turvapaikkakriisin aiheuttamaan turvattomuuteen, ja nimenomaan suomalaisten puolesta.

  Keinot ovat hyviä, mutta niihin pitää toki lisätä kaikki poliittinen vaikuttaminen, etenkin tiedon levittäminen somessa. Tällöin mahdollisimman moni saadaan tajuamaan tilanteen vakavuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan täysin samaa mieltä, ja juuri sillä tarkoituksella aloitin blogin ja jaan materiaalia somessa. Köln ja Suomen tph-rikollisuuden peittely ovat jo osoittaneet, ettei valtamediaan voi asiassa luottaa. Tietoa paikallisista tapahtumista päätyykin sitten saamaan toisilta tavallisilta yksityishenkilöiltä, niin on tärkeää pitää asiat esillä. Media ei ainakaan näitä hankalia aiheita käsittele, niin täytyy yrittää saada asiat esille muilla keinoin. Ja minusta on tärkeää ettei heittäydy toivottomuuteen ja totea, että kaik on män. Suomen tilanne ei ole vielä pahakaan moniin muihin maihin verraten, ja viimeiseen asti on jotain tehtävissä.

   Poista